Vi præsenterer: ChriChri Christmas Pop-Up Shop

Kan vi få en trommehvirvel, tak? Vi kan endelig løfte sløret helt for, hvad vi har gået og arbejdet hårdt på det sidste stykke tid; Team ChriChri har skabt en juleshop, der har fået det fine navn, ChriChri Christmas Pop-Up Shop! Vi er simpelthen så glade, og vi glæder os til, at den går i luften, så vi kan dele den med alle vores kære læsere og følgere ❤️

LÆS OGSÅ: Nu har du måske gættet det?

Vi kan godt afsløre, at der bliver noget for enhver smag, og at man kan finde den perfekte gave til sin partner, søster, datter eller veninde! Hold godt øje med vores sociale medier i de kommende dage, så du kan være den første til at få fingrene i nogle af de flotte gaver – husk at man også gerne må købe julegaver til sig selv! Det kaldes jo bare selvforkælelse, ikke? 😉

LÆS OGSÅ: Vi har holdt på en hemmelighed

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet