[single_post_category_name]

An orgasm a day…

“En orgasme om dagen, holder fedtet fra bagen….

Altså.. det er jo ikke helt sandt. Selvom sex og solosex er godt for både cardio og forbrændingen, er der vist ikke nogen som helst evidens for, at kvinder og mænd der onanerer dagligt, har en lavere fedtprocent. Og det er heldigvis også fuldstændig ligegyldigt! Det handler nemlig om nydelse, og ALLE kroppe i alle former og alle størrelser, har godt af – ja endda brug for – nydelse.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du bikiniklar

Mange kvinder tror, at hvis de ikke har så meget lyst til sex, så kan de da slet ikke tillade sig at onanere. At hvis de tager den smule lyst der er og bruger den alene, så fratager de samtidig deres partner og deres parforhold noget.

Sådan hænger det heldigvis slet ikke sammen.

Mer avler mer. Des mere nydelse, og des flere orgasmer, des flere lysthormoner i kroppen.

For de fleste kvinder sker der det, at har de ikke sex i noget tid, så går de i dvale. De holder op med at tænke på sex, og sex og lyst virker hurtigt fjernt (der er selvfølgelig masser af undtagelser, men mange kvinder – i min optik flertallet – oplever at sex-drivet og lysten går i dvale, hvis det ikke bliver jævnligt stimuleret). Og så kan man fejlagtigt tro, at man ikke er et lystfuldt eller seksuelt menneske. Men reelt er man måske bare i dvale, og skal vækkes lidt…. Og her kan solosex være en rigtig god start.

Du tager ikke noget fra nogen, når du giver til dig selv. I hvert fald ikke på dette område.

Jeg gentager lige; Du må godt! Og ikke nok med det, du vil højst sandsynligt både gøre dig selv og din partner en tjeneste, ved at være mere optaget af din egen nydelse. For det smitter af!

Hvis du er i kontakt med egen krop og nydelse dagligt, er der som oftest også kortere, til at nyde med en partner.

Der er kun godt at sige om en daglig orgasme, hvad end det er solo, eller med en partner.

Det er godt mod stress, det frigiver kærlighedshormonet oxytocin, og det lykkeskabende hormon serotonin – dvs. det forebygger også tungsind. Og så giver dig en oplevelse af, at være en seksuel kvinde, på eget initiativ, uden at en anden skal vække din seksualitet for dig. Din lyst, din krop og din seksualitet, er dit ansvar og til din nydelse. Og når du er i kontakt med den, kan du vælge at dele den med en anden. Fra et sted hvor du kender din  krop og det du nyder.

Du må godt!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide