[single_post_category_name]

Disse podcasts skal du binge i din sommerferie

Pssst… Få 14 dages gratis abonnement hos Podimo her

Vi er OBSESSED med podcasts! Det er genialt i den forstand, at man kan lære noget helt nyt eller blive underholdt, mens man laver noget helt andet. Det kan få gjort kedelige pligter som rengøring, cykelture og havearbejde til noget, man rent faktisk gider. Og her til sommer er det også godt selskab, når man skal ligge udenfor og slikke sol (med solcreme på selvfølgelig :))

LÆS OGSÅ: Jeres bedste anbefalinger: Podcasts

Derfor får du her 5 podcast, som du bare MÅ lytte til i din sommerferie – vi tør næsten love, at du ikke kommer til at fortryde det 😉

Om søndagen græder vi

I denne podcast henvender Hella Joof of Marie Louise Tüxen sig til de søndagsramte. For mennesket har brug for 3 særlige elementer for at udholde og holde med søndagen: Tilgivelse, ensomhedsfordrivelse og salt. En sjov, alvorlig og ærlig podcast som med garanti løfter dit søndagshumør.

Mord i Nord

Vi kan ikke få nok at true crime. TV-serier, film og podcasts: Vi vil have det hele! Og der er kuldegys-garanti i podcasten ‘Mord i Nord’, hvor vi bliver præsenteret for det mest opsigtsvækkende, hårrejsende og spektakulære drabsager i Norden.

Busigirl

Terese Ask har pr-bureauet Impression PR med sin bedste veninde Christina, de grundlagde bureauet, da de begge var i 20’erne og repræsenterer nu nogle af de allerstørste brands indenfor beauty og livsstil. I podcasten Busigirl inviterer Terese inspirerende kvinder i studiet til en snak om alt fra motivation og networking til selvtillid og skønhed. Der er garanti for at blive inspireret!

Tårekanalen

I Rikke Collin Kristensens podcast ‘Tårekanalen’ bliver kendte danskere interviewet om det værk, der har rørt vedkommende til tårer. Du kan fx høre, hvordan Cathrine Widunok Wichmann blev rørt til tårer, første gang hun så Titanic eller hvordan Carsten Jensens ‘Jeg har set verden begynde’ gjorde Tobias Hamanns jordomrejse til noget særligt.

Sandra’s Space

I denne podcast inviterer influenceren Sandra Willer lytteren med ind i en verden, hvor der er personlig udvikling, karriere og velvære i 20’erne på tapetet.

Du kan høre alle 6 podcasts hos Podimo, hvor du kan få de første 14 dage gratis her. 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide