20 billige idéer til efterårsdaten

Nu er det for alvor blevet efterår, og det er som om det har regnet uafbrudt de sidste par uger!? Det indbyder altså ikke til særlig meget andet, end sofaen, en god film og en stay-at-home kæresteaften. Men! Nogle gange har man altså også brug for der sker noget andet, end den samme ballade med at bruge en halv aften på at vælge en film begge parter kan falde i søvn til – eller er det bare os? Faktisk er der masser af andre hyggelige ting du og din kæreste, date eller veninde kan lave sammen. Vi har samlet en række af tips og idéer lige her 🙂

Læs også: Så gode er danskerne til at holde fokus på deres date

 1. Tage på museum. Mange museer i Danmark har faktisk en ugentlig dag, hvor du kan besøge dem kvit og frit!
 2. Vinterbadning! Har ingen af jer prøvet det før, så er det bare med at komme afsted! Så kan I i samme omgang opleve nye naturområder – strandene er jo så smukke om vinteren!
 3. Hvis I har brug for at grine sammen eller gerne vil afkode ham der du skal på 2. date med’s humor, så kan I tage til et standup-show sammen. Der findes flere steder, der afholder enten open mic aftener, impro comedy eller som får besøg af en upcoming komiker.
 4. Stå på skøjter på en skøjtebane eller i en skøjtehal, og kom i rigtig julestemning!
 5. Tag i Zoologisk Have, og oplev alle havens dyr med en kop varm kaffe til jeres tur.
 6. Forkæl hinanden med hjemmelavede livretter.
 7. Tag på en lille mini getaway og kør ud af byen, og oplev de smukke skove og naturområder Danmark har at byde på.
 8. Lav en hjemme-spa og forkæl hinanden med massage, ansigtsmasker og lækre scrubs.
 9. Movie Marathon! Disney, Harry Potter, DC Comics! YOU name it! Der er jo alverdens spændende film-universer at dykke ned i, så det er bare med at blive enige om hvad der skal sættes på!
 10. Gå på opdagelse blandt gamle skatte og vintagefund på et hyggeligt loppemarked.
 11. Tag i Dyrehaven og gå en lang tur blandt dyrelivet.
 12. De fleste badeanstalter tilbyder både adgang til svømmebassiner og forskellige termiske bade. Her kan I få nogle sjove oplevelser sammen, og udfordre hinanden til at prøve isbadet. 😉
 13. Har I lyst til at udfolde de kreative evner og tilføje lidt ny porcelæn til hjemmet, kan I smutte forbi Creative Space og male porcelæn.
 14. Leg turist for en dag, og besøg alle seværdighederne i din by. I København kan du også se byen fra de smukke kanaler, men sørg for at have varmt tøj på til kanalrundfarten.
 15. Tivoli er altid en god idé! Tag ind og se alle de fine boder og smag de lækre churros, når I er der.
 16. Selvom vi skrev det var på tide at prøve noget andet end sofaen og serier, så er der nu også bare noget helt vildt rart og afslappende over at tage en dag med fuld seriemarathon!
 17. Tag i teateret og oplev teater impro eller de helt klassiske forestillinger. Så vidt det er muligt i disse tider selvfølgelig.
 18. Find de gamle klassikere som Mario Cart og Crash Bandicoot frem på spilkonsollen!
 19. Gå på opdagelse i køkkenet og lav retter I aldrig har prøvet at lave før.
 20. Snak om jeres drømme og alt det I gerne vil nå at opleve i livet. I kan måske lægge en plan for de steder I gerne vil nå at rejse hen, opleve eller hvad I godt kunne tænke jer at nå og prøve inden for en bestemt tidsramme.

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være