[single_post_category_name]

3 ting, der gør din sensommer frækkere og endnu varmere

Sensommeren er for alvor skudt igang og den sommer, vi har længtes efter i juli, er endelig dukket op. For mange er de varmere temperaturer ensbetydende med, at man er ekstra sommerkåd og hvorfor ikke udnytte lysten til at eksperimentere lidt i soveværelset (eller andre steder for den sags skyld)? Selvom det kan virke  umuligt, så har vi her fundet 3 frække favoritter, som helt sikkert gør din sensommer endnu hottere.

LÆS OGSÅ: Kvindens (7) Orgasme(r)

Til dig, der er single

Den verdenskendte vibrator Womanizer lover orgasmegaranti eller pengene tilbage. Det er altså mere, end hvad en Tinder-date kan klare 😉 Vibartoren er udstyret med en særlig patenteret Pleasure AirTechnology, som gør, at du bliver stimuleret ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger, som sender dig i den syvende himmel. Du finder den her.

Til parret, der gerne vil skrue op for varmen

Med Sinful 10 Days Love Challenge får i 10 frække produkter, som giver enhver TikTok-challenge kamp til stregen. Gør de sidste 10 dage i august hottere end nogensinde! (psssst… Din partner vil helt sikkert blive glad, hvis du overrasker ham med denne challenge). Du finder den her.

Til parret, der må undvære hinanden

Bare fordi I ikke er sammen, behøver det ikke at være ensbetydende med, at I ikke kan udforske jeres sexliv sammen. Måske er I i et langdistanceforhold eller måske er en af jer meget på farten med jobbet. Med We-Vibe kan den ene part “bestemme” over vibratoren via en app. Så du kan i den grad få en fræk oplevelse, som du aldrig glemmer, også selvom din partner er flere kilometer væk. Du finder den her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide