[single_post_category_name]

Tilfredsstiller din kæreste dig ikke?

Jakob Olrik er aktuel med sin nye foredragsturné, hvor han gæster 25 byer i Danmark, hvor du lige nu kan opnå 40% besparelse ved køb af billet inden den 12/12 -2019. Du kan se alle hans kommende-foredrag lige her. 

 

Tilfredsstiller din kæreste dig ikke?

Det er en lørdag aften. Ungerne sover og gæsterne er gået hjem. I har begge fået lige tilpas mængde alkohol, til at i nu er topliderlige – og nu skal der hygges!
Du elsker din mand. Han er vildt sjov, I snakker fantastisk sammen, veninderne synes også han er lækker og så er han verdens bedste far.
Men igen ender hyggen i dobbeltsengen med, at han forløst og glad går ud på badeværelset, mens du lynhurtigt onanerer dig til en orgasme.
For han rammer det aldrig! Sidst du havde orgasme med en mand, var i det forhold, du havde før du mødte din nuværende mand.
Så du kan sagtens – og helt uden problemer, når du selv klarer den.
Men din mand kan ikke tilfredsstille dig, og du ved ikke hvad du skal gøre for at ændre på det.
Du har nok faket orgasme i starten – og efterhånden er det blevet et ritual – fordi det naturligvis er vigtigt for ham, at han tror, du får ligeså meget ud af det som ham.
Det gør det endnu sværere at tale om. Hvordan vil han reagere, hvis du fortæller at du har faket, og aldrig fået orgasme med ham?
Hvis du forsøger at fortælle det i soveværelset – eller endnu værre, mens I faktisk har sex – så giver du den intime del af jeres forhold et dødsstød. For ja, så bliver han enormt såret. Ramt på sin mandighed – sin stolthed. Så lad endelig være med det.
Men du bør gøre noget ved det – for din egen skyld – for forholdets skyld – og for hans skyld.
Og det er til at løse.

Du skal tænke på jeres seksuelle forhold i 2 rum. Det ene er talerummet; f.eks. stuen eller køkkenet. Det andet er bollerummet, der nok mest sandsynligt er soveværelset.
Det er i talerummet du med ord skal gøre ham opmærksom på, hvad du godt kunne tænke dig. Og her snakker vi om konstruktive input. Tal til hans stolthed. Fortæl ham, at du elsker når han slikker dig. Eller at du er helt vild med den måde han kysser på. Eller hvad det nu er ved ham, der faktisk tænder dig.
Hver gang I har sex, og du faker hvor skønt det er, er der garanteret ting du fantaserer om, at han ville gøre i stedet for – eller mere – eller længere.
Han kan så omvendt fremhæve, hvad han godt kan lide ved dig seksuelt.
I bollerummet skal du også begynde at kommunikere med ham – men ikke med ord. Her skal du bruge dit kropssprog. Lad være med at fake hver gang. Men overdriv dine støn og dine bevægelser hver gang han gør noget, du virkelig godt kan lide – og vis ham med lidt grynt eller flyt kroppen, hvis der er noget du ikke kan lide.
Det forstår mænd!
Vi vil gerne have succes! Især i dobbeltsengen. Og vi vil være i stand til at måle vores succes – så vi ved, at det her er helt rigtigt. Og vi er rigtig gode til at læse kropssprog!
For hvis der er noget, der gør sex optimalt, er det at vi kan tilfredsstille vores kvinde!

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide