[single_post_category_name]

Sådan kommer du til at bestemme juleaften

ANNONCE for UNICEF

Har du fået mandelgavetjansen i år? Så lad os komme med et forslag – Køb en mandelgave, der glæder flere end bare den, der finder en mandel. Det kan man gøre på to måder: Du kan købe en æske chokolade og håbe, at vinderen vil dele den med resten af bordet ELLER du kan købe årets mandelgave fra UNICEF og glæde mange flere end blot dem, der er til stede omkring bordet. For hvem har alligevel plads til marcipan og chokolade efter al den dejlige julemad?

Du køber den her.

Årets Mandelgave 2019 fra UNICEF slår to fluer med et smæk. For når vinderen af mandelgaven vinder gaven, er værdien af gaven allerede delt med verdens udsatte børn. Men dermed ikke sagt, at vinderen ikke vinder noget til sig selv. Indeni gaven ligger der nemlig en lille sløjfe, som vinderen skal sætte på sin finger, og dermed blive aftenens konge og får lov til at bestemme resten af aftenen. Har man brug for inspiration til, hvad man skal bestemme, kan man sende en SMS til 1900 og få 3 sjove forslag. En sjov lille leg, som med garanti vil sætte et smil på jeres læber.

Alt i alt er det rent win win – ikke nok med, at I er med til at hjælpe verdens udsatte børn, findes der så nogen bedre gave, end at få lov til at bestemme en hel aften?! We think not!

Mandelgaven koster 150 kroner og du kan bestille den lige HER.

Vores forslag til, hvad du kan bestemme:

  1. Hvem der skal rydde af bordet
  2. Hvad for nogle julesalmer, der skal synges
  3. At alle skal give dig ret resten af aftenen

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Rikke Albæk

    Fantastisk ide, har lige købt den velgørende mandelgave…

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide