Life&Beyond

6 bøger, du skal læse i din sommerferie

Foto: Shutterstock

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Elsker du også bøger og glæder du dig til at bruge din sommerferie på at fordybe dig i en god bog, kommer vi her med 6 gode bøger, som du med garanti ikke vil fortryde at begynde på. 

LÆS OGSÅ: Disse podcasts skal du binge i din sommerferie

Ser du månen, Daniel? af Puk Damsgård
Hvad: Den dramatiske historie om den danske fotograf Daniel Rye, der sad som gidsel i 398 dage hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien, fortalt af den prisvindende forfatter Puk Damsgård.

Køb her

Som pesten, af Hanne Vibeke Holst
Hvad: Næppe er den danske læge Karoline Branner ankommet til Genève for at starte på en frisk som koordinator i WHO’s afdeling for pandemibekæmpelse, før en ny og dødelig influenza bryder ud. Først i Danmark, siden kloden rundt.

Køb her

De syv søstre, af Lucinda Riley
Hvad: Maia D’Apliese og hendes fem søstre er blevet kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis – en stor, smuk villa ved Genèvesøen – da deres elskede far, den sky mangemillionær, som de kalder Pa Salt, er død. De er alle blevet adopterede som små, og nu har Pa Salt efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav.

Køb her

Alle mine morgener på jorden, af Troels Kløvedal
Hvad: Man kunne kalde denne bog et livstestamente: Troels Kløvedal skriver om sit liv, sin familie, sin barndom og ungdom, om skønne kvinder, hvoraf han fik børn med fire, om dem og om børnebørn; om sit arbejde på teatre og andre steder i København, om årene i kollektivet Maos Lyst, om sine venner og veninder både der og andre steder, om hofballer og dannebrogsorden, og han skriver selvfølgelig om Nordkaperen, om, hvordan han ad mange omveje fandt skibet og købte det

Køb her

Vådeskud, af Katrine Engberg
Hvad: Det er forår, og kirsebærtræerne er ved at springe ud, da teenageren Oscar forsvinder. Han er mellemste barn i den kulørte og velhavende Dreyer-Hoff-familie, som er både kendt og berygtet for deres online auktionshus. Eneste spor efter drengen, er et kryptisk brev, som ingen kan tyde.

Køb her

Kære Zoe Ukhona, af Pelle Hvenegaard
Hvad: KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

Køb her

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 kommentar

  1. Dejlig liste – har allerede læst to af dem, men resten bliver slugt over den næste måneds tid, er jeg sikker på:-)