Denne type staycation passer til dit stjernetegn

Selvom landegrænserne så småt er begyndt at åbne op igen, så har Coronapandemien alligevel gjort, at mange af os bruger sommerferien derhjemme. Mangler du inspiration til, hvad du skal lave hjemme i din såkaldte staycation? Så har sitet PsychicWorld.com fundet ud af, hvilke typer staycations, der passer bedst til de forskellige stjernetegn.

LÆS OGSÅ: Dit horoskop: Juli

Vædder

Staycation: Festival

Selvom stort set alle sommerens festivaler er aflyst, så betyder det ikke, at man ikke kan lave en festival derhjemme! Vædderen er kendt for at være vild og skaber liv i enhver fest, hvilket betyder, at afholde en festival er den perfekte staycation-idé. Vædderen elsker en udfordring, så lad være med at panikke, hvis din have ikke ligefrem udstråler “Orange Scene”. Køb et farverigt telt (gerne så farverigt som muligt!), fyld det med behagelige tæpper og puder. Tilføj nogle lysfakler og lanterner for at skabe en magisk stemning og lav en playliste med alle dine yndlings-bands – Så skal du bare finde ud af at invitere dine bedste festival-buddies og fylde køleskabet med kolde øl, and you’re good to go!

Tyr

Staycation: Vandretur

Tyren elsker at være tæt på naturen og i afslappede omgivelser, så en vandretur i skoven er den bedste staycation for dette stjernetegn. Find vandrestøvlerne frem, fyld lommerne med snacks og tag til det nærmeste naturskønne område for at udforske den danske natur. Er vandretur ikke lige noget for dig, så er tyren et jordtegn og den bedste gardner af alle stjernetegn, så at blive hjemme og nusse om dine planter, kan også gøre det for dig.

Tvilling

Staycation: Glamping i haven

Almindelig camping er ikke nok for tvillingen (der er trods alt tale om to personer i én), så tag skridtet videre og tag en glamping-tur. Med fokus på detaljerne og et luksuriøst tag på den gamle ferieform, kan godt friste en tvilling til glamping-livet. Plus, hvis du føler dig presset og har brug for et ekstra velvære-fix, så er glamping ideelt til dette.

Krebs

Staycation: Hjemmespa-dag

Krebsen er kendt for at være moderen af alle stjernetegnene, da de er følsomme og gode til at opfange energier. En hjemmespa er perfekt til en krebs, da de her får mulighed for at få lidt selvforkælelse. En opmærksomhed, som ellers ville være gået til en anden person eller noget andet. Find din blødeste morgenkåbe frem, tænd nogle stearinlys og læg en lækker ansigtsmaske, mens du lytter til din yndlingsmusik.

Løve

Staycation: Picnic

Løven er et frygtløst ildtegn, som er kendt for at sole sig i lyset. Så pak et stort tæppe og find et godt spot med masser af sol. Uanset om du vælger en picnic med familien, venner eller en partner, vil du nyde at føle dig som en dronning. Løven er humoristisk og varmhjertet og der er ingen tvivl om, at du er den perfekte partner at snakke med over en fingersandwich eller to. Er du ikke typen, der elsker at stå i køkkenet og forberede mad, kan du sagtens slå to fluer med et smæk og støtte en lokal virksomhed ved at købe takeaway derfra, som du kan tage med på picnic’en.

Jomfru

Staycation: En romantisk middag

En madinspireret staycation falder altid i god jord for jomfruen – men gør det gerne til noget særligt for dette hårdtarbejdende, venlige og loyale tegn. Der er intet som en romantisk middag om sommeren, hvor vi har lange lyse aftener og mildt vejr. Skab en romantisk setting med et smukt dækket bord, vilde blomster og stearinlys og giv dine smagsløg en uforglemmelig oplevelse med al din yndlingsmad. Det her er især en god staycation at overraske din partner med, hvis han/hun er jomfru.

Vægten

Staycation: Udendørs filmmarathon

Den søde og harmoniske løbe elsker alle udendørs aktiviteter, ligesom tyren, men det elsker også at udforske sine mere intellektuelle interesser som at læse og at se film. Netflix and chill behøver jo ikke at være noget, der nødvendigvis skal foregå indenfor 😉 Et udendørs filmmarathon er den perfekte staycation for dette tegn – vær dog forberedt på, at filmene skal analyseres ned til mindste detalje! Alt du behøver for en udendørsbiograf er et telt eller en parasol, en masse puder, popcorn og din laptop!

Skorpion

Staycation: En tur i jacuzzi

Skorpionen er den mest sensuelle af alle tegnene, så en udendørs jacuzzi er perfekt til skorpionen. Uanset om du lejer dig ind et sted, hvor der er en eller du er en af de heldige, der allerede har en i baghaven, vil det føles som om, du rent faktisk er på ferie, når de varme bobler er med til at få din krop til at slappe af. Alternativt kan du anskaffe dig en oppustelig pool, som du fylder op og slapper af i, mens du drikker farverige drinks, som var du sydpå.

Skytte:

Staycation: En tiki bar i haven

Kendt for at jagte geografiske, intellektuelle og spirituelle eventyr – skytten ELSKER at rejse. Så inviter den eventyrlige stemning hjem til dig selv, ved at lave en tiki bar i din have eller på din altan. En god måde at få en eksotiske stemning herhjemme uden at skulle købe en flybillet. Du kan enten købe en saml-selv tiki bar og hvis du er DIY-typen, kan du lave din egen af bambusgrene og strå. Det sidste du mangler er store palmer, en masse ananas (og fløde!) og rom fra Caribien.

Stenbuk

Staycation: Hold en madkonkurrence

Stenbukken er et afbalanceret individ, der elsker familie og traditioner mere end noget andet. En hjemmeorienteret aktivitet som en madkonkurrence passer stenbukken perfekt – også selvom det afholdes over Zoom. Stenbukken er nemlig enormt disciplineret og har en fantastisk selvkontrol, hvilket gør dem konkurrenceminded, hvilket gør, at det er svært at slå dem. Inviter et par venner over og kast jer ud i nye opskrifter. Hvis du føler dig rigtig kreativ, kan I endda prøve kræfter med flere retter.

Vandmanden

Staycation: Yoga eller meditationsretreat

Vandmanden er tegnet på spiritualitet. Dem, der er vandmænd er tænkere, der tænker dybe tanker og elsker deres tid alene. En passende aktivitet involverer, at du laver en yoga- eller meditationsretreat derhjemme. Alt du har brug for er noget isvand med citron for næring, en yogamåtte og et let turtorial.

Fisk

Staycation: En bådtur

Fisken er et vandtegn, som reflekterer den konstante opdeling mellem fantasi og virkelighed. Dette sensationelle tegn har brug for en dag ved vandet. En skøn bådtur på det let bølgende hav med et glas rosé i hånden, er den ideelle aktivitet for dette tegn. Tænk stemningen fra en ‘yacht i Sydfrankrig’, men skab den herhjemme i stedet.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive