Dit horoskop: April

Dit horoskop: April

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDEREN

Selvom tingene ikke er helt som de plejer, så gør det dig faktisk ikke så meget. Du forstår nemlig at løse dine udfordringer på en anderledes og ny måde. Du forstår at gå foran, og hjælper gerne andre, når der er brug for det. Læg gerne nye planer og se på, om der ikke er nogle af dine mål, der skal ændres.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Din partner kan føle, at du fylder meget, hvilket også til dels er rigtigt. Du vil gerne have tingene på din måde, men kun fordi du ved, hvad der fungerer bedst. Find din mere diplomatiske og fleksible side frem, så der ikke opstår gniderier. Hvis du ikke er i et forhold, så tag fat i lidt internet dating. Gå en tur og se romantikken blomstre, en forårsforelskelse er bestemt muligt, hvis du bare tager det afslappet.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Skorpion eller Stenbuk

TYREN

Du er i stand til at planlægge fremtidige mål, hvis du tager dig tid til at dagdrømme lidt. Du vil se meget mere klart, når du tager dig tiden til det. Der er mange ting, du skal have styr på, og det er ikke helt let, men hvis du stresser, så falder det ikke ud til din fordel. Tænk også over, hvad du kan kaste dig over af nye ting.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Fortæl din partner, hvad du har behov for, så denne ikke skal gætte, og du ikke bliver utålmodig. Der er faktisk mulighed for mange romantiske stunder, hjemme. Det kan nærmest føles som en helt ny forelskelse, hvis du er opmærksom og lytter til din partner. Gå nogle ture sammen og nyd foråret, det giver energi, og I får let styr på eventuelle uenigheder. Er du single, så er der mulighed for en lille flirt.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vægt

TVILLINGEN

Du har sikkert været meget tålmodig, men du begynder at føle mere ro. Du holder af, når der sker noget, så den nuværende situation er ikke let for dig. Heldigvis har du andre kommunikations platforme, som du kan være social på. Du har mange ideer, og dem kan du med held skrive ned til senere brug.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det bliver en dejlig måned, hvor romantikken blomstre mellem dig og din partner. Du er særlig charmerende og tiltrækkende, hvilket gør, at din partner forkæler dig. Find på hyggelige udflugter, hvor i kan komme lidt væk hjemmefra, tag kaffen med og sæt jeg i solen. Er du single, vil det være lidt svært, da dit datingliv er lidt begrænset. Til trods for det, vil du finde udveje til at flirte lidt, eventuelt via sociale medier.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder og Tvilling

KREBSEN

Du er virkelig god til at hjælpe med at løse andres udfordringer, og du hjælper gerne, hvor du kan. Der er ikke tvivl om, at du har det godt, når du gør en forskel. Husk dog at holde lidt følelsesmæssig distance, ellers kan det blive hård for dig. Når du har ro omkring dig, vil du få virkelig gode ideer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, så længtes du sikkert efter romantik og fælleskab. Der er noget du mangler, men uventet kan en potentiel partner dukke op. Det kan være et pludseligt møde, der udvikler sig til udveksling af information til kontakt. Hvis du er i et forhold, så flirt lidt med din partner. Husk på, hvorfor du faldt for denne til en start og find frem til de følelser igen. Kast jeres planer og mål op i luften og tal om nye muligheder.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Tyr og Vandbærer

LØVEN

Når du har kontrol og overblik, så har du det bedst. Der er ikke tvivl om, at du er god til at navigere gennem en svær tid, men det kræver også, at du har råderum til det. Du hjælper gerne andre, og har stor empati, når nogen har det svært. Finder du, at der begås uretfærdighed, så står du frem og kæmper.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Et venskab kan dreje sig i mere romantisk retning, hvis du er single. Det skyldes, at I har mere tid til at tale sammen i denne tid. Det kan være over telefonen eller elektronisk, at I finder ud af, det kan udvikle sig mellem jer. Hvis du har en partner, så vil denne være mere romantisk end ellers, og det passer dig godt. Det er også vigtigt for jer, at I er gode venner, og I kan bruge tid sammen, bare med ”at være”.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Krebs og Løve

JOMFRUEN

Fordi du har et roligt overblik, vil andre læne sig op af dig, når de er usikre eller har spørgsmål. Du er god til at få opgaverne løst, og du gør en forskel, da du har det overskud, der er behov for. Vent med nye tiltag og projekter, lige nu drejer det sig om, at få tingene til at hænge sammen og rydde op.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærlighed og parforhold er vigtigt for dig, der giver dig tryghed at vide, du og din partner står sammen. Du sørger for, at der bliver tid og rum til romantik og nærhed, og det bliver værdsat. I det hele taget er du en god støtte for din partner, du ved nemlig, hvad du skal sige for at gøre en forskel. Hvis du ikke er i et forhold så tænk over, hvad du ønsker dig fremadrettet af en partner. Du skal ikke gå på kompromis.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Fisk og Jomfru 

Dit horoskop: Vægten

VÆGTEN

Det kan ikke undgås, at der opstår nogle gniderier på hjemmefronten. Det er vigtigt, at alle får plads, og der ikke forekommer noget, der minder om uretfærdighed. Du kommer let til at stå i midten, og så skal du mægle. Det kan være meget trættende, så sørg for, at du også gør noget godt for dig selv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Find på forskellige projekter, som du og din partner kan være fælles om. I arbejder godt sammen, og derfor vi du også nyde at være aktiv. Du har brug for at drømme lidt, så læg planer for ting, I kan foretage jer sammen over sommeren. Du er kreativ, og finder derfor også måder at flirte lidt på, hvis du er single. En ny datingprofil, hvor du kan tage dig tid til at lære en potentiel partner, er en god ide.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tvilling eller Krebs

SKORPIONEN

Du har virkelig behov for at komme lidt væk og opleve noget nyt. Der skal dog ikke så meget til, før du bliver inspireret, for du har generelt en positiv indstilling til tingene. Du er god til at tage ansvar, og ikke bange for at yde en ekstra indsats. Du vil derfor få succes med de opgaver, du påtager dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er stor fokus på dit parforhold, og du holder af at være aktiv sammen med din partner. Det kan være en løbe- eller gåtur eller bare det at være aktive i haven. Find på noget, som I begge finder spændende, og som får jeg til at slappe af, det giver samhørighed. Er du single, så er du ikke bange for at tage initiativ. Den bedste tid er sidst på måneden, hvor en forårsforelskelse kan forekomme.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skytte og Tyr

SKYTTEN

Det er ikke så meget, du er ude, egentlig har du brug for at være sammen med familien og samle energi og tanker. Senere på måneden vi du opleve, at du står i nogle udfordringer, arbejdsmæssigt, det vil stresse dig, men bevarer du roen, vil du være i stand til at komme godt igennem det hele.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en dejlig harmoni imellem dig og din partner. Kærligheden blomstre, og det bliver bare bedre og bedre i løbet af måneden. I behøver ikke at gå ud for at skabe de romantiske øjeblikke. Gør noget særligt ud af at lytte til hinanden og støtte, når der er svært. Hvis du ikke er i et forhold, kan der ske noget på den front. Jo længere hen på måneden du kommer, jo flere romantiske muligheder opstår der.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løven og Fisk

STENBUKKEN

Nogle dage vil du finde tingene lidt besværlige, men i det hele taget er du faktisk meget optimistisk, og du tager tingene som de kommer. Du vil sikkert træffe beslutninger, der gør, at du vælger noget fra, så der er plads til nyt. Det gælder også dine egne mønstre, ud med dem, der ikke gør noget godt for dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

På hjemmefronten styre du gerne tingene, du har det nemlig godt, når du har kontrol over, hvad der skal ske. Dine projekter kommer ikke helt godt fra start, hvis du ikke lytter til din partner, sammen kommer I nemlig længst. Der skal være tid til de stille stunder, hvor I bare er sammen og slapper af, det giver en dejlig samhørighed. En potentiel partner kan dukke op sidst på måneden, men han skal være noget særligt.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vægt og Skytte

VANDBÆREREN

Tag dig tid til at lægge planer, fremadrettet. Du kan føle, at tingene er noget tunge, og derfor er det vigtigt, at du også fokuserer på at opleve noget sjovt. Find din optimistiske side frem, ellers føler du dig hurtigt drænet. Du har også brug for at forkæle dig med noget nyt, så brug lidt penge på at shoppe.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du trives godt med din partner. Det gælder især, hvis I kan lave noget kreativt sammen, gå ture eller arbejde i haven. I får gode ideer til boligen, hvor I kan få meget ud af at lave lidt om. Brug tid på at lave lidt lækkert mad og hold date aftner hjemme. Hvis du ikke er i et forhold, så vil det være noget, du mangler. Du har brug for at flirte, samtidig vil du nyde at komme lidt mere ud. Ellers må du flirte via beskeder.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

FISKEN

Du har mange gode ressourcer, og du er god til at finde på alternative løsninger på diverse udfordringer. Når ud taler, så lytter andre, for du kan være meget klar. Laver du aftaler, skal du dog sørger for, at du ikke glemmer dem. Følg op, så du har styr på dine ting. Hjemme kan familien være noget stresset.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er god til at flirte og udfordrer gerne din partner lidt. Denne kan dog misforstå dig, så det er vigtigt, du er villig til at rette op på dem, så snart du fornemmer, at det er tilfældet. I kan sammen lægge nye mål for resten af året. Noget skal vælges fra, men der er nye muligheder, og dem vil i finde. Muligheden for kærlighed er der for dig, der er single. Det kan være familie eller venner, der introducerer dig for en flirt.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Jomfru og Skorpion

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive