Det skal du give din mor til Mors Dag!

Søndag den 10. maj er det Mors Dag. En dag, der for nogle mødre betyder mere end jul og fødselsdag tilsammen, da det er en dag med mor i centrum, hvor hun kan se frem til at blive forkælet af sine allerkæreste. Vi har her fire bud på lækre Mors Dags-gaver, hvis du mangler inspiration til, hvad du skal give din højtelskede mor (eller hvad du skal ønske dig, hvis du selv er mor).

LÆS OGSÅ: Produktet vi ikke kan undvære: Smuk og ensartet hud på få minutter

Til hende, der altid har travlt om morgenen

Vi har nævnt det før, og nu siger vi det igen: Alle kvinder bør have en Dyson Supersonic-hårtørrer – ikke mindst din mor! Både for hendes hårs skyld, ligesom den gør, at hun kan spare tid. Hårtørreren har bl.a. en intelligent varmekontrol, der sørger for, at håret ikke bliver udsat for for meget varme og derved skader håret. Derudover har den en kraftig motor, som gør, at den tørrer håret hurtigere end andre hårtørrere på markedet. Den er superanvendelig, da vægten ligger i håndtaget, og man undgår derved at få ondt i armen af at tørre hår og så er den støjsvag, så man vækker ikke hele familien, mens du bruger den. I anledningen af Mors Dag har Dyson sågar lanceret en limited edition af den populære hårtørrer i pink – En perfekt Mors Dags-gave til den travle mor!

Du finder Dyson Supersonic her

Til hende, der trænger til forkælelse

Alle har vist brug for lidt ekstra forkælelse i denne mærkelige tid, og din mor er selvfølgelig ingen undtagelse. Forkæl hende med en tur til frisøren, til kosmetologen eller til massøren og slå to fluer med ét smæk, da der ikke er nogen tvivl om, at det (også) er nogle af de brancher, der har været særligt påvirkede af nedlukningen af landet. Vi kan bl.a. anbefale et gavekort til en hårkur hos vores gode venner hos Wooma Studio, en brynbehandling hos Kenny Anker eller smukke negle hos Pynt.

Til hende, der fortjener noget helt særligt

Et smukt smykke holder hele livet. Vi elsker Infinity-ringen fra Halberstadt, som Christiane bl.a. har fået af Constantin. En smuk og klassisk ring, der afspejler, at jeres forhold varer FOR EVIGT <3

Du finder Infinity-ringen her

Til hende, der godt kan lide klassikere

En parfume er altid en god idé, når man taler om gode Mors Dags-gaver. Det er en god og anderledes måde at give “blomster” på, og så holder de noget længere end en blomsterbuket. Din mor har højst sandsynligt én, som hun har brugt ligeså lang tid, som du kan huske tilbage. Af skønne dufte, kan vi anbefale disse klassikere:

Daisy by Marc Jacobs, Køb den her

Floral Eau de Parfum fra Coach, Køb den her

Chloé Signature Eau de Parfum, Køb den her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være