Dit horoskop: September

ChriChri-Scopes – dit månedlige horoskop!

Vores horoskoper er lavet af den clairvoyante astrolog og coach Lykke Larsen. Lykke er chefredaktør på kvindetid.dk, hvor hun skriver om astrologi og laver personlige årshoroskoper ud fra dit fødested- og tidspunkt. Synes du også, at det kunne være sjovt med et personligt årshoroskop, kan du se mere her.

LÆS OGSÅ: ChriChri’s Brevkasse Sex & Love Letters: Er der noget galt med mig?

Dit april horoskop: Vædderen

VÆDDER

Du kommer til at tælle til ti nogle gange, det kan nemlig knibe med at holde temperamentet i skak. Undgå unødige skænderier, det er ikke besværet værd, og du bruger for meget tid på det. Brug måneden til at lægge planer, din karriere vil snart tage fart, og der er gode ting i vente, hvis du arbejder hård.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Der er mulighed for, at det bliver en dejlig måned, hvis du arbejder med og ikke imod din partner. En god kommunikation er vigtig, og find også på noget hyggeligt eller sjove projekter, som kan være sammen om. Er du single kan du finde kærligheden på dit arbejde eller ved introdiktion fra en ven eller noget familie. Du er ikke til pjat, det skal være alvorligt, før du for alvor bliver interesseret.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion eller Løve

TYR

Du får let succes med dine projekter og dine daglige opgaver. Du er god til at tale med andre og sætte ting i gang, men vent med at lære nye ting til senere. Gør gerne en status, for inden længe får du endnu mere travlt med karriere og arbejde. Husk at holde pauser, du har brug for tid til at lade op.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Er du i et forhold, er der mange muligheder for romantiske stunder hjemme. I er også gode til at være sammen om kreative boligprojekter. Sæt tempoet ned og lyt til, hvad I hver især har af ønsker, og læg så fælles planer. Er du ikke i et forhold, er der muligheder, men du er sikkert ikke så udadvendt og opsøgende, selvom du kunne tænke dig en partner og det nærvær der medfølger.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Løve eller Tvilling

TVILLING

Der er bud efter dig fra mange sider, det er både venner og din partner, der har brug for gode råd og støtte. Du har overskud og et godt overblik, så du er kun glad for at hjælpe. Du har mange gode ideer, men du skal planlægge godt, inden du kaster dig ud i nye projekter. Forberedelse er vejen til succes.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Hvis diskussioner opstår mellem dig og din partner, er det dig, der må finde din fleksible side frem. I vil finde fælles værdier og gå imod jeres drømme og ønsker. I kan begynde på boligprojekter eller noget I begge synes er sjovt. Hvis du ikke har en partner, er det vigtigt for dig, at du finder én, du taler godt med. Samtidig skal i have en særlig forbindelse, ellers mister du hurtigt interessen og er videre.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Jomfru og Skorpion

KREBS

Du kan blive slået ud af kurs af andre, så du må finde din indre balance. Inden længe vil du være i stand til at komme igennem med dine ideer, men det kniber lige nu. Din økonomi er god og du kan med held investere eller gøre nogle gode køb. Sælg også ud af det, du ikke længere bruger og ryd op.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du er villig til at gå på kompromis, men det har din partner svært ved. Derfor kan der også være en noget trykket stemning og jeres forhold bliver testet. Find små åndehuller, hvor du kan slappe af og få lidt alene tid, så du har overskud og kan sige fra. Tal om tingene, det kan også gøre en forskel. Er du single, så forhast dig ikke. Du får sikkert spændende tilbud, men du skal ikke lade dig presse.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Fisk og Vandbærer

LØVE

Du har en særlig charmerende og dejlig udstråling, og andre nyder at være sammen med dig. Derfor får du også en dejlig og social måned, hvis du selv vil. På dit daglige arbejde kan det ikke undgås, at der kommer forhindringer og forsinkelser. Du arbejder bedst alene, så du kan undgå diskussioner.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Andre tiltrækkes af dig, og du får sikkert flere tilbud, hvis du selv er åben og udadvendt. Du kan godt tillade dig at være lidt kræsen, du har nemlig meget at byde på, og det skal du ikke glemme. Er du i et forhold, vil din partner være mere opmærksom end ellers, og der er mange muligheder for romantik og intimitet. Du bliver forkælet, du skal bare fortælle, hvad du har brug for og lyst til.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Vædder og Fisk

JOMFRU

Du får meget fra hånden i et højt tempo. Der er ikke plads eller tid til at slappe for meget af, hvis det står til dig, derfor vil du sikkert også få mange nye opgaver. Det er ikke alle projekter, der kommer godt fra start, så prøv at være lidt selektiv og vælg dem, du føler vil være mest succesfulde.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du har det bedst, når det er dig, der sætter dagsordenen. Din partner vil dog sætte pris på, hvis
I sammen træffer beslutninger. Du ødsler ikke med dine følelser, men find på romantiske ting, det styrker jeres forhold. Har du ikke en partner, så opstår der let flirt. Det er ikke sikkert, at det i første øjeblik fører andet med sig, men du vil hygge dig, og du har ikke travlt, så det passer dig godt.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vægt

VÆGT

Alle former for kommunikation både i skrift og tale fungerer særlig godt. Du kan også med held underskrive aftaler. Du er god til alt praktisk, og du kan med held begynde på nye projekter. Det kniber med harmonien på hjemmefronten, du må finde en balance, hvor alles ønsker tilgodeses.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Tal med din partner, du er i stand til at sælge dine ideer, og samtidig kan I lægge gode planer for resten af året. Sæt ord på dine følelser og behov, hvis I har nogle mønstre, der ikke er så hensigtsmæssige, kan I bryde dem. Du tiltrækkes af en partner, der kan give dig et godt modspil, en som du kan tale med, der har de samme værdier som dig. Det er derfor vigtigt, at du bruger din gode dømmekraft.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Tvilling og Skytte

SKORPION

Sætter du dig mål og arbejder sammen med andre, vil du få succes. Der skal være tid til en god snak, det er nemlig der, du får de gode ideer og inspiration. Hvis du ønsker et nyt job, er det en af de bedste måneder på året for det. Du kan også få mere i løn, eller andre goder, som du vil sætte pris på.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Sæt kærligheden på dagsordenen, der er masser af muligheder for romantik og intimitet, hvis du ønsker det. Hvis I har mulighed for det så tag en timeout, hvor I bare bruger dagen for jer selv og nyder hinandens selskab. Er du single, så flirt endelig. Hvis du ønsker dig en partner, vil det også være muligt, da du er udadvendt og tiltrækker andre. Du skal være aktiv, hvis der for alvor skal ske noget.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Fisk og Stenbuk

SKYTTE

Læg planer for resten af året og lyt til, hvad andre har af ideer. Du vil føle dig inspireret og er glad for at arbejde sammen med andre. Brug også tid sammen med gode venner, du er god til at finde på spændende arrangementer og ting, I kan lave sammen. Pas på pengene, du kan nemlig blive snydt.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

En dejlig måned venter, hvor du og din partner kan være mere sociale sammen. I nyder begge, at der sker noget, og der er ikke tvivl om, I kan få mange sjove timer sammen. Læg planer og tal om, hvad I begge har af værdier, der skal tages i betragtning. Er du single, kan du blive introduceret for en potentiel partner af venner. Det kan være, det ikke er romantisk i første øjeblik, men det bliver det hurtigt.

Din bedste veninde er: Løven

Din bedste flirt er: Krebs og Tyr

STENBUK

Det er ikke helt dit år, der har været mange forhindringer og hårde stunder. Det får dog en ende, selvom denne måned heller ikke bliver en af de lette. Du har mange gode ressourcer, men vær ikke så streng mod dig selv, du forventer meget mere end de fleste vil være i stand til at leve op til.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Det kan blive en af de bedste måneder på hele året, da der er en dejlig romantisk stemning imellem dig og din partner. I nyder, når I oplever noget spændende og kommer lidt væk fra de daglige rutiner. Det giver ny energi til jer begge. Er du single, så kan du virke lidt skræmmende på en potentiel partner, da du er stærk og ikke bange for at sige din mening. Tænk over, om du skal gå lidt på kompromis.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Vægt og Vædder

VANDBÆRER

Det er de små ting i det daglige, der gør dig glad. At være sammen med familien og bare hygge med god mad eller en film. Du nyder også, når du og dine kollegaer får en snak, og opgaverne de løses uden de store problemer. Tag dig også tid til dig selv, så du får en pause ind i mellem, det har du brug for.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Harmoni er vigtigt for dig, du holder ikke til gniderier i det daglige. Derfor må du også sætte en grænse, hvis din partner bliver negativ. Ellers er der en dejlig energi i jeres parforhold, hvor I er gode til at finde fælles mål og kompromiser. Er du ikke i et forhold, så vil det bestemt være muligt at finde en partner, hvis du er åben og udadvendt. Tak ja til de invitationer du får, du møder spændende mennesker.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skytte og Krebs

FISK

Der er god fokus på nye projekter, særligt de kreative af slagsen. Det kan være i boligen, men også arbejdsmæssigt. Hvis du har brug for et godt råd, så spørg en uvildig person, dine venner vil være meget hængt op. Fokuser på det positive, også når du lægger planer, du kan være noget sortseende.

KÆRLIGHEDSHOROSKOP

Du møder kærligheden, hvor du færdes til daglig. Uden du forventer det, kan du komme i snak med en potentiel partner, og det bliver ikke kedelligt. De første møder bliver måske lidt udfordrende, men det er det værd. Du og din partner kan få mange gode grin, da I begge er i stand til at se det sjove i tingene. Find tid til at være sammen, så det ikke bliver så forhastet. Finder I roen, finder I ind til hinanden.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Tyr og Stenbuk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være