[single_post_category_name]

Mette og Thomas måtte aflyse deres bryllup på grund af Corona-krisen

Corona-krisen har allerede haft mange forskellige konsekvenser. Nogle har haft sygdommen tæt på livet, mens andre måske har mistet deres job. For Mette Sørensen og kæresten Thomas fik det den betydning, at de pludselig var nødt til at aflyse deres april-bryllup. Her forklarer de, hvordan beslutningen blev truffet og hvad det ellers fik af konsekvenser.

LÆS OGSÅ: Dit horoskop: April

Hvornår skulle I have været gift?

Det skulle vi den 4. april 2020.

Hvad havde I planlagt?

Vi havde planlagt en meget traditionel dag. Vielse i kirke klokken 14.00 og efterfølgende reception og middag og dans på Hotel Amerika i Hobro.

Hvordan traf I beslutningen om at udskyde det?

Da Mette Frederiksen onsdag aften meldte ud, at folkeskoler osv. skulle lukke ned fra fredag den 13. marts, vidste vi, at det nok også ville have betydning for afholdelse af vores bryllup. Vi vendte og drejede begge scenarier; hvis lockdown nu kun varede 14 dage, ville vi så kunne holde det? Ville det være forsvarligt og ville vi have samme glæde ved det?

Det, der endte med at have den afgørende betydning,  var smittefaren ift. vores gæster. Mange ville ikke kunne deltage og vi ville ikke have det godt med at udsætte nogen for en mulig smitte Vi følte, at vi havde et ansvar og et bryllup skal være en kærlighedsfest, hvor fokus er glæde, kærlighed og tryghed. Ikke bekymring, frygt og utryghed.

Vi sov stort set ikke den nat, men snakkede, græd og krammede. Det var som om, vi godt vidste, hvilken beslutning vi skulle træffe og torsdag havde vi møde med hotellet, hvor brylluppet skulle holdes. De var meget forstående og sagde beslutningen var 100% vores.

Har udskydelsen haft nogle konsekvenser?

Heldigvis begrænset. Vi kan ikke blive viet i den kirke, vi først havde planlagt, da den er optaget. Men det røg også pludselig i baggrunden, på baggrund af det, der sker i verden.

Da vi havde taget beslutningen, handlede vi meget hurtigt på det. Vi fik både flyttet datoen for stedet, fotograf, musik, stylist osv.

Hvordan tog gæsterne, at I var nødt til at udskyde det?

Vi har ikke mødt andet end forståelse og anerkendelse fra gæsterne ift. at vi handlede hurtigt og tog en beslutning. Det er vi så taknemmelige for.

Har I besluttet en ny dato for brylluppet?

Ja! Det gjorde vi samme dag, som vi udskød. Nu bliver brylluppet den 22. august 2020 i stedet for den 4. april.

Er du glad for, at I endte med at træffe beslutningen om at udskyde det?

Ja! Det tog en dags tid lige at lande i det og få tingene organiseret på ny. Men jeg er så glad for, at vi træf den beslutning og vi ved, at det var det eneste rigtige at gøre.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide