Vi har talt med Michèle Bellaiche om netværket: WomanGourmet

WomanGourmet

Netværk for kvinder

Et engangsbeløb på 250kr

Medlemsskab uden abonnement

Tilbyder både gratis og prissatte arrangementer

Du kan melde dig ind i netværket lige her.

 

Årsagen til vi taler med Michèle i dag er, at vi har opsnappet, at hun i foråret i år trådte ind i kvindenetværket WomanGourmet.

Michèle fungerer som direktør og medlem af management boardet hos Woman Gourmet, men derudover er hun også værtinde på de arrangementer de afholder. På arrangementerne interviewer Michèle en udvalgt spændende kvindelig profil, til stor glæde og inspiration for netværkets medlemmer.

 

Michèles rolle hos WomanGourmet

Michèle fortæller om sin rolle hos – og tanker omkring at blive en del af WomanGourmet: ”Jeg sagde ja, fordi jeg synes, der manglede et fællesskab og netværk for kvinder, der ikke kun handler om, hvad vi laver, men mere om, hvem vi er som mennesker. Samtidig synes jeg, vi kvinder ofte bliver undervurderet, når det gælder vores interesse for kvalitetsmad, vin, biler etc. Mange af os elsker faktisk kvalitetsprodukter (og her tænker jeg ikke kun på tøj, tasker og hudpleje). WomanGourmet tilbyder netop oplevelser på lækre gourmetrestauranter med gode vinmenuer og med mulighed for at opleve inspirerende indlæg fra inspirerende kvinder. Der er dog stadig også rabattilbud på de klassiske lækre kvindeprodukter ”.

Michèle er desuden, som de fleste af os er bekendt med, vært på TV2s Go’morgen Danmark, hvor hun et par weekender om måneden serverer interviews med alverdens spændende gæster til os.
Det er et program, jeg holder meget af. Dels fordi jeg har nogle skønne medværter og arbejder sammen med det professionelle hold, der står bag, men også fordi det har en skøn blanding af aktualitet, alvor, underholdning og gennemgående god stemning!”

Det mærker vi i den grad også til, når vi som seere bliver inviteret med ind i Go’morgen Danmarks underholdende og oplysende univers.

Derudover er Michèle også foredragsholder rundt i hele Danmark, hvor ét af hendes to mest populære foredrag omhandler, hvordan man skaber gode relationer til andre mennesker – ”noget, vi alle har brug for både på jobfronten i forhold til chefer og kolleger – men også i privatlivet i forhold til venskaber eller kæresteforhold.” Det andet populære foredrag, Michèle rejser rundt med, er målrettet de knap 400.00 danskere, der har hjernesygdommen demens inde på livet. Michèle fortæller blandt andet: ”Jeg tror ikke, jeg har holdt et eneste af de foredrag uden at knibe en tåre, og jeg er gået derfra med en følelse af fællesskab og sammenhold om en sygdom, der er meget tabubelagt – især hvis man er pårørende, og jo på en måde er lige så “ramt”, som den der har demens”.

Man kan sige, at Michèle tydeligvis selv er en kvinde med mange jern i ilden samt rigtig mange roller hun opfylder i sin dagligdag – man skulle næsten tro WomanGourmet var skræddersyet til hende
Du kan også læse meget mere om Michèle og se billeder fra hendes karriere på hendes egen hjemmeside.

 

Konceptet bag WomanGourmet

Hos WomanGourmet betaler man et engangsbeløb for at blive medlem, hvorefter man løbende får invitationer til blandt andet at spise på Danmarks lækreste restauranter Til arrangementerne inviterer Michèle en kvindelig gæst med, som hun interviewer, så medlemmerne kan blive klogere på, eller inspireret af, andre kvinders fortællinger.

”Indtil nu har vi haft chefredaktøren for Alt for Damerne forbi til at tale om bevægelsen “søstersind”. Det kom der en rigtig givende dialog med medlemmerne ud af. Vi skal være bedre til at bakke hinanden op! Jeg har haft krimiforfatteren Katrine Engberg med, til en fortælling om at tage vilde spring i sit liv og turde være bedre til at vise sårbarhed, selvom man er en stærk kvinde. Næste måned er det kvinden bag cremeserien E-cooking, der kommer, og fortæller om sit iværksættereventyr. Dette arrangement foregår på Comwell i Snekkersten, hvor medlemmerne har mulighed for at gå i spa og saunagus efterfølgende.”

Vi må her på redaktionen sige, at vi allerede er enormt tiltrukket af denne kombination af netværk, sparring, inspiration og lækre oplevelser, som WomanGourmet har stablet på benene! Som Michèle så fint fortæller, og beskriver, så er WomanGourmet netop et ”frirum” for kvalitetsbevidste kvinder, der gerne vil forkæle sig selv og hygge sig med sine veninder, eller som ønsker at lære nye kvinder at kende.

 

Michèles bedste råd

Vi sluttede vores samtale af med det ultimative boss lady spørgsmål, nemlig hvad Michèles bedste råd til andre travle business ladies er:

Mit bedste råd er netop, at man skal huske at prioritere sig selv og tid med veninderne. Vi har alt for mange roller og opgaver, vi opfylder FØR vi tænker på os selv. Derfor er WomanGourmet en måde at få sat kryds i kalenderen til “mig-tid” – for så er du sikker på, at du bliver forkælet med god mad/vin/underholdning, samtidig med at du hygger med veninderne eller andre inspirerende kvinder. Det allerbedste er, at man ikke selv skal arrangere noget som helst. Det eneste, man skal gøre, er at møde op…”

Lyder WomanGourmet som et frirum for dig, kan du læse meget mere om netværket på deres hjemmeside, hvor du også har mulighed for at oprette dig som medlem. Måske ses vi til næste arrangement

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide