Udsmyk Reffens skibscontainer med dit eget personlige maleri

Praktisk

Workshopsene henvender sig til børn mellem 10 – 14 år.
Børnene kan deltage i noget eller hele tidsrummet og er gratis. Og forældrene kan naturligvis snuppe sig noget mad og/eller drikke på én af Reffens mange madboder imens.

De første workshops er allerede afholdt, men du kan stadig nå at sætte dit aftryk på containeren:
Torsdag den 27. august fra kl. 16.00 – 19.00
Fredag den 28. august fra kl. 16.00 – 19.00

Tirsdag den 1. september fra kl. 16.00 – 19.00

Børneferniseringen finder sted den 3. september fra kl. 16.00 – 19.00 og er selvfølgelig også gratis.

Reffen sørger for, at alle retningslinjer er overholdt.

I løbet af syv gratis workshops for børn vil Reffen udsmykke én af deres mange store skibscontainere. Det færdige kunstværk skal selvfølgelig fungere som en helt unik dekoration på Reffen, men bliver også afsæt for det afsluttende ar- rangement, der skal hjælpe Reffen med at samle tøj og penge ind til børnene på Sjælsmark.

LÆS OGSÅ: 6 fede og fashionable mundbind

Bliv kunstner for en dag

De syv workshops henvender sig til børn i alderen 10-14 år og finder sjovt nok sted på Reffen indtil torsdag den 3. september. Her får børnene mulighed for at slippe legen, skaberlysten og kreativiteten løs med maling og pensler og skabe deres helt eget personlige maleri på én af Reffens containere med hjælp fra billedkunstner Helle Witte fra Bloom Institue.

Bloom Institute faciliterer udviklingsforløb for børn, så Helle Witte har masser af erfaring med at skabe et understøttende miljø og at inspirere børnene til at ud- folde deres kreative skaberkraft. Alle kan derfor sagtens være med – og dermed blive en del af Reffens nye store, fælles kunstværk

Hjælp med at samle tøj og penge ind til Sjælmarks Børn

Udover at kunstværket skal bruges som dekoration på Reffen og derfor kan ses af alle Reffens gæster, bliver containeren også afsæt for en stor fest for børnene den 3. september fra kl. 16.00 – 19.00 med det formål at samle både tøj og penge ind til Sjælsmarks Børn.

Da Reffen ikke er interesseret i at sælge containerværket, printer de i stedet fotografier af værket på tekstilpapir, som kan trykkes på blandt andet t-shirts,bøllehatte og forklæder. På den måde kan gæsterne nemlig selv være med til at forevige værket, mens de støtter et godt formål.

Alle er også mere end velkomne til at medbringe legetøj og børnetøj, som Reffen kan sende til børnene på Sjælsmark sammen med overskuddet.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide