Mine sommerferieplaner: Danica Chloe

Mange danskere har været nødt til at lave deres sommerferieplaner om, pga. Coronapandemien, grænselukninger og aflyste fly. Vi har taget en snak med forskellige kendte, danske kvinder om, hvilken betydning det har haft for deres sommerferieplaner. Her kan du læse om Danica Chloes planer for sommeren.

LÆS OGSÅ: Mine sommerferieplaner: Christine Egholm

Danica Chloe står bag bloggen danicachloe.dk og vi er obsessed med hendes pastelfarvede univers, hvor hun ærligt deler ud om livet som mor, tester spændende produkter og kommer med brugbare rejsetips. Her kan du læse om Danicas sommerferieplaner:

Hvad er dine sommerferieplaner i år?
SVAR: Vi har allerede holdt vores første sommerferie, da min mand er redder og nemmest kan få ferie uden for højsæsonen. Ferien blev tilbragt i et pastelfarvet sommerhus ved Blokhus ved Vesterhavet, som er det mest pragtfulde sted med brede strande og krystalklart vand. Vi spiste masser af grillet fisk, var på dagsture til Lønstrup, Løkken og Rubjerg Knud Fyr og slappede af i sommerhuset. Når man tager til Nordjylland, kan det til tider føles som om man er i et helt andet land med den vilde natur, det store åbne hav og ikke mindst de mange attraktioner og gamle byer. 
Det er dog heldigvis ikke vores eneste ferieuge i år. På søndag drager vi mod Odense, hvor vi skal på ægte “storbyferie” i eget land. Jeg har hørt så meget godt om Odense, så jeg glæder mig naturligvis helt vildt.
Hvem skal du tilbringe din sommerferie med?
SVAR: Min familie. Vi er min mand, jeg og vores to børn. Sylvester på 7 år og Nola på 2 år. Når man er på ferie med dem, er det som regel en uge med fart på.
Hvad glæder du dig mest til?
SVAR: At stemple ud og bare være. Som selvstændig er jeg enormt dårlig til at være offline og holde “rigtig” ferie. I år tænker jeg at slukke for alle sociale medier i en uges tid. Og så glæder jeg mig til kølig rosé, isvafler, aftenbadeture og den danske sommerstemning. Når vejret er godt, er der faktisk ikke noget sted, jeg hellere vil være end herhjemme. 
Havde du nogle sommerplaner, som du var nødt til at aflyse?
SVAR: Vi havde heldigvis ikke nået at booke sommerferie endnu. Vi er tit sent ude, da vi sjældent ved hvordan og hvorledes med ferie og min mands arbejde. Til gengæld fik jeg aflyst min venindetur til Skåne i slut april. Det var min første tur uden børn, hvor vi bare skulle bade, spise god mad og gå ture. Det gjorde selv sagtens lidt ondt, men mon ikke vi finder tid til den i efteråret. 
Kan du nævne 3 ting, som bliver uundværlige for dig denne sommer?
SVAR: En god håndsprit, da vi jo stadigvæk gennemgår en pandemi, min solcreme fra Derma, som altid er i tasken og ikke mindst mine AirPods, som jeg bruger til at lytte til både gode podcasts og lydbøger.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være