Irina: mine bedste råd til andre brude!

Det kan næppe være gået nogens næse forbi, at Danmarks Beauty Queen #1 Irina Olsen blev gift med sin kæreste Faustix i lørdags!
Vi har spurgt Divaen, hvad der er hendes allerbedste råd til andre kommende brude!

 

Hvordan var det at planlægge dit bryllup og blev du overasket over noget?

Jeg havde heldigvis bryllupsplanlæggere på, men det var ret overvældende hvor mange ting man skulle tage stilling til og jeg vil klart anbefale, at man bruger mere end 4 måneder på planlægningen, som vi gjorde, hehe. Jeg blev overrasket over hvor mange detaljer og småting man også skal tænke over – alt fra gafler, farver på alting til hvilke tidspunkter hvad skal ske på – ALT. Man kan i hvert fald hurtigt miste overblikket selv, så det var meget rart at uddelegere nogle opgaver. Min søster og veninde Samanta hjalp også rigtig meget i processen.

Thank God for bryllupsplanlæggere, søstre og gode veninder, siger vi bare!

Læs også: Irina: sådan bliver du hverdags- og nighttime lækker i en fart!

Hvad er dit bedste råd til kvinder, der skal igang med at planlægge sit bryllup?

Mit bedste råd til kommende brude er at lave lister til det hele. Lav tøj-huskelister for dig selv, mad-huskelister osv. Og så er det en rigtig god idé at eksperimentere med looket til hår og makeup i ugerne op til, og pakke det ned inden. Jo mere struktureret man er inden brylluppet, jo mindre stresser man på selve dagen.

 

Nu er du jo den ultimative glam-queen, var det svært at “vælge” looket til din bryllupsdag?

Det var lidt svært at udvælge selve kjolen og sløret i starten, da resten af looket jo skulle passe til det. Så da først de ting var på plads, vidste jeg nogenlunde hvilken makeup- og hårstyling jeg skulle have. Jeg lagde min egen makeup, hvilket tog mig 1,5 time – det er faktisk ret hurtigt, men den var også nedtonet, så det var primært basen der tog tid. Jeg fik også stylisten Kenny Aleksandr til at hjælpe mig med styling af mit hår og med andre småting.

 

Det kommer ikke bag på os, at Irina selv stod for makeuppen – hun er jo en true master når det kommer til blandt andet contouring og perfect brows! Hun er så dygtig til det, at hun deler ud af sin viden og know-how på sit Makeup Masterclass i Aarhus den 2. november i år – you go beauty boss!! Så du kan jo allerede nu begynde at samle inspiration til hvordan makeuppen kan ligge på din store dag! 🙂

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Janie

    Tillykke til brudeparey

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive