[single_post_category_name]

Den ideelle 1. januar

I dag er en lidt mærkelig dag. Et nyt år er startet, et nyt årti faktisk, men man er altid lidt ramt ovenpå nytårsaftens festligheder. Så hvordan får man det bedste ud af den første dag i det nye år? Og hvordan undgår man de moralske tømmermænd?

 1. Drop skyldfølelsen og omfavn at du er sløv og har brug for at nulstille i dag
  Det værste du kan gøre for dit velbefindende er, at slå dig selv oveni hovedet over den alkohol du indtog igår. It is what it is, og du kan ligeså godt være god ved dig selv og droppe skyldfølelsen. Det gør det kun værre. Forsøg at nyde at have en hel dag, hvor det er fuldstændig okay ikke at have nogle gøremål.
 2. Pak dig godt ind og tag din bedste ven med ud på en hyggelig gåtur
  Frisk luft er nærmest altid en god idé. Så kan du og veninderne også få snakket om jeres juleferie/nytårsaften og motivere hinanden til at komme godt igang med jeres mål for 2020. Jo mere man taler om og deler sine mål, jo større chancer har man for at gøre alt hvad man kan for at nå dem.
 3. Udnyt at både Wolt, Hungry og Just-Eat leverer alle dine guilty pleasures lige til døren
  Det undrer vel ingen, at ovenstående udbringningsservices står midt i deres travleste dag på året. Det kan vi vel ligeså godt bidrage lidt til
 4. Binge-watch dine yndlingsserier/film i dag
  Det giver næsten sig selv, og du har sikkert en yndlings serie du allerede har set 10 gange, men som sagtens kan klare at blive sat på igen. Så ved du også at underholdningen er sikret hele dagen!
 5. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du afjule dit hjem
  Og samtidig kan du lufte godt ud, gøre lidt rent og måske smide et par ting ud, der alligevel bare roder eller som du ikke har brugt hele sidste år. Der er intet bedre end at få ryddet lidt ud, så hvorfor ikke allerede starte på årets første dag?
 6. Forbered dig på at starte på arbejde eller studiet igen imorgen
  Imorgen kan du sikkert godt mærke at det er svært at komme op, ovenpå nogle fridage julen over og især efter den festlige aften du havde igår. Så gør dig selv den tjeneste at have pakket tasken og gjort tøjet klar allerede idag, så du ikke skal stresse over det, nu hvor du garanteret kommer til at snooze en gang eller to for meget.

Rigtig god 1. januar, og nyd dagen med alt hvad det indebærer

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide