[single_post_category_name]

3 ting, der gør din lockdown lidt frækkere

Danmark er i lockdown og det kan betyde flere ting: 1: At du har mere tid til at lave frække(re) ting med din partner eller 2: At du måske trænger til lidt frækt selskab engang imellem, når lysten melder sig. Vi har her fundet 3 ting, som kan gøre din lockdown-periode både varmere og frækkere.

LÆS OGSÅ: Er parforholdet og sexlivet presset?

Til dig, der er single

Vibratoren Womanizer lover orgasmegaranti eller pengene tilbage. Need we say more? Med en særlig patenteret Pleasure AirTechnology, bliver du stimuleret ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger. Du finder den her.

Til parret, der gerne vil skrue op for varmen

Med Sinful 10 Days Love Challenge får i 10 frække produkter, som I kan bruge lockdown-tiden på at udforske sammen. Der er god grund til at kaste sig over en fræk challenge, når nu man alligevel er “tvunget” til at holde sig hjemme (psssst… Din partner vil helt sikkert blive glad, hvis du overrasker ham med denne challenge). Du finder den her.

Til parret, der må undvære hinanden

Bare fordi I ikke er sammen under lockdown, behøver det ikke at være ensbetydende med, at I ikke kan udforske jeres sexliv. med We-Vibe kan den ene part nemlig “bestemme” over vibratoren via en app. En udvidet udgave af telefonsex, om man vil 😉 Du finder den her.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide