Mine sommerferieplaner: Julia Sofia Aastrup

Mange danskere har været nødt til at lave deres sommerferieplaner om, pga. Coronapandemien, grænselukninger og aflyste fly. Vi har taget en snak med forskellige kendte, danske kvinder om, hvilken betydning det har haft for deres sommerferieplaner. Her kan du læse om Julia Sofia Aastrups planer for sommeren.

LÆS OGSÅ: Mine sommerferieplaner: Christine Egholm

Vi har et blødt punkt for søde og smilende Julia Sofia Aastrup, der altid smitter med sin positive energi. Hvis du følger Julia Sofia på hendes sociale medier, vil du se, at hun i den grad er en dame, der kommer rundt omkring. Og denne sommer er ingen undtagelse. Læs om hendes fede sommerferieplaner her.

Hvad er dine sommerferieplaner i år?

Jeg købte for nyligt en VW California fra 1994, som min søster og jeg (og et par venner) har gået og sat i stand de seneste par måneder. Vi har døbt ham Columbus!  Alt er skiftet, han har fået et seriøst ansigtsløft med nye gulve, folie osv., og så er planen at vi skal køre rundt i først DK og senere Europa og besøge smukke steder og bo i vores bil! 

Hvem skal du tilbringe din sommerferie med?

Jeg glæder mig faktisk enormt meget til en sommer, hvor det umiddelbart virker til, at mange af ens yndlingsmennesker også kommer til at være hjemme! Så jeg skal rejse med min søster i vores nye van Columbus. Derudover skal min familie og venner og jeg ses til en masse havegrillhygge og sejlture og hvad dejlige DK ellers har at byde på!  

Hvad glæder du dig mest til?

Vandmelonsalat hver eneste dag haha, jeg elsker det! 

Havde du nogen sommerplaner, som du var nødt til at aflyse?

Nej, jeg plejer altid at være enormt spontan med mine sommerferieplaner, så jeg havde (heldigvis) ikke nået at planlægge noget. Ikke noget der ikke kunne ændres i hvert fald. 

Kan du nævne 3 ting, som bliver uundværlige for dig denne sommer?

Min drikkeflaske fra Ayaida, kæmpefavorit! Mit nye SUP board . Solcreme, altid solceme, jeg elsker en faktor 50 til ansigt og en dejlig 30’er fra Rudolph Care til kroppen. Jeg bruger solcreme hele året rundt, men det er jo ekstra vigtigt lige nu!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og