[single_post_category_name]

3 ting, du kan lave i din lockdown

Det er snart en måned siden, at Mette Frederiksen erklærede nedlukning af Danmark. Og dem som er hjemsendt, har snart vænnet sig til en ny slags hverdag. Men det kan dog stadig være udfordrende at finde på, hvad man skal give sig til, når nu man ikke må omgive sig med venner og familie og lave aktiviteter, der kræver selskab og socialt samvær. For at gøre det hele lidt lettere, har vi her 3 bud på, hvad du kan lave, mens Danmark fortsat er lukket ned.

LÆS OGSÅ: 3 ting, der gør din lockdown lidt frækkere

1: TV Streaming

Thank goodness for streaming tv, hvor man selv kan vælge, hvilke serier og film, man vil se. Gone are the days, hvor man i timevis zappede rundt mellem de forskellige kanaler, indtil man fandt noget, man bare var en lille smule interesseret i at se. Hos tjenester som Yousee kan du se alt fra nogle af de nyeste film til sjove komedieserier og du bestemmer helt selv, hvor mange afsnit du vil se ad gangen.

2: Eksperimentér i køkkenet

Skal 2020 være året, hvor du for alvor lærer at blive en ørn i et køkken? Så er det nu, du for alvor har mulighed for at forbedre dine skills. Det kan også være en oplagt anledning til at invitere børnene med i køkkenet, hvis du er løbet tør for aktiviteter, I kan lave derhjemme. I bogen ’Kagetid!’ fra ChriChri Journal finder du masser af lækre kageopskrifter, som på en pædagogisk måde forklarer opskrifterne – en kagebog som både små og store elsker!

3: Lær et nyt sprog

Ja, hvorfor egentlig ikke? Det er nu, du har tiden til at fordybe dig i at lære et nyt sprog, og hvor blæret kunne det lige være at komme tilbage på job og kunne tale flydende portugisisk? Det kan også bare være, at du måske skulle catche op på dit skoletysk, så det rent faktisk passer, når du skriver i dit CV, at du kan tale det 😉 Der findes an masse apps, som gør det meget nemmere at lære et nyt sprog. Vi kan især anbefale Duolingo.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide