Dit Horoskop: Februar

Dit horoskop: Februar

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Dit november-horoskop: Vædderen 

VÆDDER

Efter en januar måned, hvor du i den grad har være ”på” og er blevet testet, kan du nu glæde dig til en social og skøn tid. Der er god fokus på venskaber, og du vil udvide dit netværk. Alle former for samarbejde vil også gå godt, så du skal ikke holde dig tilbage. Stå frem og kom med dine ideer og holdninger.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Februar byder på romantik og kærlighed, uanset om du er i et forhold eller single. Tøv ikke med at fortælle din partner, hvad du har brug for, og inviter selv på dejlige dates. Der er en skøn harmoni og til trækning mellem jer. Er du ikke i et forhold, så vil en potentiel partner dukke op i dit liv. Det kan være én, du tidligere har flirtet med, eller én du ikke tænkte på, var interesseret.

 

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skytte eller Skorpion

TYR

Du må sørge for, at du får slappet af, især i første halvdel af måneden. Det er god fart og muligheder, karrieremæssigt, men dræner dig for energi. Du kan få en god indtægt i denne og den kommende måned, så vær ikke bange for at bede om en lønforhøjelse. Vent med impulskøb, der er noget, du hellere vil have, senere.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Parforhold og kærlighed er ikke det, der optager dig mest, det er først i anden halvdel af måneden, at du egentlig bemærker din partner. Det er vigtigt med nærvær, og heldigvis vil du blive forkælet, da du har en skøn udstråling og charme. Er du single, så vil du i slutningen og kommende måned være i stand til at tiltrække kærligheden. Du behøver ikke at gøre så meget, andet end at være dig selv.

 

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tyr eller Vægt

 

TVILLING

Du kan med held fokuserer på dit arbejde og karrieren. Du vil være i stand til at lave nogle omlægninger, der er til gavn for både dig selv og dem, du er sammen med til hverdag. Hold dig ikke tilbage, hvis gode muligheder viser sig, i det lange løb vil det nemlig gavne dig med et skift i arbejde eller opgaver.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, og sætter du kærligheden på dagsordenen, så vil der ikke gå længe, før I er et par. Der er alvor bag flirt, og et forhold udvikler sig hurtigt. Hvis du er i et parforhold, kan du læne dig op ad din partner, denne er nemlig særdeles god til at komme med råd og vejledning. Der er ikke tvivl om, at I kan komme meget langt, når I sætter fælles mål. Misforståelser opstår kun, når I ikke giver jer tid til at tale og lytte.

 

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

 

KREBS

Hvis det er muligt, så tag ud og rejse. Du vil nyde at komme lidt væk og opleve noget andet. Du er samtidig meget social, og derfor er det også godt, at der er fokus på fritid og sociale arrangementer. Du er hurtig til at lære nye ting, og er du studerende bliver det en særlig god måned.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En dejlig måned venter også på kærlighedsområdet. Har du en partner, så kom ud og opleve lidt andet, sammen. Der må gerne ske noget kulturelt, og udflugter eller en forlænget weekend med nye indtryk giver ny energi til forholdet. Er du single, så vil mulighederne være mange, du skal bare kaste dig ud i diverse arrangementer og sige ja tak til de invitationer, du får. Hold dig ikke tilbage, men flirt løs.

 

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

Dit november-horoskop: Løven

LØVE

Tag et kig på din økonomi, der kan være penge at spare på lån, forsikringer og lignende. Lav også gerne en opsparing, selv små beløb bliver store med tiden. Tal med dem du møder, det er igennem andre, at gode muligheder og inspiration til nye opgaver opstår. Få også mere motion.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Slip kontrollen og lad din partner tage over. Du vil nyde, bare at følge med, og blive overrasket. I taler godt sammen, og I kan med held lægge nye og spændende planer, eventuelt omkring en rejse senere på året. Har du ikke en partner, men ønsker dig én, så vær udadvendt og imødekommende, så sker det helt af sig selv. Det, du fokuserer på vil nemlig ske. Også, hvis du kun ønsker en lille flirt.

 

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Skorpion og Tvilling

JOMFRU

Det skal være sjovt, kast dig ud i diverse projekter og arrangementer, du finder interessante. Det skal ikke være så alvorligt lige nu, brug derfor tid med mennesker, der tager lidt lettere på tingene. Du vil være meget mere social end ellers, det tiltaler dig faktisk at tage ud, selvom det ikke normalt er tilfældet.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er masser af kærlighed i vente til dig, der er single. Også her bør du fokusere på det lette, og tage tingene som de kommer. Tag imod tilbud om diverse dates, og tænk ikke så meget. Der vil ske nøjagtig det, som er meningen. Er du i et parforhold, så brug ekstra tid sammen med din partner, I nyder hinandens selskab, og fælles oplevelser vil bringe jer ny energi. Find din romantiske side frem.

 

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Løve og Vandbærer

Dit horoskop: Vægten

VÆGT

Der er stor fokus på din bolig, hvor du med held kan kaste dig ud i et par boligprojekter. Det gælder især, hvis der er reparationer, der venter. På dit daglige arbejde skal du være særlig grundig medio måneden, da du lettere end ellers kan komme til at begå fejl. Tag også en snak med en god kollega.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er sikkert vant til at andre tiltrækkes af dig, men i denne måned bliver det særlig udbredt. Du kan få svært ved at vælge mellem de mange tilbud, men ønsker du en partner, må du være lidt mere seriøs og selektiv. Har du en partner så sørg for, at få lidt spænding ind i hverdagen. Der må gerne ske lidt nyt, ellers kommer du til at kede dig. Har I børn, så få dem passet, eller vær romantiske, når de er lagt i seng.

 

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Vandbærer og Jomfru

SKORPION

Tag det lidt roligt i første halvdel af måneden og få afsluttet igangværende opgaver. Senere kan du lave flere aftaler, da du har mere energi og tendenserne er bedre. Det er vigtigt, at du prioritere og tager dig af det, der haster mest. Glem ikke at fokuserer på familien, brug tid sammen på noget sjovt.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, kan du møde kærligheden, hvor du færdes i det daglige. Det kan være gennem dit arbejde, eller imellem dig og en kollega, at gnisten opstår. Tag det stille og roligt, og lad det udvikle sig. Har du en partner, fungerer I godt sammen i det daglige. Der er plads til impulsivitet, og I vil overraske hinanden positivt. Er det muligt, så kom lidt væk, så I oplever noget andet. Det tænder gnisten.

 

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vædder

 

SKYTTE

Du må prøve at finde en god balance mellem at hjælpe andre, og fokusere på dine egne ting. Hvis du gør for meget af det ene eller andet, vil det resultere i, at du føler dig frustreret og utilfreds. Økonomiske og investeringsmæssige muligheder vil vise sig, men du må være selektiv, ikke alt er, hvad det ser ud til.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, må du selv være opsøgende, hvis der skal ske noget. Det gælder især i første halvdel af måneden. Du kan dog blive introduceret til en potentiel partner af noget familie, hvis du selv er åben omkring dine ønsker. Hvis du er single, vil du sikkert ikke være bange for at tage initiativ. Du er samtidig impulsiv, så du kan sige ja til en date, du ellers ikke ville. Det vil give en overraskende og positiv mulighed.

 

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Fisk

STENBUK

Din energi vil stige efterhånden som måneden skrider frem. Hvor du før har haft brug for masser af ro, vi du nu være i stand til at udrette mere, end selv du regner med. Du er ikke bange for at tage en konflikt eller sige fra, det er derfor vigtigt, at du tænker på dig selv, og gør en lille status.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Især anden halvdelen af måneden bliver virkelig harmonisk på hjemmefronten. Du og din partner nyder at være sammen, så skab hyggelige stunder og romantiske øjeblikke. Er du ikke i et forhold, så er du sikkert ikke så opsøgende. Du har meget at se til og tænke over, så overskuddet er der ikke helt. Tag den med ro, inden længe vil du nemlig få nogle spændende tilbud og opmærksomhed, du ikke kan sige nej til.

 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Krebs og Stenbuk

Dit november horoskop: Vandbæreren

VANDBÆRER

Der skal ske noget, hvor du er. Du har masser af energi, og du har brug for at sætte nye ting i gang. Andre kan se dig som lidt egoistisk, men det er også helt ok, du er normalt meget hjælpsom, så tænk på dig selv. Du har en god følelse for økonomi, så du kan med held tage en chance.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Især i første halvdel af måneden er der et virkelig positivt fokus på romantik og kærlighed. Du tiltrækker andre med din charmerende udstråling. Du behøver ikke gøre andet end være dig selv. Er du i et forhold, så er din partner opmærksom og forkæler dig. Du er mest af alt interesseret i, at holde det hele lidt let, så de store diskussioner bliver der ikke. Gå på små dates, der bryder hverdagens rutiner.

 

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Jomfru og Løve

FISK

Brug tid på ting, du holder af, og tag en chance eller to. Du vil være mere heldig end ellers, og det bør du udnytte. Arbejdsmæssigt går det stærkt, og du er god til alle former for samarbejde. Du kan også træffe nogle gode beslutninger, som vil gavne dig fremover, alene eller sammen med andre.

 

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er masser af kærlighed i vente, det er blot op til dig at vælge til og fra. Det kan være svært, da du nyder den megen opmærksomhed. Derfor kan det være at det er nok for dig med nogle skønne flirts. Er du i et forhold, så bliver du forkælet af din partner, du skal ikke holde dig tilbage, men give udtryk for, hvad du har brug for. En forlænget weekend væk hjemmefra byder på yderligere romantik.

 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vædder og Krebs

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive