Vi præsenterer: ChriChri Christmas Pop-Up Shop

Kan vi få en trommehvirvel, tak? Vi kan endelig løfte sløret helt for, hvad vi har gået og arbejdet hårdt på det sidste stykke tid; Team ChriChri har skabt en juleshop, der har fået det fine navn, ChriChri Christmas Pop-Up Shop! Vi er simpelthen så glade, og vi glæder os til, at den går i luften, så vi kan dele den med alle vores kære læsere og følgere ❤️

LÆS OGSÅ: Nu har du måske gættet det?

Vi kan godt afsløre, at der bliver noget for enhver smag, og at man kan finde den perfekte gave til sin partner, søster, datter eller veninde! Hold godt øje med vores sociale medier i de kommende dage, så du kan være den første til at få fingrene i nogle af de flotte gaver – husk at man også gerne må købe julegaver til sig selv! Det kaldes jo bare selvforkælelse, ikke? 😉

LÆS OGSÅ: Vi har holdt på en hemmelighed

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive