[single_post_category_name]

Sådan gør du din altan sommerklar

Trænger din altan til et nyt look eller en opfriskning? Så er det nu, du skal udnytte, at du måske har liiidt mere tid end ellers til at give den en makeover. 

LÆS OGSÅ: 6 grunde til, at du skal give dit barn pligter

Lockdown betyder, at de fleste af os bruger lidt mere tid derhjemme, end vi plejer og bor du på få kvadratmeter, er det ideelt at udnytte, at du har en altan. Især nu hvor aftenerne bliver længere og solen bliver varmere. Skab en stemning på din altan, der bare skråler på hygge og rosé! Vi har her fundet 7 smukke sager til altanen/terrassen – og de kan allesammen bestilles hjem, så du ikke behøver at skulle unødvendigt ud at handle.

  1. Stol med armlæn fra Ellos, køb her // 2. Urtepotte fra HAY, køb her // 3. Uldtæppe fra ChriChri Pop-Up Shop, køb her // 4. Bord fra Ellos, køb her // 5. Vandkande fra House Doctor, køb her // 6. Altankasse fra Ferm Living, køb her // 7. Lyskæde fra House Doctor, køb her

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide