Er han værd at satse på?

Bio
Stine Gram
Kærlighedscoach
Find mere info her:

Du har nok prøvet det før – været i tvivl om, om en fyr var værd at satse på, og om relationen var sund for dig. Og måske har du prøvet det mere end én gang. Det er nemlig ikke altid let at gennemskue, og hvad gør du så? Det vil jeg skrive lidt om i dag, for det er så vigtigt for rigtig mange af jer derude at træffe de rigtige valg, så I ikke:

1: spilder jeres tid.

2: får jeres hjerte knust.

Når det kommer til et valg om at satse på en relation eller ej, er der mange faktuelle ting, du bør tage stilling til, OG så er der også lige din intuition, som hjælper dig på vej. Din intuition … øh ja tak! Den har måske svigtet dig før, og derfor stoler du ikke helt på den? Det vender jeg tilbage til om lidt. Men først det faktuelle…

Passer I sammen?

Før du falder hovedkulds for en fyr, så tag lige et par dybe indåndinger, og forhold dig til realiteterne. Det er fint, hvis du kan sige tjek ved den fysiske tiltrækning og kemien mellem jer, men det er altså kun første skridt, hvis det er et parforhold, du ønsker dig. Det næste skridt er selvfølgelig at finde ud af, om I overhovedet passer sammen. Man kan nemlig hurtigt føle, at man passer sammen, hvis man har en fysisk connection og er betaget af hinanden. Men alt det er en del af kemien, og kemi er ikke nok i sig selv. Kan du undvære det i et forhold? Hmm … måske, men hvem ønsker det? Så kemi er i mine øjne nødvendigt, men altså kun én af ingredienserne i et parforhold.

At passe sammen handler også om værdier, livsanskuelse, retning i livet og valg. De fire kategorier er ret vigtige. Lad os tage livsanskuelse: Hvis du er optimistisk af natur, men din kæreste er pessimistisk og et brokkehoved, vil du hurtigt få rollen som den, der skal trække ham op. Og hvem gider det? Det vil næppe gøre dig glad at være sammen med sådan en mand eller at tage den ekstra arbejdsopgave på dig. Livsanskuelse kan også indebære humor. Du har måske en humoristisk tilgang til mange ting, fordi humor er en naturlig del af dig, men din kæreste er meget alvorlig og ser ikke pointen i humor (ja, sådan er der nogle mennesker, der har det). Du vil nok have svært ved at føle dig mødt i sådan et forhold, og det vil igen føre til en følelse af ensomhed. Der er vist ikke noget værre end at føle sig ensom i et forhold.

Lær at lytte til din intuition

Værdier, retning i livet og valg giver nok mere eller mindre sig selv, så lad os springe videre til det, din intuition fortæller dig. Måske har du svært ved at stole på din intuition, fordi den så ofte har svigtet dig? Min ydmyge påstand er, at det ikke er din intuition, der har svigtet dig, men din evne til at høre den eller følge den. Og det er okay. Vi kender det jo alle, for normalt tager vi valg fra hovedet og vores fornuft. Så intuition skal trænes, for den sidder i kroppen.

Din intuition guider dig enten væk fra noget eller hen imod noget. Læg mærke til begge dele. Nogle gange er din intuition tydelig, og så VED du bare, at du ikke skal sige ja, men nej. Andre gange skal du virkelig mærke efter for at kunne høre din intuition. Det kræver, at du finder ro og mærker din krop.

Respektér dit nej

I de tilfælde, hvor du VED, at det er et nej, så lad være med at argumentere for et ja. Hvorfor siger du ja, når din første indskydelse (altså din intuition) var nej? Fordi du vil noget andet – din vilje vil noget andet. Du mærker fx, at en fyr har en lidt klæbende energi, som får din krop til at reagere, og som vækker følelser af irritation hos dig. Men du siger alligevel ja til endnu en date, fordi du rigtig gerne vil have en kæreste. Og det er forståeligt, men prøv at stole lidt mere på din intuition, så du træffer valg ud fra den og ikke din vilje. Bare øv dig i det, og se, hvad der sker. Din intuition og din krop lyver ikke.

LÆS OGSÅ: Du skal ikke redde det forkerte forhold

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og