[single_post_category_name]

Hvilken karakter fra Venner minder du mest om?

Har du også troligt fulgt med i ‘Venner’ hver gang, det blev sendt i fjernsynet? Og har du også undervejs siddet og spekuleret over, hvem fra den famøse serie, du minder mest om? Well, her får du svaret på, hvilken karakter fra Venner, du deler stjernetegn med, og så må du selv regne sammen om det passer med, at I minder om hinanden.

LÆS OGSÅ: Dit stjernetegn afslører, hvilken Disney-prins der er din soulmate

Foto: NBC

VÆDDER: Mike

Mikes intense lidenskab og drivkraft afspejler Vædderen i ham. Kan du fx. huske, da han skiftede navn til “Crap Bag” bare for at understrege sin pointe. Eller da han tager et fly til Barbados, så han kunne fri til Pheobe før nogen anden? Det er præcis sådan, en Vædder kæmper for sin kærlighed.

Foto: NBC

TYR: Ross

Ross er logisk og stædigt anlagt, men samtidig også en håbløs romantiker. En klassisk tyr. Han har det med at tage tingene lidt for seriøst og hader, når der bliver lavet om i planerne. Når han tror på noget, så tror han på det 100%. Han er blød om hjertet, men har ofte svært ved at se tingene fra andres perspektiv.

Foto: NBC

TVILLING: Chandler

Chandlers vittige væsen gør ham til en ægte Tvilling. Der er ingen tvivl om, at Chandler er en meget følsom person med et hjerte fuld af følelser. Dog bruger han ofte sin humor, så han slipper for at tale om og bearbejde sine følelser. Så bliver man ikke mere Tvillinge-agtig!

Foto: NBC

KREBS: Carol

Carol er personificeringen af moderskabet og familien, så selvfølgelig er hun Krebs! Ben (sønnen som hun har med Ross) er det absolut vigtigste i hendes liv og hun var virkelig såret over, at hendes forældre ikke ville give hende væk til sit bryllup med Susan. Heldigvis ved hun, hvordan man skaber sin egen familie.

Foto: NBC

LØVE: Joey

Den generøse, optimistiske, varme og flirtende Joey kan selvfølgelig ikke være andet end Løve. Kun en Løve vil have en simpel og karismatisk scorereplik som “How you doin’?”. Og så er han skuespiller – Løven elsker rampelyset!

Foto: NBC

JOMFRU: Monica

Foto: NBC
VÆGT: Rachel

Rachel er helt sikkert en Vægt. Dette stjernetegn er kendt for at elske luksus, romantisk og harmoni, og det er Rachel i en nøddeskal. Vædderen har det med at være smuk, uden at gøre en masse ud af sig selv, men har til gengæld svært ved at sige fra. Rachel har det med at undgå konflikter og det er helt sikkert Vægten i hende.

Foto: NBC

SKORPION: Gunther

Der er vist ikke nogen karakter i serien, som er ligeså mystisk som Gunther. Og hvilken Skorpion foretrækker ikke at bevare mystikken omkring dem? Selvom Gunther har det med at forsvinde, så gør hans crush på Rachel, at han fylder mere, når hun er i nærheden. At være forelsket fra en vis distance er et typisk Skorpion-træk.

Foto: NBC

SKYTTEN: Janice

Iørefaldende, livlig og fuld af lidenskab – Janice kan ikke være andet end Skytte. Hun indtager rummet med alt sit væsen og man kan ikke undgå at bemærke hende, når hun er i nærheden. Nogle gange mangler hun lidt situationsfornemmelse, men det er fordi, Skytten har det med at tale, før de tænker.

Foto: NBC

STENBUK: Richard

Richards fremtrædende og modne natur har Stenbuk skrevet stort og fedt henover sig. Han er pålidelig, stabil og familieorienteret. Han synes altid at vide, hvad han laver og folk har det med at se op til ham. Der er noget klassisk over Monicas gamle flamme, og det er et typisk træk for en Stenbuk.

Foto: NBC

VANDMAND: Pheobe

Excentrisk, drømmende og uafhængig, der er ingen tvivl om, at Pheobe er Vandmand. Hun følger altid sine egne veje og lader sig ikke påvirke af faste normer og traditioner. Hendes lidt skøre personlighed er altid klar på at gå mod strømmen, uanset om andre vil dømme hende for det eller ej.

Foto: NBC

FISK: Emily

Emilys søde, rare og følsomme natur er typiske kvaliteter for en Fisk. Hun er så tilgivende – tænk på, at hun prøvede at få tingene til at fungere med Ross, selvom han sagde et andet navn til deres bryllup – og at lade fortid være fortid er noget Fisk er gode til. Det er især tydeligt, at Emily er Fisk, på den måde hun viser empati overfor andre på, også selvom det stiller hende i en svær situation.

Kilde: EliteDaily.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide