Dit horoskop: August

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en bedre nattesøvn

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDEREN

Du vil opleve, at som måneden skrider frem, så bliver du mere og mere optimistisk. Det går fremad karrieremæssigt, og du kan få nogle gode tilbud omkring nyt job, eller andre spændende muligheder kan dukke op. Du skal dog ikke tage let på tingene tiden kalder stadig på seriøsitet og hård arbejde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Kærligeden blomstrer, hvis du er i et forhold. I hygger jeg sammen, og der behøver ikke ske så meget. I kan være fælles om boligprojekter eller bare slappe af og være romantiske og nyde sensommeren. Er du ikke i et forhold, så er der bestemt mulighed for en sjov måned med masser af flirt. Du tiltrækkes af en udadvendt og eventyrlysten partner, der gerne må fylde meget.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion eller Løve

TYREN

Du er ikke så optaget af karriere og job med mindre, du samtidig kan lære noget. Det kan knobe med kommunikationen, men pas på med, du ikke gør uenigheder større end de behøver at være. Du har brug for at være aktiv, derfor begynder du gerne på spændende, nye projekter og det får du succes med.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er i stand til sammen med din partner at lægge spændende planer. Du må gerne være ambitiøs, for resten af året byder på mange muligheder. Du kan komme til at arbejde endnu mere, men det er vigtigt, du finder en balance, så du ikke brænder dit lys i begge ender. Du må blive god til at sætte grænser.

Tal med din partner, så I har en ide om, hvad I begge gerne vil, fremadrettet. Der er ikke tvivl om, at I vil føle, at der er en god samhørighed, og I er gode til at samarbejde om fælles mål. Der skal også være tid til noget sjovt, planlæg en overraskelse. Er du ikke i et forhold, så skal der en del til, for at vinde dig over. Du er ikke til pjat, du har nemlig selv styr på dine ting, og du forventer det samme af en potentiel partner.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Krebs eller Jomfru

TVILLINGEN

Du vil ikke være helt så udadvendt som ellers, men du kan stadig møde spændende mennesker og udvide dit netværk. Der kan være beslutninger, der har ventet, og nu må du gå i tænkeboks. Bruger du din mavefornemmelse, så vil du ikke tage fejl, men komme frem til der, der er rigtigt og vigtigt for dig.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der vil er især i første halvdel af måneden en meget positiv fokus på kærlighed og parforhold, det gælder både for dig, der er i et forhold og dig, der er single. Du nyder at blive forkælet, og din partner er heldigvis særlig opmærksom. Brug mere tid sammen. Er du single, opstår romantiske muligheder, men du skal være sikker på, at I har de samme værdier, så du ikke bliver overrasket.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vædder og Vægt

KREBSEN

Hvis du ikke er på ferie, men arbejder, vil du opleve, at du virkelig kan få noget fra hånden. Det går hurtigt og let, og du har held med nye opgaver. Du er hurtig til at se muligheder, og derfor kan du også lægge nogle gode planer for resten af året. Det skal dog ikke stresse dig, så læg nogle delmål.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har en skøn udstråling, og derfor vil du også tiltrække potentielle partnere, hvis du er single. Du behøver ikke gøre dig umage, men det er ikke hvad som helst, du skal sige ja til. Du vil nyde den tryghed der er I at have én at læne sig op ad. Er du i et forhold, er der harmoni og en dejlig forståelse mellem jer. I kan nærmest blive som nyforelskede igen, så arranger nogle dejlige, intime dates.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

LØVEN

Du er villig til at tage chancer, og du opnår gode resultater. Du har en god energi, men der vil også være mange krav og opgaver, du skal tage dig af. Du kan nå meget, men lad ikke andre pålægge dig deres ting også. Bliver du stresset, så gå en god tur og lyt til en lydbog eller musik, du kan lide.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er mange muligheder for flirt og romantik. Det kan være, at du vælger at holde det hemmeligt til en start, men det vil udvikle sig, så det er kun et spørgsmål om tid. Er du i et forhold, så gør en sammen en status og tænk over, hvad I fremadrettet ønsker af jeres forhold, det føre til nye mål og ønsker. Der skal også være tid til, at I kan foretage jer noget sjovt sammen, et godt grin gør underværker.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vædder

JOMFRUEN

Det kan knibe lidt med energien, derfor bør du sætte tempoet lidt ned. Nye muligheder viser sig, og du har brug for ro omkring dig, når du skal træffe beslutninger omkring dette. Du kan også bruge en god ven til sparring, når du er i tvivl. I det hele taget vil du nyde at bruge mere tid med gode venner.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der må gerne ske noget nyt og anderledes, bed derfor din partner om at overraske dig med noget spændende. I bliver som nyforelskede, når I er ude og opleve noget sammen, det giver en god ny energi. Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning. Du kan til en start trække dig, men det er bestemt værd at give en chance. Du skal ikke ændre dig, men bare være dig selv, så det ikke bliver underligt.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Tyr og Vandbære

VÆGTEN

Sæt tempoet ned, du har brug for tid til at tænke, specielt når du skal træffe vigtige beslutninger. Energien kan være lidt svingende gennem måneden, derfor er det nødvendigt, at du tager dig nogle pauser, så du kan lade op igen. Lad ikke andre pålægge dig arbejde, der ikke er dit.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En virkelig dejlig måned venter forude, og du kan finde dig en dejlig partner, hvis du også selv gør noget for det. Det kan være gennem internet dating eller gennem introduktion fra venner. Er du i et forhold, så fokuser på det positive og vær opmærksom på både egne og din partners behov. Der kan sidst på måneden hurtigt opstå diskussioner, men det er fordi, I ikke får tænkt jer om og det løses let.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vandbærer og Krebs

SKORPIONEN

En social måned venter, hvor der sker mange spændende og hyggelige ting. Du må dog forvente, at det bliver svært at planlægge, da der let sker ændringer i aftaler. Det går også godt på dit arbejde, hvor du kan tjene ekstra penge eller få nogle gode tilbud. Brug de stille stunder på at lægge nye mål.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Fordi det bliver en social måned, vil du også møde flere mennesker og derigennem en potentiel partner. Du skal ikke være bange for selv at tage initiativ, ellers vil du nemlig fortryde senere. Der skal dog være en stærk tiltrækning, ellers mister du hurtigt interessen. Hvis du har en partner, så bryd hverdagens rutiner og gør noget sjovt og anderledes, det bringer ny energi og skaber god intimitet.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Jomfru og Fisk

SKYTTEN

Du må finde på måder, hvor du kan opleve en masse og hygge dig med familien, uden det koster for meget. Din økonomi bedres, men der har sikkert været et par regninger eller indkøb, der har tæret på opsparingen. Du vil opleve, at du bliver mere optimistisk som måneden skrider frem, og mere glad.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis du ønsker dig en partner og er single, så er du inde i en virkelig god periode. Du kan tage det stille og roligt, men mulighederne vil være der. Hvis du er i et forhold, så kan du også glæde dig. Der er en dejlig harmoni, og I vil begge gøre en ekstra indsats for at skabe hyggelige stunder. Vær gerne lidt impulsive, hvis der er noget, I har lyst til, så find tid til det og glem alt om de mere kedelige rutiner.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Stenbuk 

STENBUKKEN

Find nogle stille stunder, hvor du kan tænke og lægge planer. Nye veje vil åbnes, og det er op til dig at vælge. Du har sikkert længe gået og ikke kunne sen en udvej, men nu vil du opleve, at det hele lysner. Du bliver mere optimistisk, og der falder ro på, hvor du før har været meget stresset.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du ikke i et forhold, kan du møde kærligheden, hvor du færdes i det daglige. Det er en skøn måned, med masser af mulighed for flirt. Det er dog ikke sikkert, du lægger mærke til, når der bliver vist interesse, du må også selv være udadvendt. Har du en partner, vil denne sikkert kræve lidt mere opmærksomhed. Aftal nogle dage og timer, hvor det kun er jer, så I kan hygge jer og tale sammen.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skytte og Skorpion

VANDBÆREREN

Det er svært for dig at sige nej, og derfor bliver du let involveret i andres projekter og udfordringer. Det kræver energi, og tager tid fra familien. Få ryddet lidt op og sælg ud af det, du ikke bruger, så er der lidt ekstra til forkælelse. Kreative projekter kommer godt fra start, så kast dig ud i dem.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Når du har udfordringer, kan du læne dig op af din partner. Slap af og lad gerne denne tage lidt over, så får du en pause, og de beslutninger der bliver truffet er gode. Sammen vil I få succes med boligprojekter, men de skal ikke være alt for ambitiøse. Er du single, så kan du gå langt i kærlighedens navn. Det er ikke alt, du skal finde dig i, så er det bedre at gå på en anden date.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Løve og Tvilling

FISKEN

Der er stor fokus på planlægning og nye mål. Du vil have helt til at planlægge nye projekter, og de bliver både inspirerende og spændende. Det er dog vigtigt, at du får afsluttet noget også, så der er tid og plads til det nye. Glem ikke at være nærværende overfor familien, de har brug for, at du er der.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du og din partner vil måske ikke helt de samme ting, der er derfor vigtigt, at I får talt sammen, så dumme misforståelser ikke bliver til skænderier. Arranger gerne en forlænget weekend væk eller noget andet spændende, det giver romantiske muligheder. Er du single, så er du mere til sjov end alvor. Et møde kan dog udvikle sig til mere, end du regner med, så giv det endelig en chance.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være