Godt nyt til alle Twilight-fans: Ny bog til august!

Åh, hvis du også husker tilbage til dengang, hvor ens største dilemma var, om man var #TeamEdward eller #TeamJacob, så har vi godt nyt! Forfatteren bag de populære Twilight-bøger, Stephenie Meyers, har nemlig udgivet en ny bog i serien, og snart kan alle danske Twilight-fans glæde sig til at kunne læse den på dansk. 

LÆS OGSÅ: Dit horoskop: Juni

I den nye bog, som på dansk får titlen Midnatssol, får læserne historien fra sagaen fortalt fra Edward Cullens perspektiv. Og det kan man roligt glæde sig til. For Edwards historie tager både læseren med tilbage til der, hvor det hele begyndte – og sætter samtidig en helt ny scene for den populære fortælling.

Stephenie Meyer har haft sine overvejelser om timingen af offentliggørelsen af den nye bog:

“Det er underligt at offentliggøre dette i en tid, hvor verden lider under en pandemi, og hvor ingen ved, hvad der sker,” fortæller hun:

“Jeg har virkelig overvejet at udsætte det hele, indtil tingene var tilbage til det normale, men det føltes også forkert, fordi læserne har ventet så længe på denne bog. Jeg ved, hvor meget jeg selv har brug for at blive distraheret lige nu, hvor meget jeg har brug for noget at se frem til – og allermest hvor meget jeg har brug for flere bøger at læse i! Så jeg håber, at bogen giver min læsere noget godt at se frem til – og en chance for at flytte ind i en fantasiverden for et øjeblik, når den udkommer.”

Vi ved ikke med jer, men vi glæder os i hvert fald til at læse bogen!

Midnatssol forventes at udkomme på dansk d. 5. august 2020. Romanen kan forudbestilles fra i dag.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være