Tag på eksklusiv Staycation i Danmark

Trænger du til en sommer med sundhed og wellness på programmet, så fortvivl ikke. Aflyste flyafgange og lukkede landegrænser behøver nemlig ikke at være ensbetydende med, at du ikke kan få den sommerferie, du drømmer om. Sådan næsten da.

LÆS OGSÅ: Produkterne til den bedste sommerkulør!

Zen Luxury Travel afholder under normale omstændigheder sundhedsrejser og retreats på skønne destinationer som Bali, Sri Lanka og Indien, men også de har været nødsaget til at sadle om denne sommer. De har netop arrangeret fire spritnye og eksklusive retreats, der afholdes her i Danmark i nogle af landets skønneste og roligste perler.

Der står masser af selvforkælelse, spa og behandlinger på programmet, som forhåbentlig kan bidrage til mentalt overskud og et sundt sind.

De fire destinationer er:

Glamping og tranformerende nærværs-retreat på Lillero fra den 8. juni til 3. september
Glamping er en luksuriøs telttur på Lillero i noget af Danmarks smukkeste natur. Fredfyldt firedages retreat, hvor strand hav, saunagus og bæredygtig mad, danner rammerne for et idyllisk nærværs retreat.

Priser fra 9.200 kr. 

Spirituel retreat på Vejrø fra den 3.-6. august
På Vejrø fordyber du dig i skønne og autentiske omgivelser på et firedages spirituelt retreat, hvor kombinationen af at bruge din fysiske krop, dit mindset og din spiritualitet, giver en frihed til at være dén, du er.

Priser fra 11.400 kr.

Meditations retreat på Vejrø fra den 27.-30. juli
Vejrø er de perfekte omgivelser til fordybelse med storslået natur. På et firedages ophold vil du opleve udsøgt og økologisk gastronomi med kærlighed til naturen – som blandes med daglige meditationsritualer.

Priser fra 11.400 kr.

Juice-retreat på Great Northern Spa. Bookninger fra den 13. august til 4. september
Luksuriøst juiceretreat – der tanker op på energi og selvforkælelse i rolige omgivelser. Her er der rig mulighed for at få reloaded og nyde de fantastiske spa-facitliteter, hvor du kommer helt ned i gear.

Priser fra 9.800 kr. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og