[single_post_category_name]

Jeres bedste anbefalinger: Podcasts

De bedste podcast: Mange af os skal tilbringe vores tid helt anderledes de næste 14 dages tid (mindst). Vi har derfor bedt om jeres allerbedste anbefalinger, så vi kan inspirere hinanden til at bruge tiden bedst muligt. Her kommer jeres anbefalinger til de bedste podcasts.

(Pssst… Få 14 dages gratis abonnement hos Podimo her)

Busigirl

Iværksætter Terese Ask, inviterer hver uge inspirerende kvinder ind i podcaststudiet, for at dele deres historier og tips til succes.

Mørkeland

Mørkeland er en dansk true crime-podcast, som udforsker to gamle kriminalsager hver uge.

Damernes Eventyrklub

Maiken og Nadia invitere dig med på en personlig og ærlig jagt på at genfinde hverdagsmagien i de små og store ting.

Vanvittig Verdenshistorie

Når virkeligheden overgår fantasien. Alexander Janku og Peter Løhde dykker ned i de skøreste og vildeste øjeblikke i verdenshistorien.

Sitter

Signe Linkvist og Iben Hjejle snakker om livet med alt, hvad det indebærer – stort og småt, med eftertænksomhed og selvironi.

Om søndagen græder vi

Kom med indenfor, når Hella Joof og Marie Louise Tuxen taler med hinanden til de søndagsramte. Uanset om du har tømmermænd, søndagsblues eller blot har brug for et godt grin, kommer du godt gennem dagen med Hella og Malou.

Den nye stil

Pelle Peter Jencel giver dig historien om dansk rap. En fortælling om fællesskab, kreativitet, store egoer og kæmpe drømme – og vigtigst af alt: ære.

Dårligdommerne

En dansk podcast der anmelder dårlige, primært danske, film. Podcastens værter er Jacob Ege Hinchely, Troels Møller og Christopher Leo “Sideburns” Andersen.

Den grå side

Sex, humor og drengesnak. Sid med ved bordet, når kendte danske artister, komikere, værter og skuepillere, læser erotiske historier op fra de gamle Ugens Rapport blade.

Hva’ så med Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff går tur med mennesker, han beundrer, finder spændende, eller føler har noget at byde på. Hvem er de? Hvor kommer de fra? Og hvordan er de kommet dertil?

Let’s not meet: a true horror podcast

En true crime podcast lavet af folk, der selv har overlevet noget forfærdeligt.

Girls Gotta Eat

En morsom, amerikansk podcast, hvor de to kvindelige værter diskuterer alt fra analsex til finanser.

Mads og Monopolet

Mads Steffensen inviterer kendte danskere ind i studiet, for at afhjælpe danskerne med deres dilemmaer.

Her går det godt

Esben Bjerre og Peter Falktoft gennemgår hver uge verdens tilstand.

Myrdet

TV-vært og tidligere efterforsker ved politiet Sebastian Richelsen og komiker/skuespiller Anders Grau kendte egentlig slet ikke hinanden, men nu nyder de at mødes og præsentere seriemordere for hinanden.

Blå Piger

Jeanette, Tabita og Ida er tre ambitiøse 12-talspiger på HHX, der kæmper for gode karakterer, som skal sikre deres fremtid. De har en studiegruppe sammen, hvor der ikke er plads til at være svag.

Anne Bech Har Kræft

Med ét vendte sygdommen op og ned på Anne Bechs verden. Hør hende fortælle sin historie til Thomas Skov i podcasten ‘Anne Bech Har Kræft’.

Anden Til Venstre

Stephanie Fisker har det til fælles med sine gæster, at deres samlevers jobs foregår i rampelyset.  Stephanie tager en snak med “de bedre halvdele”, om hvem de er, hvordan deres samlevers jobs har indflydelse på deres liv og hvordan de synes, det er at være “den anden til venstre”.

Politikens Poptillæg

Lucia Odoom er vært og dyrker popkulturelle tendenser inden for film, tv, musik og internetstøj.

Kvinden med den tunge kuffert

Third Ears foruroligende serie om en kvinde, der ikke er den, hun giver sig ud for at være.

Super Soul Sunday

Amerikansk selvhjælps-talkshow med ingen ringere end Oprah Winfrey.

Psykologen i øret

Psykolog Birgitte Sølvstein taler her om, hvordan du kan leve et liv med mindre stress og mere ro, glæde og mening og alt det andet gode. Bliv inspireret til at leve et enkelt liv.

Fårking Far

Hvornår er man en god far? Og hvad er en god far overhovedet?
På jagt efter indsigt, inspiration og godt selskab har Mattias Hundebøll sat en række markante mænd i stævne.

1+1=3

I 1+1=3 fortæller influenceren Helse Matilde ærligt om sin graviditet. Hun tager dig med på rejsen, uge for uge, og undersøger alle de spørgsmål, der dukker op undervejs.

Tabu

Må man grine af de ting, der er svære, at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed. Tabu på P3 kigger berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker, og måden vi taler sammen på.

Parforhold #UdenFilter

I parforhold #UdenFilter snakker parforholdscoach Louise Luckow og Sexolog Julie Houe om alt hvad parforholdet indebærer, uden filter!

Harry Pottcast

Harry Pottcast er en podcast om den famøse Harry Potter-serie. Amalie og Nanna gennemgår og diskuterer et kapitel hver uge.

Fries Before Guys

Vær med når Nanna og Josephine giver et åbent og ærligt indblik i, hvordan det er at være en kvinde i 20’erne. Der er ingen emner, der er for store eller små for de to veninder og det handler om alt fra angst og svømmehalsfølelsen til kærlighedskvaler og guilty pleasures.

Skønlitteratur på P1

Et kritisk aktualitetsmagasin med nyheder, baggrund, interviews og reportager fra litteraturens verden.

Østrogenial

Østrogenial er en podcast om kvinder og kvindekroppen udarbejdet af kvinder med en stærk faglig baggrund inden for lægevidenskab og sygepleje. Vi ønsker at af-tabuisere og afmystificere kvindekroppen og hylde den for alle den evner, muligheder og forskelligheder.

Ønskebarnet

Ønskebarnet er en podcast af Marie Louise Cramer om fertilitetsbehandling, abort og livet som mor.

Voksenvenner

Ane Høgsberg og Jonatan Spang forsøger at blive voksenvenner og du kan følge med, når de diskuterer aktuelle og personlige emner i deres podcast. Onde tunger påstår, at Ane er meget følsom og lidt af en ‘tudemarie’, mens Jonatan er en snob der drikker champagne med cremen af dansk showbiz.

Farmænd

Jasper Ritz og David Mandel inviterer forskellige kendte mænd ind for at tale om ‘det at være far’, samtidig med, de tager temperaturen på deres eget farliv.

Tæt på Retmedicin

I denne podcastserie får du den ægte vare med eksakte fakta fortalt af medarbejderne fra Institut for Retsmedicin, Aarhus Universitet.

Det, vi taler om

Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem.

Astropod

En månedlig podcast, som fører dig igennem sæsonens stjernetegn og andre spirituelle nørderier.

Danske Drabssager

Danske Drabssager er en true crime podcast, en podcast om virkelighedens kriminalsager fortalt af dem, der har været helt tæt på.

Girlcrush

Johanne og Line taler om deres girlcrushes.

Anders&Anders

En fortsættelse af det populære radioprogram “De Sorte Spejdere” med Anders Lund Madsen og Anders Breinholt.

Fup i Farvandet

Fup i Farvandet er en ugentlig comedy-podcast med Morten Wichmann & Mikkel Malmberg plus en gæst.

Røverhistorier

Forbrydelse betaler sig aldrig! Det kan en række tidligere kriminelle skrive under på, når de i ‘Røverhistorier’, fortæller om deres dummeste forbrydelser.

Sandra’s Space

En podcast om personlig udvikling, karriere & velvære i 20’erne.

Detox din Hjerne

En podcast, der udrenser dit sind for usunde sandheder om sundhed. I hvert afsnit vil Morten Elsøe og Anne Gaardmand (eller en anden gæst) punktere myter om ernæring, træning og vægttab.

Under Nålen

I podcasten ‘Under nålen’ taler Tue Blædel og Tony Scott med en lang række interessante danskere om deres tatoveringer og historierne bag blækket.

Gudindelogen

I Gudindelogen kommer du i selskab med Emilie Melgaard Jacobsen og Sofie Schwartz. Der bliver vendt stort og småt, og når afsnittet starter ved man aldrig hvor det ender!

Brinkmanns Briks

Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser. Som professor i psykologi har Svend Brinkmann med undren og nysgerrighed undersøgt, hvorfor vi gør, som vi gør.

Sex i aften skat

I denne lumre podcast, bliver der talt om tabuer, sex, BDSM, parforhold og alt derimellem. Mød 2 sexnørder, der giver deres råd og vejledning til et bedre sexliv og måske stof til eftertanke.

Meget mere Matador

Her tager vært Cecilie Nielsen og et lattermildt selskab af skiftende Matadorfans os med ud i alle hjørner og afkroge af tv-seriens univers.

Kvinde kend din sundhed

Rigtige kvinder, som fortæller om deres sunde liv, udfordringer eller særlige præstationer til inspiration til dig, så vi sammen kan løfte hinanden.

Alt er nu

Handler om det unge kærestepar, Stine og Titan, der har en plan. De skal giftes, have et barn og et helt liv sammen. Men så bliver Stine indhentet af fortiden.

Vild med Svans

En samtalepodcast med de to venner, Aleksander og Josias, der gerne vil lære at elske deres indre og ydre svans og snakke skammen ud af alt det, de har brugt et allerede langt liv på at fortrænge. Og så generelt bare få styr på lortet og ikke lort på styret, mens de navigerer sig gennem den jungle slut 20’erne/start 30’erne kan være af følelser, forvirring og fabulousness!

Store piger podcast

Er det fedt at være fed? Det prøver veninderne Ditte og Marie at finde ud af i podcasten Store Piger. Her handler det om at være tyk og alt det gode, det dårlige og det komplicerede, der følger med en stor krop.

Duften af harpiks

En håndbold-podcast præsenteret af Niklas Landin og Jonas Landin. I hver afsnit inviteres en æresgæst til en snak om livet som håndboldspiller.

LÆS OGSÅ: Jeres bedste anbefalinger: Komedieserier

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide