[single_post_category_name]

Beskyt dig selv, når du shopper online

ANNONCE for Lunar Bank

Bruger du også disse Corona-tider på online-shopping, lidt mere end du plejer? Så er du højst sandsynligt ikke den eneste. Men tænker du nogensinde over, hvordan du også handler sikrest, når du shopper online? Hvert år bliver der nemlig svindlet for over 13 milliarder kroner i Europa. Især er det en god idé at være varsom ved at shoppe fra en nyåbnet, eksotisk webshop. 

LÆS OGSÅ: Sådan får du råd til dine største drømme

Det kan du selv gøre

Derudover kan du sikre dig selv ved at få et virtuelt betalingskort, da de gør det ekstra sikkert at handle online. Det eksisterer KUN digitalt, og sikkerhedskoden (du ved, den der står bagpå dit kort) genereres vilkårligt og skifter hver time, ligesom kortet kan nulstilles anytime – så alt bliver slettet.

En anden god grund til at få et virtuelt betalingskort, er hvis du har børn i hjemmet. Det er nemlig ikke kun hårdkogte kriminelle, der kan finde på at bruge penge fra dit kort, uden din tilladelse. Har du børn, der spiller spil på deres telefoner eller tablets, har du sikkert oplevet, at du flere gange har skulle betale for et eller andet spil online, og hvis dine unger først får fat i dine kortoplysninger, kan det virkelig gå galt – men med et virtuelt kort, kan du få et beløbsloft, så du undgår, at der lige pludselig er brugt 700 kroner på Fortnite.

Sådan får du det

Har du ikke allerede et virtuelt betalingskort, kan du sikkert allerede få det som en tilkøbsservice hos din nuværende bank, men du får det også automatisk, hvis du får Lunar Premium.

Lunar er nemlig gået hen og blevet en selvstændig bank og har netop lanceret Lunar Premium, som er en særlig pakke spækket med ekslusive fordele, som matcher dig og din livsstil.

  • Du får et virtuelt betalingskort
  • Du du får det lækreste fysiske Visa-kort – du vælger selv mellem tre eksklusive kortfarver og har mulighed for at vælge din egen pinkode
  • Du slipper for valutakurser og hævegebyrer, når du er ude at rejse
  • Du får en af Danmarks bedste rejseforsikringer

Alt sammen til en fast pris på 69 kroner hver måned.

Lyder det som noget for dig, men vil du gerne lige se det an først? Så kan du bruge koden “LunarPremium”, når du ansøger om at blive Premium bruger, så får du 2 måneder helt bindingsfrit. Det koster stadig 69 kroner, men du kan opsige det fra dag til dag.

Det er fuldstændig gratis at blive bankkunde hos Lunar, hvis du ikke allerede er det i forvejen, og du kan sagtens have din nuværende bank ved siden af. Når du er blevet godkendt som Lunar-bruger, ansøger du blot om et Premium-medlemskab.

Har du allerede Lunar, ansøger du bare om medlemskabet på Markedspladsen.

Du kan blive bankkunde hos Lunar HER. 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide