[single_post_category_name]

Derfor skal du være på vagt, når han er fyr og flamme

Har du prøvet at møde en fyr, der er KLAR lige fra starten? Han VED bare, at det er dig, han vil have, og han er klar til både at få en kæreste og at slå sig ned – og det skal være sammen med dig. Du bliver faktisk bombarderet med kærlighed – you’ve been love bombed!

LÆS OGSÅ: En afvisning handler sjældent om dig

Love bombing kan være en taktisk måde at få dig halet i land på, så din nye kæreste ved, hvor han har dig. Derefter ryger du lynhurtigt ned fra piedestalen og mærker en tydelig ændring i hans interesse. Det er mennesker med narcissistiske træk, der benytter sig af love bombing som et udtryk for kontrol. Du overøses med kærlighed, omsorg og opmærksomhed, og han er altid til rådighed – og forventer måske også, at du altid er til rådighed for ham. Du nyder godt af al hans opmærksomhed, indtil den ret pludseligt stopper.

Love bombing er manipulation

Og den vil stoppe, når du ikke længere opfører dig, som han synes, du skal. Når du fx giver udtryk for dine behov, siger ham imod eller har andre aftaler. Så bliver der lukket for det varme vand, og han trækker sig tilbage og bliver vred eller giver dig the silent treatment.

Det kan være en ekstremt forvirrende oplevelse, da du ikke aner, hvad der foregår, og du ikke forstår, hvordan han kan gå fra at være SÅ overbevisende i sin kærlighed til dig, til pludselig at virke ligeglad. Hvis du ikke kender til dette fænomen, hvad mange ikke gør, kan du komme til at føle dig forkert, fordi du tror, du har gjort noget forkert. Du kan komme til at gå på æggeskaller for ikke at genere ham yderligere eller komme til at please ham for at få noget af al den kærlighed tilbage, som du nød godt af i starten. Men du skal vide, at du bliver manipuleret med – og du kan heldigvis melde dig ud af ’legen’ til hver en tid.

Han går for hurtigt frem

Måske er du ikke ligefrem udsat for en narcissistisk type, der prøver at kontrollere dig. Måske har du bare mødt en fyr, der er overbevist om, at det skal være jer to allerede efter første eller anden date. Og når du fx siger fra eller gør noget andet, der ikke passer ham, forsvinder han ikke eller bliver utilregnelig. Han er ikke ude på at styre dig. Han er bare meget PÅ meget hurtigt.

Hvorfor skulle det nu ikke være godt? Jamen det kan sagtens være godt. Og du skal bestemt også tillade dig selv at nyde det. Når det er sagt, så bør du også holde lidt øje med, hvad der foregår. For hvis en mand er overbevist om, at du er The One efter seks dage, så kunne det være, fordi han er mere optaget af projekt ’parforhold’, end han er optaget af at lære DIG at kende. Så hvis han er fyr og flamme efter meget kort tid uden noget reelt grundlag, kunne det vidne om tre ting:

At han virkelig gerne vil have en kæreste NU, og det er et projekt i sig selv

At han lever mere på en illusion, end han er til stede i virkeligheden

At han er en smule umoden i forhold til kærligheden.

Hvad kan du gøre?

Det, du kan gøre, er at sætte foden på bremsen og sætte farten lidt ned. I skal nok lære hinanden at kende, men det tager tid at lære et andet menneske at kende. Det er selvfølgelig smigrende, at han vil dig. Især hvis du har haft dårlige erfaringer med mænd, der ikke rigtig var klar til et forhold. Men hvis han vil dig i dag, vil han dig vel også i morgen? Og du skal jo også have tid til at udforske, hvilket menneske han er, og hvordan jeres forhold kan udvikle sig – vil I overhovedet i samme retning? Når du sætter foden på bremsen, er du mere til stede i nuet og med det, der eksisterer imellem jer lige nu. Hvis han har travlt med planer for fremtiden, kan det være, fordi nuet ikke er godt nok eller interessant nok, så hold øje med, om planerne og drømmene er en flugt fra nuet og det, I to rent faktisk har sammen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide