[single_post_category_name]

Dit horoskop: Januar

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Dit november-horoskop: Vædderen 

VÆDDER

Fokuser på dit arbejde og karrieren, du bør starte året i højt tempo, så du udnytter de muligheder, der dukker op. Medio måneden kan der komme reparationer i din bolig, som du må tage dig af. Du vil være meget udadvendt og på farten, der er ikke meget tid til at slappe af, selvom du egentlig bør.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du kan blive introduceret til en potentiel partner gennem fælles venner. Det kan være, at det til en start bliver til en hemmelig flirt, som senere vil udvikle sig. Hvis du er i et forhold, er det vigtigt for dig, at din partner støtter dig og lytter. Du kan virke lidt tilbagetrukket, hvis du ikke føler, du bliver set. Vær ærlig omkring dine behov, så vil du også få det, du ønsker og har brug for, uden manipulation og spil.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Fisk eller Skorpion

TYR

En god måned venter forude. Få afsluttet gamle opgaver og projekter, så der er tid til nye tiltag. Især fra den 10. januar vil du mærke den øgede fokus på karrieren. Der er også mulighed for, at du kan få en lønstigning. I det hele taget vil din økonomi bedres, og du bør lægge lidt til side til senere forbrug.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sæt fokus på dit forhold og arranger noget romantisk, du og din partner trives godt, når I har ekstra tid til at fokuserer på hinanden. Kærlighed og tryghed er vigtig for dig, derfor skal du også tage dig tid til at pleje dit forhold. Er du single, så kan du finde en partner her i årets første måned. Det kommer dog an på dig selv, du må tage initiativ og samtidig være indstillet på, at kærligheden ikke altid er forudsigelig.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tvilling eller Løve

 

TVILLING

Alle udadvendte aktiviteter interesserer dig. Der sker en masse, og du er med hele vejen. Du holder virkelig af at tale med andre, og du vil få godt muligheder for at lære nye ting. Dit arbejde går godt, og du kan bruge din mavefornemmelse til at træffe de rigtige beslutninger, fremadrettet.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Forkæl dig selv og din partner, det kan være med en dejlig middag eller en overnatning et skønt sted. Lad gerne denne vælge, overlad kontrollen og følg med. Det bliver ikke kedeligt og samtidig kan du slappe af. Er du ikke i et forhold, er det ikke nødvendigt for dig, at lede. Du vil nemlig opleve, at potentielle partnere vil opsøge dig. Det er i øjeblikket ude af dine hænder så lad dig overraske.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Jomfru og Tyr

KREBS

Pas på dig selv og sæt fokus på dit helbred. Du kan løbe ind i en forkølelse eller influenza, hvis du bliver for stresset eller ikke sørger for rigtig mad og hvile. Der er fokus på samvær med børn, her kan du udfolde dine kreative evner, lege og samtidig være en god mentor. Det vil give dig meget glæde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single kan du føle dig tiltrukket af en, som normalt ikke er din type. Der sker virkelig meget, og du vil få flere at vælge imellem. Du får sikkert brug for en god snak med en veninde for at klare dine tanker og følelser. Hvis du har en partner, bliver det en turbulent måned. I vil ikke altid være enige, og jeres forhold kan blive testet. En god dialog er løsningen på alt, og så må du prøve at være fleksibel og diplomatisk.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Løve og Skytte

Dit november-horoskop: Løven

LØVE

Tempoet er højt, og det passer dig godt. Der sker noget hele tiden, og du er en af de eneste der kan følge med i længden. Forvent ikke, at andre har den samme stamina som dig. Du holder af at forkæle dine kære, og det koster på opsparingen. Du kan komme i knibe sidst på måneden, hvis du ikke holder igen.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Anden halvdel af måneden bliver bedst, hvad enten du allerede er i et forhold, eller du er single. Har du en partner, må du finde din mere tålmodige side frem. Denne har brug for, at du er nærværende og for, I bruger tid sammen. Du har mange ting, du gerne vil deltage i, og det kan blive en udfordring. Er du single, kan du møde kærligheden, hvis du bare er social og udadvendt. Flirt kommer let til dig.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder og Tvilling

JOMFRU

Generelt bliver det en behagelig måned, hvor du vil nå det, du sætter dig for. Der kan dog komme et par bump på vejen, især venskaber kan blive testet. Nye projekter kræver også lidt mere end ellers, inden du kommer i mål. Et godt overblik, hurtige beslutninger og et klart hoved vil give dig succes.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner kan med held kaste jer ud i et par boligprojekter sammen. Det giver nærhed og harmoni – hvis I ellers kan blive enige. Du må også gå lidt på kompromis, I er to om at bestemme. Er du single, så følg din intuition. Hvis det føles rigtigt, så giv det en chance med en potentiel partner, og ellers så stop det. Du vil møde én, hvor du færdes i det daglige, så tal med dem, du møder.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Fisk

Dit horoskop: Vægten

VÆGT

En prøvende måned venter forude, så sæt tempoet lidt ned og fyld ikke kalenderen helt op, du får nemlig brug for at slappe af. Der sker en masse uforudset på dit arbejde, og samtidig vil der blive nok at se til på hjemmefronten. Der bliver trukket i dig fra mange sider, og det er vigtigt, at du hjælper.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er populær, da du har en skøn udstråling, og det tiltrækker potentielle partnere. Du er ikke til drama og besvær så sørg for, at det virker rigtigt fra starten, hvis du begynder at gå ud på date. Har du en partner, vil du nyde de stille stunder hjemme. Der behøver ikke ske så meget, egentlig har du mest af alt lyst til at fordybe dig i en god samtale og bare nyde jeres samvær. Harmonien blomstre.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vandbærer

SKORPION

Selvom du vil føle dig mindre energisk, vil du stadig være i stand til at nå en masse. Du skal dog være opmærksom og skrive dine aftaler ned, for der er så mange, at du sagtens kan glemme et par stykker. Du vil møde spændende mennesker, du kan udvide dit netværk og får mange gode input.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver en harmonisk måned, du og din partner fungerer godt sammen, og I hygger jer hjemme med gode venner, eller bare ved at være to. Kast jer gerne ud i fælles boligprojekter, I er gode til at arbejde sammen. Er du single, så sker det ikke helt så meget, da du ikke er så udadvendt og opsøgende. Skal du på date, så skal du inviteres. Der skal noget særligt til for du bliver interesseret.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tyr og Vægt

 

SKYTTE

Du starter måneden i meget højt gear. Det er meget få, der kan følge med i dit tempo. Du er optimistisk, energisk og god til at handel. Det bliver derfor ikke meget bedre end nu, hvis du har lagt dig nogle gode mål. Du skal dog være opmærksom på, du ikke er for hurtig, så du begår fejl eller komme til skade…

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er ikke sikkert, at du har tid til at stoppe op, eller du opdager det, hvis kærligheden banker på. Der skal virkelig noget særligt til at indfange dig, samt vedholdenhed. Hvis først der er en der fanger dig, så er du ikke til pjat, tingene går hurtigt! Er du i et forhold, så skal din partner virkelig være på mærkerne. Du arrangere gerne alt muligt, og har det bedst, når det er dig, der bestemmer, hvad I skal.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Skytte og Vædder

STENBUK

Der er ingen tvivl om, at du skal tage dit tid til at fokusere på dig selv. Det er personlig udvikling, det drejer sig om. Træk dig tilbage, gå nogle lange ture, læs nogle bøger og lyt til din intuition. Hvem vil du gerne være fremadrettet, og hvad skal du have og ikke have i dit liv. Læg nye, ambitiøse mål.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis det er kærlighed, du ønsker, så er det også det du skal få. Prioriterer du tosomhed og fokusere på dette, vil det komme til dig. Du må selvfølgelig være opsøgende og udadvendt. Du kan også starte med at tænke over, hvad du ønsker dig af en ny partner. Er du i et forhold, så find tid til nogle hyggelige og intime stunder. Du har brug for tid for dig selv, men din partner har brug for bekræftelse.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Krebs og Jomfru

Dit november horoskop: Vandbæreren

VANDBÆRER

En exceptionel spændende måned venter dig. Du vil få mange spændende ideer, og det er stilhed før stormen. Inden længe vil du være i stand til at fører dine planer ud i livet og nå dine mål. Du har en god intuition, som du bestemt skal lytte til, når du skal træffe vigtige beslutninger. Du får succes med dine projekter.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du er i et parforhold, kommer det til at være en dejlig harmonisk måned, hvis du bare får det, som du ønsker. Du er ikke uden humor, så du ved godt, når du er lidt urimelig. Grin med hinanden og lav noget sjovt, det giver et godt sammenhold. Er du ikke i et forhold, venter kærligheden på dig. Især i første halvdelen af måneden vil du tiltrække en del opmærksomhed. Du skal nok blive inviteret ud.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vandbærer og Krebs

FISK

Der er stærke og gode aspekter arbejdsmæssigt, og du skal bare kaste dig ud i det, og tage imod de muligheder, der viser sig. Læg gerne ambitiøse mål, du skal nok opnå dem. Du er god til at samarbejde med andre, og i det hele taget betyder det meget for dig at være sammen med andre og være en del af noget.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En hemmelig flirt kan udvikle sig når du kommer til anden halvdel af måneden. Hold dig ikke tilbage, hvis det føles rigtigt, så er det bestemt værd at tage en chance. Du har en dejlig og charmerende udstråling, så du vil får flere tilbud. Er du i et forhold, vil din partner give dig ekstra opmærksomhed, og du vil nyde det. Der er en meget fin harmoni mellem jer, så prioriter at bruge tid sammen.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Skorpion og Stenbuk

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide