Dit horoskop: Marts

Dit horoskop: Marts

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: Christiane: Disse børnebøger læser vi derhjemme

Dit marts horoskop: Vædderen

VÆDDER

Få så meget som muligt fra hånden i denne måned, der er en god fokus på karrieren, og du kommer langt. Du vil begynde at fokusere mere på dig selv, og du går ind i en pariode, der byder på større balance og mere sjov. Brug tid på at se indad, og få ændret på uhensigtsmæssige mønstre og få dem ændret.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

I slutningen af måneden vil der være masser af kærlighed og romantik, til dig der er single. Du er mere social og udadvendt end ellers, og du har en stærk og skøn udstråling. Du er ikke meget for at gå på kompromis og, hvorfor skulle du også det! Du og din partner får også en skøn måned, hvis denne er fleksibel og indstillet på, at du bestemmer. Harmonien blomstre, når I er aktive sammen, og der sker noget spændende.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vædder eller Skorpion

TYR

Meditation vil være godt for dig, eller en lang gåtur. Du vil finde, at du bliver mere stresset end ellers, og du faktisk har brug for ro. Du vil have svært ved at gå på kompromis, især når det strider mod dine værdier, hvilket også er ok, du skal holde fast i dig selv. Økonomisk kan du se fremgang.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Når det kommer til kærlighed og parforhold, bliver det en dejlig måned, hvad enten du er single eller i et forhold. Du tiltrækker andre med din dejlige udstråling, men du er ikke til pjat. Hvis du skal være interesseret i en partner, skal denne have noget at byde på. Du tager ikke let på kærligheden. Du og din partner kan klare det mest utrolige sammen. I kan med held lægge nye og ambitiøse planer for resten af året.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Stenbuk eller Skytte

 

TVILLING

Du har virkelig gode muligheder, men det er vigtigt, at du fokusere, hvis du skal få succes med dine projekter. Fra anden halvdel af måneden kan du blive tilbudt et nyt job, hvis du er interesseret. Tag gerne nogle chancer, men vær ikke for hurtig med at beslutte dig. Det er vigtigt, at du ser tingene fra alle sider.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En hemmelig flirt kan nærmest helt tage over og udvikle sig mere hurtigt. Fysisk tiltrækning og intimitet kan helt slå benene væk under dig. Du skal være modig, og tage de skønne oplevelser, men tør du… Også, hvis du har en partner vil du opleve, at I føler en intim sammenhørighed. Det skyldes I høj grad, at I har mere lyst til at eksperimentere og føler jer trygge i det. Skriv små flirtende beskeder og gå på dejlige dates.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Fisk og Løve

KREBS

Øget fokus på arbejde og karriere bringer spændende muligheder, især i anden halvdel af måneden. Du får en god støtte fra familie og partner, så du kan bruge ekstra tid på at komme i mål med dine ønsker. Der sker meget på den sociale front, og du nyder at være aktiv. Du kan udvide dit netværk.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single, kan et venskab udvikle sig i mere romantisk retning. Det kan også være gennem venner, du bliver præsenteret for en potentiel partner. Det er vigtigt for dig, at det er seriøst, at I taler godt sammen og har fælles værdier. Du vil hurtigt være i stand til at vælge til og fra. Din partner er også din bedste ven, og sammen kan I komme langt. I er gode til at tale og til at støtte og hjælpe hinanden.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Jomfru og Vægt

LØVE

Hvis du er interesseret, kan du få et nyt job, hvor lønnen er bedre. Du kan også med held bede om mere i løn, hvor du er nu – du skal ikke holde dig tilbage. Dine opgaver og projekter lykkes for dig, og i det hele taget vil du føle, at du har medvind i denne måned. Du kan ikke bestemme for andre, det må de selv klare.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Glem ikke at være nærværende hjemme, så din partner føler sig værdsat. Det kan være, at de daglige rutiner trækker energien ned, men prøv at finde på sjove og anderledes måder at få dem overstået på. Et godt grin løsner op for meget. En tidligere flirt eller partner kan atter dukke op i dit liv, hvis du er single. Det er noget, du hurtig skal tage stilling til, om du vil, så du kan komme videre – mulighederne er nemlig mange.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skytte og Vandbærer

JOMFRU

Du vil møde mange spændende mennesker, du er nemlig særlig udadvendt og social. Det er ikke nu, du skal holde dig tilbage eller side hjemme og læse bøger. Kom ud og interager med andre, mange nye døre åbner sig. Du skal nok få succes, med det du foretager dig, andre er mere end villige til at hjælpe dig på vej.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Fordi du møder mange mennesker, er der også mulighed for at finde en skøn partner. Du får sikkert flere tilbud, og så er det op til dig at date og vælge. Du er mere romantisk end ellers, og lad dig bare føre med, det bliver dejligt. Er du i et forhold, så tag din partner med ud, så I kan opleve noget nyt. Det giver ny energi og en dejlig dynamik i jeres forhold. Foråret nærmer sig, så lad romantikken blomstre.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tvilling og Tyr

Dit horoskop: Vægten

VÆGT

En meget positiv fokus på økonomi kan skabe uventet indkomst. Du kan indgå lukrative aftaler, eventuelt omkring køb og salg af bolig. Gør noget godt for dig selv, en lille detox, ekstra motion, måske en massage og frisk luft samt sund kost. Du vil være motiveret, og du får det virkelig godt med dig selv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Tag dig tid til at pleje dit parforhold og nyde din partner. I kan genfinde gnisten og få mange sjove stunder, hvis I samtidig er aktive og kommer lidt væk hjemmefra. I er også gode til at arbejde sammen omkring boligprojekter. Er du single så slå dig lidt løs. Det behøver ikke at være så seriøst, det kommer af sig selv senere, hvis du vil. Et tilfældigt møde kan blive til meget mere, så tal med dem omkring dig.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Skorpion og Stenbuk

SKORPION

Din intuition er virkelig god, når det kommer til arbejde, mål og karriere. Når noget føles rigtigt, så hold dig ikke tilbage. Det er derfor også en god måned at træffe store beslutninger i. Måneden er også meget social, du møder spændende og inspirerende nye mennesker, hvis du slipper kontrollen lidt og følger med.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det er ikke helt let med kærligheden. Du og din partner kan opleve noget stress i jeres forhold, og her er det vigtigt, at I sætter tempoet ned og taler sammen. Forkælelse er nødvendigt, det behøver ikke være dyrt, bare et cafe besøg eller en god middag hjemme, alene, gør en stor forskel. Er du single, så kan der være mange muligheder, men det kan gå lidt for hurtigt, eller også er det ikke helt dybt nok for dig.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Tyr og Krebs

SKYTTE

Det er de nære ting, familie, partner og bolig, der skal have fokus i første halvdel af måneden. Du har mulighed for spændende oplevelser og projekter sammen med familien. Det bliver ikke kedeligt, sammen finder I nemlig på en masse sjove ting. Brug gerne lidt penge på fornyelse, lidt gør en stor forskel.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single viser kærligheden sig, hvor du færdes til dagligt. Det kan være på eller gennem dig arbejde, træningscenter eller lignende. Det vil overraske dig og bringe ny energi. Det kan gå meget hurtigt, men lad dig føre med. Har du en partner, så fortag et par forandringer i de daglige rutiner. Der skal gerne ske lidt nyt, noget der inspirerer jer begge og bringer sjove stunder. Jo mere ”fjollet” jo bedre.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løve og Vædder

STENBUK

Mange ting vil falde på plads for dig efterhånden som måneden skrider frem. Du får mange gode ideer, og bruger du tid på at tænke dem igennem, så er grunden til fremtidig succes lagt. Forkæl dig selv med sund mad og gode gåture, læs inspirerende bøger, som giver input og fokuser på de ting, der gør dig glad.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er en dejlig harmoni på hjemmefronten. Du og din partner vil sammen få gode ideer, og I kan finde på spændende impulsive tiltag. I skal dog ikke være alt for ambitiøse, det skal være sjovt og ikke mere arbejde for jer. Inviter venner og gør hverdagen til en fest. Er du single, så er det ikke sikkert, at kærligheden er det, du fokuserer mest på. Du nyder at være dig, og der skal noget særligt til for at fange din opmærksomhed.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tyr

VANDBÆRER

Du kan opleve, at du ikke har helt så meget energi som ellers, men du skal nok nå alt det, du planlægger. Tag en pause, når du føler for det, så kommer du hurtigt ovenpå. Få afsluttet gamle opgaver og projekter. Brug ikke mange penge på impulskøb, når du tænker dig om, får du mere for pengene.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du skal åben dit hjerte for én, så skal der virkelig være seriøsitet bag. Du kan virke noget afvisende, men bliver en potentiel partner afskrækket, så er det alligevel ikke det rigtige. Du skal bruge tid, inden du helt stoler på kærligheden. Er du i et forhold, så er du ikke den mest romantiske at være omkring, lige nu. Det betyder dog ikke, at du ikke værdsætter din partner, så måske skal du vise det lidt mere.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Krebs og Jomfru

FISK

En dejlig måned venter forude. Mange ting falder på plads for dig, og der er mulighed for en rejse. Du har nærmest uanede, geniale ideer, som du får succes med at handle på i anden halvdel af måneden. Venner og sociale arrangementer er vigtige for dig, så find tid til at være sammen med andre og sig ja til invitationer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du single vil du tiltrække spændende opmærksomhed. Det er vigtigt for dig, at er romantisk, det er nemlig det, du har behov for lige nu. Hvis du er i et parforhold, så fortæl din partner, hvad du har brug for. Gør du det, så bliver du ikke skuffet, hvis du ikke får opmærksomhed eller liver flirtet med. Du må gerne være egoistisk lige nu, du har nemlig så meget at byde på selv, så din partner på oppe sig.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Jomfru og Tvilling

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være