IKEA og LEGO præsenterer nyt samarbejde

BYGGLEK er navnet på en helt ny kollektion fra IKEA og LEGO Group, som nu lanceres i IKEA Danmark. Kollektionen består af en række opbevaringsløsninger, som har til formål at fremme leg og kreativitet for både børn og forældre i hverdagen.

LÆS OGSÅ: 5 geniale IKEA-hacks til din bolig

“Skal vi lege?”. Sådan lød det fra LEGO Group tilbage i 2018, da den verdenskendte legetøjskoncern rakte ud til IKEA med ambitionen om i fællesskab at fremme leg i hverdagen.

Det ville IKEA gerne, og nu præsenterer de to virksomheder resultatet af samarbejdet i en helt ny kollektion ved navn ‘BYGGLEK’. Den nyudviklede kollektion består af en række opbevaringsbokse udstyret med de velkendte LEGO-knopper, der gør det muligt at bygge, stable og lade kreativteten spire gennem leg med diverse elementer fra LEGO Systems. Kollektionen indeholder derudover et sæt BYGGLEK LEGO-klodser i forskellige farver og former.

‘BYGGLEK’ bygger bro mellem børns kreative leg og de voksnes behov for et hjem, hvor legesagerne hurtigt og nemt kan pakkes væk og findes frem igen, fortæller designer hos IKEA, Andreas Fredriksson.

“Vi har arbejdet indgående med, hvordan vi kunne skabe mere leg i hverdagen ved at fjerne de barrierer, der kan være. Når børn fx har spredt LEGO-klodser ud over hele stuegulvet, så ser voksne ofte et værre rod, mens børn ser kreative muligheder og løsninger. BYGGLEK er skabt til at bygge bro mellem disse to verdener, så børnene nemt kan sætte legen på pause og genoptage den igen,” siger Andreas Fredriksson.

Meget mere end opbevaring
En undersøgelse fra IKEA og LEGO Group viser, at 47 pct. af de adspurgte børn ønsker mere legetid med deres forældre, mens 90 pct. af forældrene svarer, at leg er vigtig for deres børns trivsel. Det er på baggrund af den viden, at BYGGLEK er udviklet til at være meget mere end blot en funktionel opbevaringsløsning.

“Man får lyst til at gøre BYGGLEK til en del af indretningen i hjemmet, og det er vigtigt, da vi ved, at børns leg og kreativitet fortsætter i barnets sind lang tid efter, at den konkrete leg stopper. Den stimulerende proces skal vi understøtte bedst muligt, så barnet kan fortsætte, hvor det slap i stedet for at starte forfra,” siger Andreas Fredriksson

BYGGLEK kan købes fra d. 1. oktober 2020 i alle IKEA varehuse i Danmark samt på IKEA.dk.

Om kollektionen
Der er udviklet fire forskellige BYGGLEK-produkter:
1.     En stor opbevaringsboks med låg
2.     En opbevaringsboks i mellemstørrelse med låg
3.     Et mindre sæt af bokse med låg (tre inkluderet i alt i to forskellige størrelser)
4.     Et sæt BYGGLEK LEGO-klodser med 201 dele, der sælges separat

Kilde: IKEA

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er