[single_post_category_name]

Christiane: De bedste lockdown-serier

Alle ved forhåbentlig, at det er lockdown. For mig betyder det, at jeg får brugt tiden derhjemme på at få ordnet alle de ting, jeg har haft på min to to-liste i evigheder… Og som jeg har udskudt igen og igen… og igen! Men nu er der ingen vej tilbage – Jeg er igang med det helt store sorteringsarbejde! Det skal ikke være så skidt, at det ikke er godt for noget. Og endnu bedre – jeg får binget VIRKELIG mange serier!!!

LÆS OGSÅ: Jeres bedste anbefalinger: Dramaserier

Serier, jeg er igang med nu:
KINGDOM – fuldstændig fantastisk, koreansk, drama zoombie-serie i særklasse! Jeg er virkelig betaget af den koreanske æstetiske vibe i denne serie. Lidt ligesom Handmaid’s Tail har den sit helt eget look og er enorm stilistisk. Sæson 2 er lige kommet og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang!

SKAM: Jeg havde hverken set den sidste eller 4. sæson, men fik set den færdig igår – bingede dem lige på 2 dage, hvis man ikke har set SKAM så kom igang! Alle sæsoner ligger på YouSee.

LOVE IS BLIND: Det her må siges at være lockdown-guf! Perfekt baggrundsserie at se, når du folder tøj, vasker hylderne af eller laver mad. Jessica er noget for sig selv – den er talk of the town.

MESSIAH: Jeg er nået til 4. afsnit og synes den god – jeg binger den ikke helt – men tager mere et afsnit ad gangen. Hvis man kan lide homeland, tror jeg også, man kan lide Messiah.

THE STRANGER: Her er én, man kan binge! Det er en serie, der fra første afsnit fanger dig, som en letlæselig krimi. Den er ikke et mesterværk – men klart én, du får set på 2 dage!

GRÆNSEBYEN: Jeg må bare sige, der er ting, der ikke hænger sammen i denne ellers udmærkede krimi fra Finland. Så jeg er faktisk stoppet på afsnit 3, men genoptager den måske igen. Jeg har jo tid nok.

Jeg har fået anbefalet: Lost Girls og Cheer – er endnu ikke gået igang!

Serier, jeg har set og kan anbefale og som er i særdeles topklasse (Det er bare med at komme igang – har sat stjerne ved dem, I simpelthen ikke MÅ misse)

MARCELLA* (nok det bedste krimi, der er at finde på Netflix)

MAN HUNT: The unabomber

DOCTOR FOSTER *

GRÆNSELAND (rigtig god krimi)

FRIKENDT (søndags binge-agtig)

ESCAPE AT DANNEMORA

CHERNOBYL * (for vild – simpelthen for vild og en del af vores historie, som vi må og skal kende)

SUCCESSION * (min absolut yndlings)

EUPHORIA * (nøøøj den er god – så god at jeg dedikeret hele modeserien i sidste udgave at Chrichri magasinet til serien)

THE ACT (også en virkelig historie – de spiller røven ud af bukserne)

THE LOUDEST VOICE * (FANTASTISK – et must see – som i at du må og SKAL se den!)

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide