[single_post_category_name]

Jeres bedste anbefalinger: Komedieserier

Mange af os skal tilbringe vores tid helt anderledes de næste 14 dages tid (mindst). Vi har derfor bedt om jeres allerbedste anbefalinger, så vi kan inspirere hinanden til at bruge tiden bedst muligt. Her kommer jeres anbefalinger til de bedste komedieserier.

LÆS OGSÅ: Jeres bedste anbefalinger: Dramaserier

Shameless

Hvad: Serien følger en dysfunktionel familie bestående af faren Frank Gallagher og hans seks børn. Mens Frank tilbringer sin dag fuld, lærer hans børn at tage sig af hinanden.

Hvor: Netflix

Modern Family

Hvad: Handler om tre familier, der alle er relaterede til Jay Pritchett og hans børn, Claire Dunphy og Mitchell Pritchett. Jay Pritchett er i et forhold med en yngre kvinde, Gloria, en lidenskabelig mor, som, med hjælp fra Jay, passer på sin søn, Manny.

Hvor: Netflix

Seinfeld

Hvad: Serien handler om fire personer på ca. 30 år fra New York. Komikeren Jerry Seinfeld, Den uheldige og nærige George Costanza, Elaine Benes og sidst, men ikke mindst Jerrys skøre og excentriske nabo Cosmo Kramer.

Hvor: CMore og Viaplay

Friends

Hvad: Behøver denne virkelig en præsentation?

Hvor: Netflix

Sjit Happens

Hvad: En dansk comedy-serin om venskab, sex og livet blandt roommates på Nørrebro.

Hvor: TV2 Play

Parks and Recreation

Hvad: Vi følger Leslie Knope, en bureaukrat i the Parks and Recreation Department i Pawnee, Indiana i hendes forsøg på at forskønne sin by og fremme sin politiske karriere.

Hvor: HBO og Viaplay

The Mick

Hvad: Mackenzie Mickey Murphy har levet sit liv på den rå måde. Hun flytter til Greenwich, for at tage sig af sin velhavende søsters overforkælede børn. Søsteren er nemlig nødt til at flygte ud af landet for at undgå lovens lange arm.

Hvor: Netflix

New Girl

Hvad: Serien omhandler skolelæreren Jess, som flytter ind hos tre mænd; Nick, Schmidt og Winston.

Hvor: Netflix

Sex Education

Hvad: Den socialt akavede Otis Milburn er ambivalent, hvad angår følelser, grundet af at hans mor er sexterapeut, der er ærlig over for alle aspekter af seksualitet.

Hvor: Netflix

The Good Place

Hvad: Handler om livet efter døden, hvor mennesker sendes til “det gode sted” eller “det dårlige sted”. Alle mennesker får en numerisk score baseret på deres opførsel i livet.

Hvor: Netflix

How I Met Your Mother

Hvad: Hovedpersonen Ted Mosby, fortæller sin søn og datter om de begivenheder, der førte til at han mødte deres mor.

Hvor: Netflix og Viaplay

Brooklyn Nine-Nine

Hvad: Serien følger et hold af politibetjente og deres nyudnævnte kaptajn Jake Peralta.

Hvor: Netflix

Big Bang Theory

Hvad: Serien omhandler to unge, nørdede mandlige Caltech-fysikere i 20’erne. Den ene er eksperimentalfysiker (Leonard), den anden er teoretisk fysiker (Sheldon), og de bor sammen i en lejlighed overfor en ung, køn blondine (Penny), der arbejder som servitrice, men som har en drøm om at blive skuespiller.

Hvor: DPlay

Insecure

Hvad: Vi følger vennerne Issa og Molly, mens de færdes i Los Angeles’ vanskelige private og professionelle verdener og prøver at møde den udfordring, der består i at være to sorte kvinder, som afviger fra alle stereotyper.

Hvor:HBO

Kongen af Queens

Hvad: Doug Heffernan bringer pakker ud for IPS og har et ganske godt liv: En smuk kone, et stort tv og masse af venner. Men så flytter hans kones far ind.

Hvor:

The Office

Hvad: The Office foregår på et kontor i Scranton, det såkaldte Dunder Mifflin Paper Company (senere Sabre), der sælger papir og printere. Som seer følger man de forskellige ansattes arbejdsdage og hvordan chefen, Michael Scott, hele tiden arrangerer fester og bizarre afledninger for de ansatte.

Hvor: HBO

Klovn

Hvad: Vi følger komikerparret Casper og Frank, hvor sidstnævnte især har det med at havne i tåkrummende, pinlige situationer.

Hvor: TV2 Play

Dead to me

Hvad: En enke, som leder efter den flugtbillist, der kørte hendes mand ihjel, bliver ven med en excentrisk optimist, der ikke er helt, hvad hun udgiver sig for at være.

Hvor: Netflix

Fleabag

Hvad: Fleabag er en frisindet, men også vred, forvirret og seksuelt aktiv, ung kvinde, som bor i London.

Hvor: Amazon Prime

Grace & Frankie

Hvad: Grace og Frankie tror, at alt er klar til livet som pensionister. Men så forelsker deres mænd sig i hinanden.

Hvor: Netflix

Atypical

Hvad: Handler om 18-årige Sam Gardner, som er på det autistiske spektrum. Vi følger hans liv i skolen, og hvordan hans ligefremme væremåde somme tider får ham i problemer.

Hvor: Netflix

Glee

Hvad: Serien handler om et showkor, kaldet “New Directions!”, som er etableret på den opdigtede William McKinley High School i Lima, Ohio.

Hvor: Netflix og Viaplay

Baby Daddy

Hvad: Vi følger Ben, en mand i tyverne, der får sit livs overraskelse, efter et one-night stand efterlader sin baby ved hans dørtrin.

Hvor: Viaplay

Drop Dead Diva

Hvad: Den handler om en smuk og overfladisk model, som dør i en bilulykke. Hun kommer tilbage til jorden, men denne gang i en overvægtig advokats krop! Hun må derfor tilpasse sig det noget anderledes miljø som stjerneadvokat, samtidig med at give slip på hendes gamle liv.

Hvor: Viaplay

Jane The Virgin

Hvad: Jane havde svoret, at hun ville forblive jomfru indtil den dag, hvor hun blev gift. Men ved en fejl bliver hun kunstigt befrugtet under et rutinebesøg hos sin gynækolog.

Hvor: Netflix

It’s always Sunny in Philadelphia

Hvad: Serien følger “The Gang’s” bedrifter og tab, i deres fælles afskårede realitetssans. Gruppen består af en gruppe yderst egocentrerede venner, som sammen ejer den Irske bar Paddy’s Pub i Syd Philadelphia.

Hvor: Viaplay

Verdensmænd

Hvad: Tobias Dybvad flår Nikolaj Stokholm ud af sine elskede vante rammer og tager ham med på en vanvittig rejse ud i verden for at udfordre Nikolajs snævre horisont.

Hvor: TV2 Play

Lovesick

Hvad: Drejer sig om en gruppe engelske venner, der deler et hus i West End of Glasgow, Skotland og deres romantiske liv.

Hvor: Netflix

Younger

Hvad: 40-årige Liza er nylig fraskilt, enlig mor og arbejdsløs – så for at score drømmejobbet lyver hun sig yngre.

Hvor: TV2 Play

Divorce

Hvad: “Divorce” handler om Frances (Sarah Jessica Parker), som efter et årtis ægteskab og to børn pludselig begynder at genoverveje sit liv og sit anspændte forhold med ægtemanden Robert.

Hvor: HBO

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide