[single_post_category_name]

Sådan får du råd til dine største drømme

ANNONCE for Lunar

Hvad drømmer du om? En jordomrejse med familien? At kunne gå hjemme med dine børn? At starte din egen virksomhed?

For mange er drømmen om økonomisk uafhængighed den største, men hvordan bliver du økonomisk uafhængig?

Du kan enten begynde at købe lottokuponer og håbe på det bedste eller overveje at gå igang med at investere dine penge. I december lancerer udfordrerbanken Lunar et investeringsunivers i samarbejde med Saxo Bank. Et investeringsunivers, som gør det nemt, enkelt og billigt at komme igang med at investere. (Pssst. Hvis du henter Lunar App’en allerede nu, og tilmelder dig Invest, får du gratis handler resten af året. Men vær opmærksom på, at det kun bliver givet til en vis mængde brugere, så det er bare om at være hurtigt ude.)

Har du ikke super meget forstand på, hvordan man bedst investerer og hvordan man overhovedet kommer igang, guider vi dig her:

Hvornår er det bedst at gå igang?
Så tidligt som muligt. Også selvom du måske ikke har så meget at investere med i starten. Data har vist, at hvis man sætter bare 100 kroner i investeringer hver måned, år efter år, vil de efter 20 år være vokset til over 33.000 kroner (hvis man tager udgangspunkt i et gennemsnitligt årligt afkast på 3,2% efter omkostninger og skat). Det er altså over 9.000 mere, end hvis du bare satte 100 kroner ind på en konto, hver måned i 20 år.

Er det sikkert?
Der er intet, der hedder en sikker investering, så man skal være klar over, at man kan miste alle sine penge, hvis man har investeret i et firma, som går konkurs.

Hvorfor bør du investere?
Hvis du synes, at investeringsverdenen er svær at forstå og har du ikke rigtigt sat dig ind i den, er du ikke alene. Undersøgelser viser, at der er langt flere mænd, der investerer end kvinder, til trods for, at det også har vist sig, at kvinder er bedre til det, da vi er bedre til at analysere de virksomheder, som vi vil investere i, ligesom vi løber en mindre risiko end mænd og derved taber vi færre penge og klarer os bedre på længere sigt. Og der er faktisk flere grunde til, at kvinder bør investere (udover at vi er bedre til det end mænd ;)): generelt tjener vi kvinder mindre end mænd, ligesom vi går på barsel, oftere er på deltid og har lavere pensionsopsparinger. Derfor er det også vigtigt, at vi forvalter de penge, vi har, fornuftigt. Vi er nemlig gode til at spare op, men er tilbageholdende med at investere, og så går man altså glip af muligheden for at investere. Vi kvinder er ofte aktive i deleøkonomien, bruger vores fritid i handelsgrupper på sider som Facebook, DBA og Reshopper, men det kan godt være spild af tid, hvis man gør det for pengene. I stedet er det en fordel at sætte sig ind i pension- og investeringsmarkedet, hvor der er markant flere penge at tjene.

Hent Lunar App’en
Der er mange måder at investere på, og heldigvis behøver man ikke at forstå hele aktiemarkedet for at komme igang, ligesom du heller ikke behøver at investere alle dine penge på én gang i første omgang. Med Lunars investerings-app har de gjort det let forståeligt, billigt(!) at komme igang og overskueligt at starte.

Med investerings-app’en fra Lunar får du:
Altid dine handler til en fast pris. Det koster 19 kr. pr. handel – det gør, at du altid ved, hvad du skal betale. Tilmelder du dig allerede nu, kan du dog være en af de heldige, der sikrer dig gratis handler resten af året. Du tilmelder dig HER.
Mulighed for at investere i din yndlingsvirksomhed. Du kan vælge mellem de 400 mest populære aktier, som samtidig giver dig mulighed for at eje et stykke af din yndlingsvirksomhed.
Lov til at bestemme Der er ingen minimumsgrænse for, hvad du handler for, så du kan altid vælge et beløb, der ikke giver dig uro i maven
Priser i valuta, du kan forstå. Dollars, Euro, Pund? It doesn’t matter, alle priser står i danske kroner.
Ord der er til at forstå. Investeringer skal være noget, alle skal kunne finde ud af, derfor har Lunar droppet investeringsbegreberne.
Du skal ikke tænke på SKAT. Alle handler skal indberettes til SKAT, men det er heldigvis ikke noget, du behøver at bekymre dig om, det kører nemlig helt automatisk.
Hjælp hele vejen. Det hele er skåret ind til benet, for at gøre det nemmest muligt for dig. Du bliver taget i hånden lige fra du beslutter dig for, at du vil investere, til du foretager din første handel.

Få din drøm om økonomisk uafhængighed til at gå i opfyldelse og kom igang med investeringerne.
Sign dig op HER.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide