[single_post_category_name]

Dit horoskop: November

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: Vi præsenterer: ChriChri Christmas Pop-Up Shop

Dit november-horoskop: Vædderen 

VÆDDER

Der er virkelig stærk fokus på arbejde og karriere. Det bliver en travl måned, og det er vigtigt, at du har en god struktur, så du bevarer overblikket og når alle opgaver. Få ryddet op omkring dig, og kom af med ting, du ikke længere bruger. Du kan sælge ud og tjene penge, som du kan forkæle dig selv med. 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du vil være eventyrlysten og kaster dig gerne ud i nogle spændende dates, hvis du er single. Det bliver en spændende måned, men du skal ikke lade dig nøjes. Det skal være sjovt, men samtidig kan du møde én, der virkelig kommer ind på livet af dig. Hvis du er i et forhold, så sørg for, at I taler sammen og kommer ud på romantiske dates. Det er vigtigt, at du giver jeres forhold energi og opmærksomhed, det skaber intimitet og harmoni.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Tvilling eller Skorpion

TYR

Sørg for at tage nogle pauser, så du ikke brænder dit lys i begge ender. Der er ikke tvivl om, at det bliver en travl og social måned, derfor er det også vigtigt, at du lige stopper op engang i mellem. Du er god til at netværke, og du kan skabe relationer, der holder i lang tid. Det gælder både arbejdsmæssigt og privat.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver en virkelig dejlig måned, når det kommer til kærlighed og parforhold. Du og din partner trives, især når I foretager jer noget aktivt sammen. Du vil gøre meget for at opfylde jeres fælles drømme, og det bliver værdsat. Din partner er optimistisk og skøn at være sammen med. Hvis du er single, så bliver det en af de bedste måneder på hele året. Der er romantik og flirt i luften, du skal bare omfavne det.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Skytte eller Stenbuk

TVILLING

Du kan få et nyt jobtilbud. Brug din intuition når du skal finde ud af, om det også er noget, du ønsker. Den vil ikke svigte dig. Du har en god energi og sætter en masse i gang i det daglige, husk dog, at du også skal have noget afsluttet, for der vil ikke være tid til det hele. Mange kræver din opmærksomhed lige nu.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du ikke har en partner, så er måneden oplagt til at kaste dig ud i et meget seriøst forhold. Du virker meget tiltrækkende på andre, da du er udadvendt og positiv. Det kan være et pludseligt møde, der får dit hjerte til at slå. Hvis du har en partner, så kan I have haft nogle udfordringer. Denne måned bringer mulighed for at løsne op for tingene og finde ind til hinanden igen. Tiden fremover vil bringe harmoni og mere glæde.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Vægt og Vædder

KREBS

Det er en god måned for dig, der søger nyt job. Flere muligheder kan vise sig. Du skal ikke begrænse dig selv, du kan nemlig langt mere, end du bryder dig om at give udtryk for. Nye projekter kommer godt fra start, du har masser af energi til at få dem færdiggjort. Også i din bolig vil du være aktiv, så find din kreative side frem.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner trives godt sammen i hverdagen. Der er generelt en bedre stemning, end der har været længe og de næste par måneder bliver det kun endnu bedre. Det er vigtigt, at du viser din kærlighed og sørge for, at I får noget tid alene til bare at være to. Hvis du ikke er i et parforhold, så vil romantiske muligheder dukke op fra anden halvdel af måneden. Du skal bare være lige så social og udadvendt, som du plejer.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Tyr og Løve

Dit november-horoskop: Løven

LØVE

De nære ting, familie og bolig, vil optage dig mest i denne måned. Du nyder at bruge tid hjemme, det er her, du henter din energi. At være sammen med børn gør dig ekstra glad. Det er vigtigt, at du får slappet af, da du ellers kan ende med en forkølelse eller influenza. Planlæg julen og læg mål for det kommende år.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du vil være meget flirtende, og du skal nok få spændende tilbud. Du skal bare slå dig løs, det behøver ikke at være så alvorligt. Hvis du er i et forhold, så find på noget aktivt, som I kan foretage jer sammen. Det kan være en lang gå eller løbetur. Bring også noget legende ind i jeres intime stunder, det giver masser af spænding, men også et godt og forløsende grin. Overrask din partner, det gælder om at komme ud af rutinen.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løve og Vægt

JOMFRU

Brug tid sammen med din familie og inviter venner på middag. Du nyder at forkæle andre, men det skal helst være hjemme, du hygger, gerne med noget ekstra kreativt, mad eller dekorationer. Selvom der er lang tid til jul, så kan du være meget effektiv og få købt alle dine gaver, så du kan slappe af senere.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Forkæl din partner med et glas vin og lidt mad, når I har en stund for jer selv. Det gælder om at udnytte de lange aftner, det er romantisk med levende lys og en god snak. Du finder roen ved jeres samvær, I forstår nemlig hinanden. Hvis du ikke har en partner, vil du sikkert heller ikke ønske at være aktivt søgende. Lige nu har du det godt i dit eget selskab, men udeluk ikke noget, en date kan blive uventet hyggelig.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Krebs og Fisk

Dit horoskop: Vægten

VÆGT

Få ordnet så meget som muligt i denne måned, både arbejdsopgaver og private projekter får du nemlig hurtigt fra hånden. Så kan du slappe af i julemåneden, uden at have en masse hængepartier. Du er heldig, når det kommer til penge. Du kan gøre nogle gode køb, så måske en personlige julegave til dig selv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner er opmærksom og nærværende, og du nyder at blive forkælet. Hvis det er muligt, så tag i spa eller noget andet, der er godt for jer begge. Som minimum skal der være tid til en romantisk date. Er du ikke i et forhold, så kast dig ud i en juleromance. Det vil glæde dig at gå hånd i hånd og bare nyde tosomhed. Det skal dog være på dine præmisser og foregå stille og roligt, så du føler dig tryg.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Skorpion og Krebs

SKORPION

Planlæg tid for dig selv, hvor du kan slappe af og bare dovne. Du har brug for en timeout, hvor du ikke skal være i kontrol eller præstere. Du er heldig i pengesager og kan få en uventet gevinst eller gave. Det kan også være en lønforhøjelse, som du ikke har regnet med, men som bestemt er helt velfortjent.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Burg gerne lidt penge på at forkæle både dig selv og din partner. Er det muligt så tag væk i en weekend. I nyder at være sammen, især om de gode ting i hverdagen. Der er også en god og fri kommunikation imellem jer. Hvis du er single, så er det vigtigt for dig, at du og en potentiel partner har de samme grundlæggende værdier. Du er meget hurtig til at vælge til og fra, måske lidt for hurtig, giv gerne en ekstra chance.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Jomfru og Skytte

 

SKYTTE

Vent med at træffe vigtige beslutninger, når det er muligt. Det gælder især, når det kommer til dit arbejde og karriere. Du vil ikke helt være i stand til at se, hvad der er bedst for dig, fremover. Træd et skridt tilbage og hyg dig med gode venner, kollegaer og familien, det er ikke nu, du skal tage tingene så seriøst.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Misforståelser kan opstå mellem dig og din partner. Det skyldes, at du ikke er helt let at finde ud af lige nu. Er du åben omkring dine behov og ønsker, så går det hele meget lettere. Det er også vigtigt, I tager en snak om jeres fælles økonomi. Hvis du er single, kan en hemmelig flirt give dig nye energi. Det vil dog også skabe lidt usikkerhed, så det er vigtigt, at du passer på dig selv. Du må stille krav, når du ved, hvad du vil.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

STENBUK

Du kommer til at kæmpe for dine resultater, intet kommer nemlig af sig selv. Det er dog vigtigt, at du ikke bruger din energi forkert ved at bekæmpe alle andre. Vær diplomatisk og fleksibel, men sæt grænser. Du kan med held genoptage et gammelt venskab, det bringer minder, men også ny inspiration og ideer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er ikke så åben og udadvendt, når det kommer til følelser. Derfor er det også svært for en potentiel partner at finde ud af, hvad du virkelig vil. Det hjælper, hvis du giver en klar udmelding. Måneden kan også blive lidt sløv, men glæd dig til december! Er du i et forhold, har du brug for mere personlig frihed end ellers. Meld dette ud til din partner, så undgår du, at denne presser dig eller føler sig ladt alene.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vandbærer

Dit november horoskop: Vandbæreren

VANDBÆRER

Der er ikke noget tegn på, at du an sætte tempoet ned eller begynde at tænke på julen. Du vil have travlt med karrieren og med at sætte dig nye mål. Det du fokuserer på, vil du også være i stand til at opnå, i det hele taget kommer du langt lige nu. Der er dejlige overraskelser i vente, hvis du slipper kontrollen bare lidt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du ikke er opmærksom, kan du glemme din partner lidt. Du vil have glæde af at opleve noget nyt og spændende sammen med din partner. Find derfor på arrangementer, som du kan overraske med, det bringer også ny energi til forholdet. Hvis du er single, og ønsker at lave om på dette, så sæt kærligheden øverst på dagsordenen. Det er dig, der skal tage initiativ, men det vil i den grad også være det hele værd!

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder og Jomfru

FISK

En dejlig måned venter, hvor du med held kan kaste dig over nye projekter. Du er hurtig til at læge nye ting, så vær nysgerrig og tag en chance. Nye ideer kommer også hurtigt til dig, og du skal ikke lade dig stoppe, når du går i gang. Du arbejder godt alene, for så bliver du ikke så begrænset, men kan udfolde dig helt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner må gerne udfordre dig lidt med spændende ideer og arrangementer, ellers kan du komme til at kede dig. Du kan dog ikke regne med, at denne ved, hvad du har brug for, så kommunikation er en vigtig faktor. Kom lidt væk hjemmefra, så I får nye input. Er du single, så skal en kommende partner være meget spændende, før du bemærker denne. Du har brug for noget særligt, men det skal samtidig også være seriøst.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tvilling

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide