Dit horoskop: Juli

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: ChriChri Modeguide: Fun in the Sun

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

Du kan forvente en blandet måned, hvor du må arbejde for resultaterne. Der er ungen tvivl om, at du kan opnå det, du ønsker, det tager bare lidt længere tid. Du har heldigvis masser af energi i denne og den kommende måned, så det bliver ikke noget problem. Du kan dog forfalde til at dovne den af.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har brug for romantik, og er din partner ikke opmærksom på dette, bliver du hurtigt utilfreds. I stedet for den udfordring, så vær klar omkring dine behov, så går det meget lettere. Du har det ikke godt, hvis du føler dig begrænset eller holdt tilbage. Er du single, så vil du være meget kræsen, og måske har du det egentligt bedst, når du selv kan bestemme, og holder derfor tingene til kun flirt.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Løve eller Fisk

TYR

Pas lidt på pengene, du kan bruge mange på meget kort tid. Du falder over gode tilbud, men du må prioritere. Du har brug for at læne dig tilbage og bare nyde at være i nuet. Det betyder mindre, hvor du holder ferie, bare du slapper godt af. Planer ændres, men du tjener ved at være fleksibel.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Forkæl din partner og dig selv. Der er ting i boligen, I vil nyde at være fælles om, men lad først og fremmest roen indfinde sig. I har begge brug for en timeout, hvor I bare kan nyde det. Det behøver ikke være dyrt, men gør lidt ekstra ud af en almindelig hverdag. Hvis du ikke er i et forhold, er det bestemt noget, du skal satse på. Du vil virkelig holde af at være tæt og trænger i den grad til tosomhed.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Fisk eller Stenbuk 

TVILLING

En dejlig måned venter dig, hvor du får mulighed for at slappe af. Du er aktiv og sætter gerne en masse i gang til glæde for dem omkring dig. Det bliver bestemt ikke kedeligt, men husk også at tage din partner med på råd. Slip tankerne omkring arbejdet for en stund, du har brug for at koble af.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du i et forhold, så vil du sikkert opleve, at din partner kan være noget sortseende, samtidig kniber det med at få denne med på dine ideer. Du må prøve at finde nogle kompromiser, for lige nu får du det ikke på din måde. Et godt grin løsner op for stemningen. Hvis du ikke er i et forhold, ønsker du sikkert romantik. Det er dog vigtigt, at du også taler godt med en kommende partner.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Tyr og Vægt

KREBS

Du trives bedst med mennesker, du kender godt. Du bliver nemlig hurtigt irriteret, på folk du møder, da de trækker dit humør ned. Du har brug for at andre er positive og fleksible. Det bliver en social periode, så tag fat i gode venner og find på noget spændende og impulsivt. Du skal ud og opleve noget.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der bliver mulighed for en dejlig flirt, hvis du er single. Til en start vil du sikkert ikke selv være klar over, hvor dyne dine følelser er. Du har brug for at lade tingene udvikle sig stille og roligt, ellers kan du få brug for at trække dig. Er du i et forhold, så vær åben overfor din partner og fortæl, hvad du har brug for. I vil få nogle harmoniske og dejlige stunder, hvis du slapper af og er fleksibel.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Tvilling og Jomfru

LØVE

Find tid og plads til, at du kan trække dig tilbage og lade tankerne flyve. Du har brug for lidt plads, så du kan gøre status og tænke over, hvad du gerne vil, fremover. I anden halvdel af måneden vil du have masser af energi, men brug den på noget sjovt. Kedelige gøremål vil virkelig dræne dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der kan opstå gniderier, hvis din partner ikke tager sin del af opgaverne. Du har bestemt ikke lyst til at stå for de kedelige rutiner. Find på noget, der skaber spænding, tingene skal ikke være de samme. Det bringer fornyet energi og intimitet. Er du ikke i et forhold, så kan et venskab udvikle sig i romantisk retning. Du får flere interessante tilbud, men det er kemien, der er vigtigst for dig.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Skytte og Løve

JOMFRU

Tingene er måske ikke helt, som du drømmer om. Heldigvis er du i stand til at tage det roligt og få det bedste ud af enhver situation. Derfor nyder andre også dit selskab. Vent med nye projekter og slå dig i stedet lidt løs. Du vil opleve, at sommeren bliver dejlig social, og du får mange invitationer.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sæt kærligheden på dagsordenen, uanset om du er single eller i et forhold, er der masser af romantik i vente. Hvis du ikke har en partner, kan dine høje krav spænde ben for en ellers dejlig romance. Det er værd at give en chance, første indtryk er ikke altid rigtigt. Er du i et forhold, så find på sjove og anderlede ting, som I kan foretage jer sammen. Bryd rutinerne og skub til grænserne.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tyr

VÆGT

Hvis du ikke er glad for dit job, så søg noget andet eller kig dig om, så du ved, hvad der er af muligheder. Der sker måske ikke noget lige med det samme, men du kan være heldig. Få sagt fra overfor venner, der beder om for meget af din hjælp og tid. Der skal være tid til sjov med familien.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Find på noget sjovt og anderledes, som du og din partner kan kaste jer ud i sammen. Det giver mange dejlige minder, og en god gnist til jeres forhold. Der kan opstå uenighed omkring boligen, hvis I ikke sørger for at blive enige, inden I begynder på noget. Er du single, kan du møde en partner, hvis du deltager i noget nyt. Det giver en følelse af fællesskab, som I kan bygge videre på.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Vædder og Skorpion

SKORPION

Sæt tempoet ned og hold ferie, når det er muligt. Du vil opleve, at du ikke helt har energien til at begynde på noget nyt, arbejdsmæssigt, så vent med nye projekter, når det er muligt. Tingene bliver sikkert ikke helt, som du gerne vil, men der er mange dejlige stunder i vente, hvis du er fleksibel.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Især første halvdel af måneden bliver fuld af romantik, og perioden er god for kærligheden. Din partner og dig nyder hinandens selskab, en lun sommeraften med god mad og fortrolige snakke styrker jeres forhold. Der behøver ikke ske så meget, bare vær nærværende og giv tid. Er du ikke i et forhold, så er der bestemt mulighed for, at du kan finde kærligheden. Tag en chance og kast dig ud i det.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vægt og Krebs

SKYTTE

Du vil ikke være udadvendt hele tiden, men har brug for at trække dig lidt tilbage og bare nyde familien og de nære gøremål. Det er derfor også vigtigt, at du vælger, hvad du siger ja til. Ikke alt du laver behøver at koste penge. Tænk over, hvad du kan gøre, lav en picnic i stedet for at gå ud og spise etc.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærligheden venter på dig, hvis du er single. Følg din intuition inden du lade romantikken tage helt over, hvis noget ikke føles rigtigt, så undersøg det. På den anden side, virker det helt rigtigt, så tøv ikke. Har du en partner så sørg for, at I bruger tid sammen. Der venter mange dejlige stunder så sæt tempoet ned og planlæg noget, som I begge har lyst til. I vil også hygge jer med gode venner.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Skorpion og Vandbærer

STENBUK

Find din diplomatiske side frem og undgå at diskutere med andre. Der er mange forskellige værdier og holdninger, og det er bedre at se på det positive og gå udenom skænderier. Du har sikkert følt dig stresset i længere tid, og det kan være svært at komme ud over, gør derfor noget godt for dig selv.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner fungerer godt i det daglige, men misforståelser kan opstå især sidst på måneden. Sørg derfor for, at I har en god kommunikation, og gør tingene så lette som muligt, det er ikke rammerne der er vigtige, når bare i er sammen og kan slappe af. Er du ikke i et forhold, kan du møde en partner, hvor du færdes til dagligt. Tal derfor med dem du møder, og vær åben overfor flirt.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Stenbuk og Tvilling

VANDBÆRER

Læg spekulationer bag dig og vær i nuet. Du nyder at finde på spændende ting, sammen med familien, og du har mange gode ideer. Det er en god måned at sætte tempoet ned i, så du samler kræfter til det går løs senere på året. Få afsluttet gamle projekter og ryd op, så der er plads til nyt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Romantiske muligheder er til stede, hvis du kommer lidt væk fra de vante omgivelser sammen med din partner. Når I laver noget sammen letter det humøret, og I vil føle jer tættere på hinanden. Harmonien og tiltrækningen øges. Er du ikke i et forhold, så kom ud og deltag i forskellige arrangementer, det vil være legende let for dig at flirte og finde en dejlig romance, om ikke andet så for i sommer.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Jomfru og Vædder

FISK

Der er dramaer og udfordringer i venners liv. Du kan let blive involveret, hvis du ikke siger fra. Tag noget alene tid, hvor du ser på dine mål og fremadrettede planer. Du kan være for sortseende og realistisk, det er tilladt at drømme. Hav tillid til dig selv og dine mange ressourcer, og slå dig lidt løs.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er kærlighed og harmoni på hjemmefronten, men det kræver, at både du og din partner er diplomatiske og lytter. Brug de stille stunder til at slappe af og være nærværende, ikke på at fare rundt og være praktiske. Er du single, så vil du ikke være så udadvendt og social som ellers. Derfor kan du også være blind overfor forsøg på flirt. Hold bare et lille øje med dem, du møder, og dem omkring dig.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Krebs og Skytte

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive