Sustainable Pop Up Space: Bæredygtighed behøver ikke at være kedeligt

Det var en snak om bæredygtighed over en kop kaffe, og et tilbud om hurtig fremleje af lokaler, der fik  Katrine Lee Larsen, stifter af badetøjsmærket Copenhagen Cartel, og Louise Bjerre, stifter af IGEN, til at kaste sig ud i at åbne en pop up-shop i København udelukkende med bæredygtige produkter.

LÆS OGSÅ: Lash Lift: Vippebehandlingen vi er afhængige af!

Hvis du tror, at bæredygtighed betyder, noget der er besværligt, og at man går ned på design og farver, så tager du fejl. I hvert fald hvis du slår vejen forbi Sustainable Pop Up-Space, der ligger i Strædet i København, hvor du finder bæredygtige brands som Copenhagen Cartel, IGEN og Responseability.

I butikken finder du det lækreste badetøj i høj kvalitet fra Copenhagen Cartel. Udvalget er både badedragter, bikinier og badetøj til børn, og du finder alt fra leopard-print og tie dye til neonfarver i deres forskellige designs. Badetøjet er lavet af 100% genanvendt plastikaffald fra havet, så du gør samtidig en forskel ved at købe det.

Produkterne fra IGEN fokuserer på, ved hjælp af små justeringer, at hjælpe din hverdag til at være blive mere bæredygtig ved at have et sortiment af genanvendelige glassugerør, vaskbare vatrondeller og små stofposer, som du bl.a. kan bruge, når du står i grøntafdelingen og skal have grøntsager og frugt, frem for de plastikposer, som butikkerne stiller til rådighed – og som du alligevel bare smider ud, når du kommer hjem.

Derudover forhandler Sustainable Pop Up Space også det bæredygtige solbrillemærke Responseability.

Følger du Sustainable Pop Up SpaceInstagram, vil du desuden kunne følge med i live Talks med bl.a. inspirerende grønne iværksættere, og den miljøpolitiske NGO, Plastic Change, som kan hjælpe dig med at blive mere bevidst om at tage grønne og bæredygtige valg, uden at skulle lave den helt store livsomlægning.

Butikken har åben fra 1. juli til 28. august, hvor man er velkommen til at kigge forbi for at se alle deres lækre ting og til at få en snak om, hvordan man kan leve en mere bæredygtig hverdag med omtanke.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være