Jeres bedste anbefalinger: Lydbøger

Mange af os skal tilbringe vores tid helt anderledes indtil efter påske (mindst). Vi har derfor bedt om jeres allerbedste anbefalinger, så vi kan inspirere hinanden til at bruge tiden bedst muligt. Her kommer jeres anbefalinger til de bedste lydbøger.

LÆS OGSÅ: 3 serier, du bør give en chance!

Ser du månen, Daniel? af Puk Damsgård
Hvad: Den dramatiske historie om den danske fotograf Daniel Rye, der sad som gidsel i 398 dage hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien, fortalt af den prisvindende forfatter Puk Damsgård.

Køb her

Som pesten, af Hanne Vibeke Holst
Hvad: Næppe er den danske læge Karoline Branner ankommet til Genève for at starte på en frisk som koordinator i WHO’s afdeling for pandemibekæmpelse, før en ny og dødelig influenza bryder ud. Først i Danmark, siden kloden rundt.

Køb her

The Secret, af Rhonda Byrne
Hvad: Et imponerede opbud af spirituelle lærere, forfattere og pionerer inden for management, økonomi, lægevidenskab, psykologi, videnskab, historie og samliv – 29 i alt.

Køb her

Omgivet af idioter, af Thomas Erikson
Hvad: En bog, der lærer dig at blive bedre til at kommunikere både i dit arbejde og i dit privatliv.

Køb her

De syv søstre, af Lucinda Riley
Hvad: Maia D’Apliese og hendes fem søstre er blevet kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis – en stor, smuk villa ved Genèvesøen – da deres elskede far, den sky mangemillionær, som de kalder Pa Salt, er død. De er alle blevet adopterede som små, og nu har Pa Salt efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav.

Køb her

Alle mine morgener på jorden, af Troels Kløvedal
Hvad: Man kunne kalde denne bog et livstestamente: Troels Kløvedal skriver om sit liv, sin familie, sin barndom og ungdom, om skønne kvinder, hvoraf han fik børn med fire, om dem og om børnebørn; om sit arbejde på teatre og andre steder i København, om årene i kollektivet Maos Lyst, om sine venner og veninder både der og andre steder, om hofballer og dannebrogsorden, og han skriver selvfølgelig om Nordkaperen, om, hvordan han ad mange omveje fandt skibet og købte det

Køb her

Vådeskud, af Katrine Engberg
Hvad: Det er forår, og kirsebærtræerne er ved at springe ud, da teenageren Oscar forsvinder. Han er mellemste barn i den kulørte og velhavende Dreyer-Hoff-familie, som er både kendt og berygtet for deres online auktionshus. Eneste spor efter drengen, er et kryptisk brev, som ingen kan tyde.

Køb her

Kære Zoe Ukhona, af Pelle Hvenegaard
Hvad: KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

Køb her

Papmachereglen, af Hella Joof
Hvad: Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre.

Køb her

Hvor flodkrebsene synger, af Delia Owens
Hvad: Kya Clark er den vilde pige, ”marskpigen”. Hun vokser op i 1950’erne i en hytte ude i sumpskoven ved North Carolinas kyst. Hendes mor og fire ældre søskende forlader en efter en hjemmet, så hun til sidst er alene med sin voldelige far. En dag forsvinder han også. Herefter er hendes liv en ensom kamp for overlevelse i en verden, der kun har foragt tilovers for sumpens fattige folk.

Køb her

Dødevaskeren, af Sara Omar
Hvad: Det nyfødte pigebarn Frmesk er ikke ønsket af sin far på grund af sit køn. Hun er tilmed mærket for livet med en lille kridhvid hårtot på sin barneskaldede isse. Er det et tegn fra Allah? Er hun velsignet eller forbandet?

Køb her

Nuets kraft, af Eckhart Tolle
Hvad: Uden omsvøb eller metafysiske fantasterier præsenterer Eckhart Tolle kernen i det ægte spirituelle budskab: væren i Nuet.

Køb her

Sygeplejersken, af Kristian Corfixen
Hvad: 
En tidlig morgen i marts 2015 modtager politiet et opkald fra en sygeplejerske på Nykøbing Falster Sygehus. Hun mistænker sin nære kollega for bevidst at dræbe patienter og frygter, at det netop er sket igen. Snart ruller en drabssag, som aldrig før er set i dansk retshistorie.

Køb her

Den, der lever stille, af Leonora Christina Skov
Hvad: Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om den ensomme Christina, der vokser op i et rødt parcelhus i Helsinge med en plan: Hvis bare hun opfører sig almindeligt, får topkarakterer og ikke gør sin mor ked af det eller sin far vred, kan det være, at de kan elske hende.

Køb her

The Perks of being a Wallflower, af Stephen Chbosky
Hvad: En fortælling om Charlie, som er i sine tidlige teenageår. Charlie er hverken skolens nørd eller den mest populære knægt. Han er genert, indadvendt, klogere end de fleste, men ikke så social. Charlie er fanget mellem at leve sit liv og stikke af fra det. Kort sagt er Charlie nok i høj grad som mange andre teenager i hans alder.

Køb her

Mugge og vejfesten, af Wulffmorgenthaler
Hvad: Mugge er verdens lykkeligste dreng. Han bor på Düsseldorf Alle med sin far Thorbjørn, som er verdensmester i at lave pandekager, og sin mor Kirsten, som for tiden er besat af crossfit. Intet kan true deres lykke – eller kan det?

Køb her

Book of Gutsy Women, af Hillary og Chelsea Clinton
Hvad: Hillary Clinton og datteren Chelsea deler historier om de stærke kvinder, som har inspireret dem – kvinder, der tør at stille de svære spørgsmål og få jobbet gjort.

Køb her

Calendar Girl, af Audrey Carlan
Hvad: Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Siden hun var barn, og hendes mor forlod familien, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang beslutter hun sig for at tage sagen i egen hånd.

Køb her

Offer 2117, af Jussi Adler
Hvad: I over ti år har Assad været et gådefuldt kraftcenter i Afdeling Q, men en kædereaktion af voldsomme begivenheder bringer ham på randen af total nedsmeltning. Kun en hårdt prøvet Rose kan hjælpe ham med at afkode de mørke dæmoner, som vækkes af den spanske journalist Juan Aiguaders dækning af en flygtnings tragiske død.

Køb her

En mand der hedder Ove, af Fredrik Backman
Hvad: Ove er 59 år. Han kører Saab. Folk kalder ham “bitter” og “en nabos værste mareridt”. Men Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han ikke smiler fra morgen til aften! Der er heller ikke meget at grine af, når Ove hver morgen står tidligt op og går en inspektionsrunde i kvarteret. Flytter cykler, rusker i låste døre og kvalitetstjekker naboernes affaldssortering i skralderummet.Men under huden på den rigide regelrytter findes en historie og en sorg.

Køb her

Brødrene Løvehjerte, af Astrid Lindgren
Hvad: ‘Brødrene Løvehjerte’ er måske den af Astrid Lindgrens fortællinger, der rammer hjertet allerdybest. Det er den livskraftige, kloge og kærlige historie om brødrene Tvebak og Jonathan, som efter sygdom og død mødes i eventyrlandet Nangijala, hvor alt kan ske.

Køb her

Vinterland, af Kim Faber og Janni Pedersen
Hvad: Alle i dansk politi ved, hvem Martin Juncker er. En af landets bedste drabsefterforskere, godt gift, far til to. Men Juncker har trådt ved siden af, er blevet forflyttet og befinder sig nu i en lille sløv provinsby på Sydøstsjælland. Han skal lede en ny lokalstation og kan samtidig tage sig af sin gamle demente far. Det burde være udramatisk, men så lander en spektakulær drabssag på hans bord.

Køb her

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag, af Morten Münster
Hvad: En bog, der lærer dig, hvordan du bruger adfærdsdesign til at skabe forandringer i den virkelige verden

Køb her

Jeg finder altid hjem, af Rebecca Laudrup
Hvad: Hvorfor er det så kontroversielt at følge sit hjerte og bryde med normen om den ”rigtige” uddannelse, den ”rette” rækkefølge at gøre tingene i og den ”fornuftige” drøm? Rebecca Laudrups far er kåret til Danmarks bedste fodboldspiller nogensinde, og fodboldsucces ligger til familien. Hvordan finder man sin egen vej, når man er født ind i sådan en familie og ikke ligefrem drømmer om et liv i sportsverdenen?

Køb her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og