Dit Horoskop: December

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: Vi præsenterer: ChriChri Christmas Pop-Up Shop

Dit november-horoskop: Vædderen 

VÆDDER

Det er karrieren, der vil have dit fokus i denne måned. Inden du kan slappe af og nyde julen, er der opgaver og projekter, der skal færdiggøres. Positive ting sker, nye muligheder opstår, og du vil være mere afklaret, end du har være meget længe. Læg ambitiøse planer og tag gerne et par chancer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er gennem hele december fantastisk mulighed for flirt og romantik. Kærligheden kommer til dig, og det kan hurtigt blive seriøst. En god kommunikation er vigtig, og så skal det samtidig være sjovt. Det gælder både for dig, der allerede er i et parforhold, og dig der er single. Brug tid sammen med din partner, det skal være lige så vigtigt for dig som at opnå dine mål og komme videre på dit arbejde.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Tvilling og Skorpion

TYR

Du vil sikkert få lyst til at rejse, men er det ikke muligt, så forsvind væk i en god bog eller meditation. Der er meget at se til på dit arbejde, mange nye opgaver og projekter, som du skal tage dig af, men sæt tempoet lidt ned, så du ikke begår fejl. Du kan have mange bolde i luften, men det kan blive for meget.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Find på sjove arrangementer du kan deltage i sammen med din partner. Det er vigtigt, at du er nærværende, og ikke hele tiden sætter denne sidst. Der er så meget andet, der optager dig, men det skaber utilfredshed og gniderier. Kærligheden kommer til dig, der er single, men det kan være svært for dig at finde tid til det. Anden halvdel af måneden bliver bedst, hvis du er interesseret i at finde en partner.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder og Tyr

 

TVILLING

Du kaster dig gerne ud i alle de sociale arrangementer, som julemåneden har at byde på. Det bliver ikke meget andet, du får tid til, men du elsker det, så det er så fint. Det går godt på dit arbejde, så du behøver ikke at lægge helt så meget af din energi her. Slå dig løs og nyd det, fra næste år går det løs.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Glem ikke din partner. Det er nødvendigt, at I lægger planer sammen og, at I deltager i arrangementer sammen, når I kan. Den største fokus lige nu er nemlig på dit parforhold. Er der ændringer i mønstre, der lige skal snakkes om, er det nødvendigt, at du tager det alvorligt. Er du single, er du ikke til pjat. Du ønsker én, der ikke er bange for at åbne op, og som samtidig kan udfordre dig, på den gode måde.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Vandbærer og Skytte

KREBS

Det bliver meget lettere at være dig. Du kan nu begynde at udvide dit netværk. Der kan de seneste år være røget et par venskaber, hvilket sikkert har påvirket dig en del, men nu vil nye opstå. Du vil samtidig modtage hjælp og gode muligheder, når du har brug for det. Giv dig selv lov til at begejstres.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Både du og din partner bør tage det mere roligt i denne måned. Vent med nye projekter og andet arbejde, der ikke er helt nødvendigt. Bruger I tid sammen, vil der ske en positiv ændring, og der vil være mere harmoni, end der længe har været. Brug helligdagene sammen og nyd de stille stunder. Er du ikke i et forhold, kommer der mere energi og flere muligheder på kærlighedsfronten, hvis du selv vil.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Vægt og Krebs

Dit november-horoskop: Løven

LØVE

En skøn måned venter dig. Du er i stand til at få meget fra hånden, så der også bliver tid til at nyde det, være social og slappe af. Der kan ske ændringer på dit daglige arbejde, men det er mest sandsynligt, at det bliver til det bedre. Udfordringer med kollegaer vil også løse sig, med et godt grin.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det skal være sjovt, stemningen bliver meget bedre, når du og din partner kan grine sammen. Find derfor på noget skørt og impulsivt, som skaber et afbræk i travlheden og hverdagen. I er gode til at være kærester, hvis det er jeres fokus. Er du single, vil uventede muligheder for et skønt parforhold vise sig. Hold dig ikke tilbage, det er ikke nu, du skal tænke alt for meget, så går du glip af det skønne.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Skytte og Stenbuk

JOMFRU

Det bliver næsten ikke bedre! En dejlig harmoni i familien skaber en skøn måned og jul. Samtidig er der mange sjove arrangementer, som bliver en stor succes, du vil nyde. Du er kreativ, og kan med held begynde på alle de juleprojekter, du ønsker, du er som et barn igen, på den rigtig gode måde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner fungerer virkelig godt i det daglige, I er gode til at tage over for hinanden, og til at finde tid til at vise omsorg. Vær ikke bange for at fortælle, hvad du ønsker, du vil nemlig blive forkælet, og der er ingen grund til gætteri, det giver bare skuffelser. Er du single, møder du kærligheden, hvor du færdes til daglig. Er du selv udadvendt, så kan du ikke komme udenom en dejlig romance.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Tyr og Fisk

Dit horoskop: Vægten

VÆGT

Juleharmonien indfinder sig i familien, og det bliver en dejlig december. Det har ikke været det letteste år, men nu kan I alle se frem til hyggelige stunder. Sørg for at uddeleger opgaver, både på dit arbejde og hjemme. Har du for travlt, vil det desværre sætte sig som en forkølelse eller influenza.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er kærlighed mellem dig og din partner, I skal bare finde hinanden igen. Der har været hændelser, der har trukket på energien hos begge, men nu vil I lade op i hinandens selskab. Det er ikke de ydre rammer, der er vigtigst, men nærhed og intimitet. Er du ikke et forhold, kan du blive imponeret af en potentiel partner med meget at byde på. Det er dog ikke sikkert, det er så dybt, når du ser efter.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Fisk og Vægt

SKORPION

Tiden er inde til at fokusere på din familie, boligen og kærligheden. Selvom det er en social måned, så begræns dig, og deltag kun i de arrangementer, du virkelig har lyst til. Du har brug for en pause, og derfor trækker du også dit fokus fra arbejde og karriere. Din økonomi er særlig god i denne måned.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er god til at sætte ord på dine følelser. Det hjælper dig i dit parforhold, hvor du og din partner kan udrede eventuelle uenigheder. Det er vigtigt, at I har samme værdier og en fordel, hvis I sætter fælles mål for det kommende år. Er du ikke i et forhold, kan du møde en potentiel partner, men det vil sikkert ikke være højest på din prioriteringsliste. Du har brug for at lande og sætte dig selv først.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Krebs eller Jomfru

 

SKYTTE

Du har brug for mere alenetid end ellers, du har nemlig mange ideer og tanker, som du skal have styr på. Træk dig lidt tilbage, gå en tur eller brug tid i dit eget hjørne af boligen. Der er virkelig positiv fokus på økonomi og penge, du kan få en uventet indtægt, en dejlig gave eller lønforhøjelse.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er ikke noget, du behøver at gøre for at tiltrække positiv opmærksomhed fra en potentiel partner. Er du single, vil din charmerende og skønne udstråling bringe kærlighed, hvis du også selv er interesseret. Hold dig ikke tilbage men tag en chance. Er du i et forhold, så vil din partner være både opmærksom og overraske dig med forkælelse. Romantikken blomstre og du skal nærmest bare tage imod.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Løve og Tvilling

STENBUK

Nye venner kan komme ind i dit liv, de bringer inspiration og nye ideer. Du vil føle en fornyet optimisme, som smitter af på dem omkring dig, så det bliver en dejlig måned. Find rum til at tænke over, hvad du selv ønsker, fremadrettet. Du kan lægge mange ambitiøse planer, som du vil få stor succes med.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har brug for at fokusere på dig selv, for du er inde i en periode med selvudvikling. Det er vigtigt, at din partner er nærværende og interesseret, ellers bliver du hurtigt træt af og gal. Du må kræve at blive taget seriøst, så det ikke går ud over harmonien. Der er mulighed for romantik. Også for dig, der er single. Det bliver ikke helt let, men er du tålmodig, kan du finde en virkelig skøn partner.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Stenbuk eller Løve

Dit november horoskop: Vandbæreren

VANDBÆRER

En mere optimistisk følelse præger i højere grad din dagligdag. Du vil finde, at du er i stand til at hente mentalt overskud, når du har brug for det. Din økonomi er god, så måske skal du forkæle dig selv med en ekstra julegave, eller lidt luksus på udsalget efter jul. Gør noget godt og inspirerende for dig selv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Især anden halvdel af måneden er god for kærligheden og parforholdet. Din partner forkæler dig, og da du udstråler ro og er virkelig charmerende, vil du nyde ekstra opmærksomhed. Del dine tanker, selv dem der er lidt mere tunge, I vil sammen finde på udveje. Er du ikke i et forhold, skal en interesseret, potentiel partner være den, der rækker ud. Du gemmer dig selv lidt, for du har meget du går og tænker over.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Jomfru og Vædder

FISK

Vigtige forandringer sker på dit arbejde, det kan være et karriereskift, et nyt job du kan starte på i det kommende år. Du er virkelig god til at samarbejde med andre, og du får det bedste ud af alle. Glem ikke at der skal være tid til gode venner, når alt kommer til alt er det, hvad denne måned drejer sig om.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du vil møde nogle irriterende bump på vejen, når det kommer til parforholdet. I vil sikkert ikke være helt enige i din prioritering omkring, hvor og med hvem du bruger din tid. Sørg for at give din partner opmærksomhed, når I er sammen, og tag denne med når du skal noget. Er du single, kan en romance på dit arbejde udvikle sig. Du skal træde varsomt, men du ønsker sikkert ikke at stoppe det alligevel.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skorpion og Vandbærer

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og