Do’s and dont’s til dig, der vil i gang med at investere

ANNONCE for Lunar

Det er bare om at komme i gang med at investere. I samarbejde med Saxo Bank lancerer Lunar nemlig snarest en investerings-app, som gør det nemt for ALLE at investere. Du har altså snart mulighed for at investere i din yndlingsvirksomhed. Få dine penge til at vokse ved at investere i de brands, du elsker (psst.. det er gratis og du skal ikke skifte bank for at få den). Når du har hentet app’en og er kommet i gang, er der to ting, du skal være opmærksom på ved din første handel. 

LÆS OGSÅ: Sådan får du råd til dine største drømme

DO: Har du fået et godt aktietip til en aktie, der kan stige hurtigt i værdi? Så vil du måske gerne i  gang med at købe den. Men verdens største investor Warren Buffett har et rigtig godt råd:

Investér i selskaber, du forstår. Sørg for at kende selskabet og den branche, det operere i til bunds. Hvis du ikke forstår grundpræmissen i produktet eller ydelsen, er det svært at vurdere ting som risici, fremtidsperspektiver for udvikling og indtjening og i øvrigt selskabets position i markedet. 

DO: Aktiemarkederne er som fysiske butikker, der lukket og åbner. Når de europæiske markeder er åbent i “kontortid” fra 9-17 og de amerikanske markeder kører selvfølgelig på amerikansk tid. Så hvis du får en genial idé om at ville købe en aktie uden for åbningstid, kan den først gå igennem, når markedet er åbent.

DON’T: Lad være med at klikke “køb” til aktien, hvis du ikke kan undvære de penge, du investerer for. Så har du nemlig ikke råd til at vente på, at den stiger i værdi. 

Hvis du henter app’en allerede nu, skal du i øvrigt ikke betale for gebyrer resten af året, så det er bare om at komme igang.

Med investerings-app’en fra Lunar får du:

Altid dine handler til en fast pris. Det koster 19 kr. pr. handel – det gør, at du altid ved, hvad du skal betale. Tilmelder du dig allerede nu, kan du dog være en af de heldige, der sikrer dig gratis handler resten af året. Du tilmelder dig HER.

Mulighed for at investere i din yndlingsvirksomhed. Du kan vælge mellem de 400 mest populære aktier, som samtidig giver dig mulighed for at eje et stykke af din yndlingsvirksomhed.

Lov til at bestemme Der er ingen minimumsgrænse for, hvad du handler for, så du kan altid vælge et beløb, der ikke giver dig uro i maven

Priser i valuta, du kan forstå. Dollars, Euro, Pund? It doesn’t matter, alle priser står i danske kroner.

Ord der er til at forstå. Investeringer skal være noget, alle skal kunne finde ud af, derfor har Lunar droppet investeringsbegreberne.

Du skal ikke tænke på SKAT. Alle handler skal indberettes til SKAT, men det er heldigvis ikke noget, du behøver at bekymre dig om, det kører nemlig helt automatisk.

Hjælp hele vejen. Det hele er skåret ind til benet, for at gøre det nemmest muligt for dig. Du bliver taget i hånden lige fra du beslutter dig for, at du vil investere, til du foretager din første handel.

LÆS OGSÅ: Adventskonkurrence: Vind et komplet sæt til julebordet

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er