20 spørgsmål, du kan stille til din date

Om undersøgelsen

Kortlægningen er baseret på en undersøgelse blandt 840 danske happn-brugere. Undersøgelsen blev gennemført i februar 2019 i form af et onlinespørgeskema.

Uanset hvor hyggelig en date er, så kan man nogle gange løbe tør for samtaleemner. Og for de singler, der ikke har problemer med at finde samtaleemner, så kan det være en god idé at stille visse spørgsmål for at lære hinanden bedre at kende og finde ud af, om daten er den rigtige for dig. Datingappen happn har lavet en liste med 20 spørgsmål, som singler kan stille til deres date – både for at bryde isen, men også for at lære hinanden bedre at kende.

LÆS OGSÅ: Synes du, dating er drænende og stressende?

1. Vil du have noget at drikke/spise? Hvis du mødes med din date ude i byen, bør dette være det indlysende første spørgsmål. Det viser, at du er betænksom.

2. Hvad har du lavet i weekenden? Det er måske et forudsigeligt spørgsmål, men svaret kan faktisk give dig større indsyn, end du lige forestiller dig. Tilbragte din date hele weekenden i sofaen, mens du selv løb 10 km, spiste brunch med venner og lavede mad til familien?

3. Hvor ser du dig selv om fem år? Har din date planer om at flytte til udlandet eller at begynde at læse? Det er noget, der kan være vigtigt at diskutere med en kommende partner.

4. Hvilket forhold har du til din familie? En persons forhold til sin familie kan afsløre en hel del. Er det mors kæledægge, du sidder over for? Eller en person, som måske slet ikke sætter pris på tid med familien?

5. Kan du lide dit job? Svaret vil vise, hvilken personlighedstype den, du dater, har. Er det en person, der brænder for sit arbejde, eller en, der arbejde for at kunne leve?

6. Hvilken type musik lytter du til? Det er et spørgsmål, der kan generere flere interessante uddybende spørgsmål. Hvordan kan det være, at vedkommende lytter til lige netop denne type musik? Har vedkommende været til en mindeværdig koncert?

7. Hvad i livet er du mest taknemmelig for? Det er et spørgsmål, der giver en person mulighed for at fortælle noget, der er lidt mere personligt.

8. Hvad er du mest stolt af? Ligesom spørgsmålet ovenfor, så giver dette spørgsmål din date mulighed for at fortælle om noget, der forhåbentlig går lidt mere i dybden end overfladiske spørgsmål.

9. Hvad er det mest pinlige, du nogensinde har gjort? Det er et afvæbnende spørgsmål, der kan resultere i et godt grin.

10. Hvad sætter du størst pris på med et venskab? Svaret afspejler ikke kun venskabelige relationer, men også relationer generelt.

11. Hvornår græd du senest? Hvad får din date til at blive ked af det, eller var det måske noget, der fik vedkommende til at græde af glæde?

12. Hvem er dit forbillede? Er det en kendis, mor, far eller en, der arbejder i samme branche? Hvem man ser op til kan forklare meget om ens personlighed.

13. Hvilken tv-serie så du senest i ét stræk? En lettere spørgsmål, der åbner op for diskussion. Har I set de samme serier, eller kan I give hinanden tips om andre?

14. Hvad bruger du unødvendigt mange penge på? Er der måske noget, som vedkommende plejer at unde sig selv, selvom det er lidt dyrere? Måske en hobby, der kan få samtalen til at fortsætte?

15. Hvis du kunne ændre noget ved din opvækst, hvad skulle det så være? En rigtig samtaleåbner, så man kan få mere at vide om hinandens baggrund og opvækst.

16. Hvis du vandt 10 millioner kroner, hvad ville du så gøre med pengene? Det er altid sjovt at snakke om eventuel rigdom. Har I måske samme billede af, hvordan I ville forvalte pengene?

17. Hvor tilbringer du mest tid ud over derhjemme og på arbejde/i skolen? Lær mere om din dates interesser.

18. Hvilken er den bedste ferie, du har været på? Selvom forskellige ferieplaner ikke er en deal-breaker, så kan det være vigtigt for den rejselystne at ville møde nogen, der sætter pris på at rejse. Det er også vigtigt, hvilken type rejse den anden foretrækker – én der bedst kan lide at slappe af på stranden har måske ikke samme syn på rejser som en eventyrer, der foretrækker skirejser og vandring.

19. Hvis du kun måtte spise én ret resten af dit liv, hvilken skulle det så være? Et sjovt spørgsmål, hvor I kan diskutere jeres forskellige valg og motivere svaret.

20. Hvad får dig til at grine? Lær din dates humor bedre at kende – har I samme humor? Eller en den så forskellig, at det kan blive en hindring?

 

Kilde: Happn.dk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være