[single_post_category_name]

Skal sex og kærlighed gå hånd i hånd?

.. det er der ifølge journalist, forfatter og sexolog Sara Skaarup mange der tror at det skal, og danskernes sexliv er under en form for pres på grund af det. Samtlige udtalelser i denne artikel er baseret på resultater fra SEXUS-projektet, der har undersøgt samspillet mellem livsstil, trivsel, sundhed og seksualitet.

Sara Skaarup uddyber hvordan rigtig mange mennesker har store drømme og forventninger til hvordan deres sexliv skal være, og når virkeligheden rammer, bliver de desillusionerede, hvis det ikke stemmer overens med forventningerne. Det kan eksempelvis være at de krav, der stilles til en potentiel/nuværende partner, er helt urealistiske.

Dog er vi danskere rigtigt gode til selv at tage ansvar for vores sexliv, hvilket er et skridt i den rigtige retning, fortæller Sara Skaarup. Dét at dyrke sex med sig selv er blevet mere italesat og sat i fokus, men der stilles stadig spørgsmålstegn ved, om der kun er tale om sex ved penetration. For mange mennesker har der været lighedstegn mellem disse i lang tid, men SEXUS-projektets resultater tyder på, at dette så småt er ved at ændre sig.

Projektet viser også, at det er en stigende tendens, at tilegne længere tid til selve sexakten i parforholdet. At give sig tid til alt det, der ikke nødvendigvis handler om penetration, og til at udforske på ny. Samtidig benyttes sexlegetøj også i stor stil både i den sex man har med en partner og med sig selv. We-Vibe og Womanizer designer vibratorer der både fungerer til alene-brug og til brug med en partner.

Blandt andet denne klitoris stimulator fra Womanizer som ikke berører huden, men som stimulerer ved hjælp af luft.

Eller denne Sync Par Vibrator fra We-Vibe, som er udviklet til par, og som kan styres fra både fjernbetjening og app til din smartphone.

Og et sidste bud er denne trusse vibrator fra We-Vibe, som kan bruges på farten, og med sin fjernstyrelse kan kontrolleres af din partner, selvom I er langt fra hinanden.

Der er altså rig mulighed for at afprøve nogle forskellige vibratorer, der potentielt kan være med til at gøre sex endnu bedre for dig og din partner.

God søndag aften, girls!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide