[single_post_category_name]

12 grunde til vi elsker singlelivet

Lad os lige slå fast, at det kan være fedt at være i et forhold. Det kan være fedt at være single. Men det kan også være op af bakke at være i et forhold, og nogle synes måske det er hårdt at være single. Så hvis du har brug for at blive mindet om, hvorfor single-livet er the shit, har vi samlet 12 grunde til dig lige her!

1) Du kan gøre lige akkurat hvad du vil, når du vil. 
Langt hen af vejen tager man som single nok for givet, at man kan være lige så egoistisk man har lyst til. Man står ikke til ansvar for nogen, der er ikke nogen, der forventer man er hjemme til aftensmad og ingen, der kommenterer på omfanget af din beauty-rutiner. Har du lyst til at se serier i sengen? Yas girl! Rengøringsflip kl 21 fredag aften – why not?! Ignorér opvasken i to dage – no need to feel bad! Ja fordelene er uendelige…

2) Du har fuld kontrol over fjernbetjeningen.
Har du lyst til at binge-watche Gossip Girl for 4. gang? Eller elsker du bare at se Landmand søger Kærlighed? Så er det da det du skal gøre! Du kan se lige hvad der passer dig og behøver ikke se alle mulige serier og programmer, der slet ikke siger dig noget!

3) Vasketøjskurven fyldes væsentligt langsommere op!
Let’s face it, mænd har altså bare mere vasketøj end kvinder. Eller også er det bare fordi deres tøj er eksponentielt større end kvinders, at det føles sådan. Der skal jo ikke mere end én hættetrøje til før vasketøjskurven virker uoverskuelig! Men som single er det ok nemt at komme til bunds i vasketøjet!

4) Du har mere skabsplads.
Det her er et vigtigt punkt. Måske det vigtigste? Som single skal du nemlig slet ikke spekulere på hvor meget din garderobe fylder. Du skal hellere ikke tænke over at forsvare dine seneste indkøb. Om så du havde brug for dem eller ej!

5) Din søvn bliver ikke forstyrret.
For det første har du masser af plads i sengen, så du behøver ikke vågne op med hold i nakken eller en arm der sover. Din søvn bliver heller ikke afbrudt af en snorken eller arme og ben (eller det der er “værre”) på afveje midt om natten.

6) Du kan gemme flere penge til dig selv.
Med en kæreste kommer der automatisk også julegaver, fødselsdagsgaver og måske årsdagsgaver. Det er en udgift du som single er foruden, og derfor kan du altså glæde dig selv med en ekstra gave i ny og næ. Gør som Carrie Bradshaw og fejr dig selv som single!

7) Du har fornøjelsen af dating-apps.
Dating-apps har sine fordele og ulemper. En af fordelene er altså, at det kan være lidt sjovt at swipe på livet løs indimellem. Er det forkert at sige, det minder lidt om de der spil man også har installeret på telefonen? Well, man kan ihvertfald nemt komme til at slå hjernen fra og swipe derudaf, uden et egentligt formål. Ens veninder (i et forhold såvel som single) synes også det er underholdende at tage del i. Og så længe man kan finde ud af at opføre sig ordentligt, når først man er kommet i kontakt med en potentiel date, så er det da meget sjovt at spille Tinder-spillet.

8) Du bestemmer selv om din sofa skal være pink!
Og generelt er du selv herre i eget hus, når det kommer til indretningen. Har du lyst til at indrette dig med tusind planter, skal du da bare gøre det! Vil du pryde dine vægge fra gulv til loft med Justin Timberlake-plakater? Go ahead girl!

9) Du kan flirte alt det du vil!
Det kan du selvfølgelig måske også hvis du er i et forhold, og du og din kæreste er enige om, at lidt flirteri ikke skader. Men som single behøver du ikke tænke på hvor grænsen går, og du kan flirte ligeså meget du har lyst til, med (næsten) lige dem du har lyst til.

10) Du bestemmer selv, om du vil spise pizza hver aften.
Hvis du føler dig uinspireret og ikke orker at stå i køkkenet aften efter aften, så kan du heldigvis helt selv bestemme om du slutter dagen af med rugbrødsmadder, en flødebolle eller bestiller en pizza – for hvem er der til at sige det er en dårlig idé? Ingen!

11) Det er nemt at planlægge sleep-overs med veninderne.
Når man er single, behøver man ikke vende alting med en partner. Du behøver derfor ikke tjekke op med kæresten, inden du får alle tøserne til Bridget Jones-marathon i lejligheden!

12) Du skal ikke tænke så meget over, om der er dømt kaktus-ben.
Godtnok shaver man muligvis ligeså meget for sin egen skyld, som for kærestens. Men let’s be honest, man gider jo ikke udsætte sin kæreste for kradsende hårstubbe på benene, så som single kan der altså godt gå lidt længere mellem, man giver sig tid til den del af beauty-rutinen. Så er der også mere tid til at tagge veninderne i sjove single-memes på Instagram. Det kaldes prioriteringer ‍♀️

Hvad elsker I ved singlelivet? I er hjertens velkomne til at tilføje jeres egne punkter i kommentarfeltet

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide