[single_post_category_name]

Christiane: Mine 4 yndlingsserier lige nu

Jeg ELSKER serier. Især serier, der fanger mig ved allerførste afsnit, og som jeg ikke kan slippe igen.. Lidt ligesom med en pageturner. Jeg ser sjældent komedier. Der skal være drama og suspense – ja tak! Jeg er vild med den der måde, at man kan gå at glæde sig til, at næste afsnit udkommer.

LÆS OGSÅ: Serieguiden

På ChriChri-redaktionen snakker vi rigtig tit om serier og anbefaler serier til hinanden og jeg har en lang liste med must-see serier på min telefon.

Jeg bruger ofte mine søndage på at se serier. Eller rettere én serie. Er der flere afsnit, tager jeg nemlig gerne alle i et hug – sådan. En perfekt søndag og den perfekte måde at koble af på efter en travl uge.

Herunder får du mine 4 aller-yndlingsserier lige pt.:

The Morning Show

Jeg elsker alt med Reese Witherspoon og Big Little Lies tog mig med storm. The Morning Show har en fornem rolleliste med bl.a. – udover Reese – Jennifer Aniston og Steve Carrell. Den handler sjovt nok om et amerikansk morning show, dramaet, der udspiller sig både foran og bagved kameraet, en #MeToo-skandale og de magtkampe, der følger med en business, hvor der er rigtig mange penge involveret.

Du kan se den på AppleTV.

Exit

En norsk serie som handler om fire finansmænd i Oslo. De har masser af penge, familie og karrieren kører på skinner. Men de begynder at kede sig og de begynder at jagte spænding i form af vold, narkotika og prostituerede. Man kan godt lidt kalde det en norsk pendant til den amerikanske serie Succession, som jeg også elsker.

Se den på DR TV.

Succession

Ja, alle som kender mig ved, at jeg er die hard-fan af Succession. Man kunne fristes til at kalde mig besat. Haha! Succession handler om en meget velhavende, amerikansk familie, hvor familiens patriark, Logan Roy, står i spidsen af medieselskabet Waystar Royco. Man følger hele familiens forsøg på at få hans anerkendelse, samt selskabets forsøg på at komme igennem offentlige kriser mv. Grunden til, jeg især er vild med serien er, at der simpelthen ikke findes nogen good guys i serien. Alle er mod alle og alle har skjulte motiver. I love it!

Se den på HBO.

When they see us

Advarsel. Den her serie får virkelig nogle følelser frem i dig. Det er en dramaserie, der er baseret på virkelige hændelser. Tilbage i 1989 blev 5 unge, sorte mænd anklaget for et seksuelt overfald på et kvindeligt offer. De unge mænd endte med at få den maksimale straf for ungdomsforbrydere, selvom flere beviser pegede mod, at det ikke var dem, der havde gjort det. Det hele er SÅ uretfærdigt, at man næsten kan begynde at græde af frustration, men er så godt lavet, at man bare er nødt til at se den og se, hvad det ender med.

Se den på Netflix.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide