[single_post_category_name]

Godt nyt til alle Disney-fans: Ventetiden er snart forbi!

Kalder alle Disney-fans: Sæt kryds i kalenderen den 15. september, hvor danskerne endelig kan få glæde af den populære streaming-tjeneste Disney+!

LÆS OGSÅ: Sådan ville Disney-prinsesserne se ud som gravide – GOALS!

Amerikanerne har i et stykke tid haft glæde af den populære streaming-tjeneste, der giver adgang til en masse lækkert indhold fra Disney (Faktisk kan vi ikke forstå, hvordan vi har kunne undvære den så længe!). Siden november 2019 har tjenesten været tilgængelig i andre europæiske lande som Holland, Frankrig og Tyskland og nu er turen altså endelig kommet til Danmark!

Et abonnement hos Disney+ kommer til at koste 59 kroner om måneden eller 589 om året. Inkluderet i abonnementet er over 1000 serier, film og originalproduktioner, som serier, film, dokumentarer og kortfilm, som helt eksklusivt er lavet til Disney+. Derudover får du også adgang til produktioner fra Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographics.

Af ekslusivt indhold finder du fx High School Musical – The Series, Elephant – Narrated by Meghan the Duchess of Sussex og Star Wars – The Clone Wars. 

Kan du ikke vente helt til september med at få dit Disney-fix, så kan vi glæde dig med, at Disneyland Paris så småt vil begynde genåbningen af parken allerede den 15. juli – selvfølgelig med sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der sikrer, at folk kan nyde en tur i parken og i forlystelserne uden at gå på kompromis med deres sundhed. Man har sørget for, at der kun bliver lukket et begrænset antal besøgende ind, at der er mulighed for fysisk afstand og øget fokus på desinfektion og sanitet. Du kan læse mere om deres sundhedspolitik her.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide