Christiane: En middag alene behøver ikke at være kedelig!

Annonce for Simple Feast

Jeg har altid været sådan en, der lige tog en ostemad til aftensmad, hvis jeg var alene hjemme. For hvem gider at stå i køkkenet og bruge tid på at lave mad til én? Men sådan er det ikke mere, for efter jeg er begyndt at få måltidskasserne fra Simple Feast, er det faktisk ligeså hurtigt for mig at lave retterne, som at smøre mig en ostemad (ja, for jeg ender alligevel altid med at spise mere end én). Alt er premade, så jeg skal bare tilberede og anrette det og så er jeg klar – det tager maks. 10 minutter og så har jeg endda rester til dagen efter. Kæmpe win win!

Hvis du endnu ikke har prøvet de lækre vegetariske måltidskasser fra Simple Feast,

så får du lige nu 20% i rabat på din første kasse hos Simple Feast med rabatkoden Christianesm20 ! (Obs. gælder kun førstegangskunder)

Bon appetit!

Knus Christiane

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og