[single_post_category_name]

I dag åbner Søstrene Grenes nye webshop!

Endelig kan du få Søstrene Grenes varer sendt direkte hjem til din adresse!

LÆS OGSÅ: Sådan gør du din altan sommerklar

I dag løfter Søstrene Grene nemlig sløret for deres nye webshop efter flere måneders forberedelse og flere års efterspørgsel.

“Hvis det er vigtigt for kunderne, er det vigtigt for os. Vi har igennem en årrække fået utallige henvendelser fra kunder, der efterspørger muligheden for at se vores sortiment og handle på nettet, og det får vi fortsat dagligt på de sociale medier.Derfor har vi glædet os rigtig meget til at kunne opfylde det ønske,” siger Mikkel Grene, CEO og medejer af Søstrene Grene.

Så nu har du altså mulighed for at sidde derhjemme og bestille fra deres kæmpe udvalg af boliginteriør, møbler og hobbyartikler, køkkentilbehør, lys og servietter, festtilbehør, gaveindpakning, kontorartikler, accessories, interiør til børneværelset og legetøj uden at skulle røre en finger – altså sådan næsten da. Udvalget i Søstrene Grenes webshop vil løbende blive udvidet, og ligesom i butikkerne vil der komme nyheder hver eneste uge.

I forbindelse med åbningen af Søstrene Grenes nye webshop relanceres hjemmesiden desuden i en ny udgave, der i endnu højere grad skal afspejle alt det, som Søstrene Grenes butikker er kendt for.

“Vi ved, at mange af vores kunder besøger vores butikker for at blive inspireret, og derfor har vi lagt vægt på, at også den nye hjemmeside skal være et univers fyldt med inspiration til højtider, børnefødselsdage, hjemmebag, boligindretning, kreative DIY-projekter og meget andet. Ligesom i butikkerne vil der være noget nyt at opleve, hver gang man besøger hjemmesiden,” siger Mikkel Grene, og tilføjer:

“Vi er stolte af den nye hjemmeside og webshop, vi præsenterer i dag, og det her er kun første skridt på en spændende rejse. Det er version 1.08 af Anna og Claras webshop, og der vil løbende blive tilføjet nye funktioner og produkter på sitet hen ad vejen. Vi er fulde af forventning om, hvad den vil udvikle sig til i fremtiden, og vi glæder os meget til at byde vores kunder indenfor.”

Oplev det nye onlineunivers og webshoppen HER.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide